ΤΟ ΦΥΤΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΥΜΩΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Avemar:  ΤΟ ΣΙΤΕΛΑΙΟ που έχει υποστεί ζύμωση σκοτώνει Όλους τους τύπους των κυττάρων του καρκίνου γρήγορα

από την  Χριστίνα Sarich
Ένα απίστευτο, φυσικό προϊόν σκοτώνει  όλα τα είδη του καρκίνου, και έχει υποβληθεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του.

Είναι μη τοξικό, και   σταμάτα την  εκτροπή των κύτταρων – αυτό που κάνει « τα καλά» κύτταρα να  μετατρέπονται σε καρκινικά .

Κάθε υγιές κύτταρο έχει τη δυνατότητα είτε να μπλοκάρει,  η να επηρεάσει ή να προωθήσει την ενζυματική δραστηριότητα, η οποία μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί απο υγιή κύτταρα σε οιδηματώδης κύτταρα.Η ζύμωση φύτρου σίτου ( Saccharomyces cerevisiae ) κατασκευασμένο από ένα τυποποιημένο, με πατενταρισμένη διαδικασία, και ονομάστηκε Avemar , αναστέλλει ειδικά  σε παρέμβαση στην ενζυματική δραστικότητα, έτσι ώστε  η κανονική κυτταρική αναπνοή (συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού της γλυκόζης) μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε μόνο υγιή κύτταρα.fytro-sitarioy

Ενώ η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία σκοτώνει τα υγιή κύτταρα μαζί με τα καρκινικά αυτά, η υποστεί το φύτρο που έχει υποστεί το σιτάρι στοχεύει μόνο στα καρκινικά κύτταρα.  το Avemar σταματά όχι μόνο την  καρκινική ανάπτυξη των κυττάρων, αλλά επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικο σύστημα γενικά ,η ζύμωση φύτρου σίτου έχει δειχθεί οτι θα σταματήσει τον καρκίνο των ωοθηκών , καρκίνους του δέρματος , καρκίνο προστάτη, καρκίνο στομάχου, λευχαιμία , λέμφωμα , και περισσότερο. Έχει κυτταροτοξικές επιδράσεις σε σχεδόν κάθε τύπο καρκινικού κυττάρου. Στην πραγματικότητα,είχε ένα αποτελεσματικό ποσοστό 85% στη μείωση των καρκινικών όγκων σε μία μελέτη 

Έγγραφα σχετικά με Avemar. Συλλέγονται από Máté Hidvegi PhD
http://research.avemar.com/en/avemar_publications/collection

Το»Avemar (MSC) είναι ένα μη τοξικό ζυμωμένο εκχύλισμα φύτρου σίτου αποδεικνύεται να βελτιώσουν σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης σε ασθενείς που πάσχουν από διάφορες κακοήθειες.

Το Memorial Sloan Kettering Cancer Κέντρο λέει ότι το εκχύλισμα φύτρου σιταριού που έχουν υποστεί ζύμωση (WGE) δεν είναι μόνο αντι-καρκινικό, αλλά και για την τόνωση του ανοσοποιητικού καθώς και χρήσιο για τη θεραπεία του διαβήτη, της παχυσαρκίας, και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα μπορεί να ληφθεί πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και  της ακτινοβολίας θεραπείες για να γίνουν πιο αποτελεσματικές, αλλά γιατί όχι μόνο . και να το χρησιμοποιήστε μία από τις πολλές άλλες φυσικές μεθόδους για να καθαρίσει το σώμα απο τα των καρκινικά κυττάρων:

Τι είναι Avemar ®;

Avemar προέρχεται από τη ζύμωση φύτρο σιταριού (βοτανική ονομασία: Triticum vulgaris). Αυτή η φυσική πηγή τροφής περιέχει ένα από τα υψηλότερα πηγές βενζοκινόνες.
Avemar Έρευνα

Περισσότερες από 100 δημοσιευμένες εργασίες επανεξετάσει τα κλινικά και πειραματικά αποτελέσματα που ελήφθησαν με αυτό το απόσπασμα και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. In vitro μελέτες σε καλλιέργειες κυττάρων, μελέτες σε ζώα και κλινικές δοκιμές με περισσότερους από 1200 ασθενείς μέχρι σήμερα, έχουν αναληφθεί στην Ουγγαρία, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και πιο πρόσφατα την Αυστραλία για να αναφέρουμε μερικές.

http://www.avemarresearch.com
http://www.mskcc.org
http://www.pubmed.gov
Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής ΗΠΑ – χρησιμοποιούν τον όρο αναζήτησης, «Avemar» ή «ζύμωση φύτρο σιταριού»
Avemar ® Βραβεία προϊόντων

Τον Μάρτιο του 2006, AVE (το οποίο είναι κατασκευασμένο από Avemar) κέρδισε το «Best New Προϊόν της Χρονιάς» κατά τηνΗΠΑαπό 15.000 νέα προϊόντα. Το βραβείο, που ονομάζεται «NutrAward,» παρουσιάστηκε στο ετήσιο Natural Products Expo 2006 εμπορική έκθεση στοAnaheim Καλιφόρνια, Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των φυσικών, βιολογικών και υγιεινών προϊόντων της βιομηχανίας στην ΗΠΑ.

Πηγη

Read more: http://naturalsociety.com/avemar-fermented-wheat-germ-kills-types-cancer-cells-fast/#ixzz2zrTPiGxT
Follow us: @naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebook

Δεν προτρέπουμε κανένα να το χρησιμοποιησει 

τα σχόλια σας είναι βοήθειά για κάποιους άλλους

Related posts: