ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ???

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Το υπερβολικό βάρος μπορεί να είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Τα καλά νέα είναι – ! Δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχει κάποιος  ένα υγιές βάρος  Μπορεί να προσφέρει και  ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις,να μειώνει το στρες στο σώμα , σε γενικές γραμμές, θα μειώσει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες και την βελτίωση της αυτοεκτίμηση του.

Χάνω βάροςxano-varos

Με τον Αθλητισμό είναι πιο εύκολο όταν είσαι μερικά κιλά περισσότερο
με λίγο  τρέξιμο  και μισή ώρα την ήμερα ασκήσεις

Το πρόβλημα είναι, ένα υγιές βάρος δεν είναι συνήθως αυτό που απεικονίζεται σε ταινίες, στην τηλεόραση ή στις διαφημίσεις. Πολλοί από αυτούς τους φορείς και τα μοντέλα είναι λιποβαρής, μια κατάσταση που έχει πραγματικά το δικό τους κινδύνους για την υγεία του. Μη στοχεύετε για  μη ρεαλιστικό βάρος, αλλά  ένα υγιές βάρος για σας.

paidi

Τι είναι ένα υγιές βάρος;

Ένας τρόπος μέτρησης της υγιούς βάρους είναι το ΔΜΣ – δείκτης μάζας σώματος.

ΔΜΣ είναι μια αναλογία μεταξύ του ύψους σας και το βάρος σας, και είναι μια καλή κατευθυντήρια γραμμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως το ποσοστό του σώματός σας που αποτελείται από λίπος σε σύγκριση με το μυ, γι ‘αυτό δεν λειτουργεί τόσο καλά για τους αθλητές με υψηλή μυϊκή μάζα.Αλλά για εκείνους με μια αρκετά μέση περιεκτικότητα σε λίπος: αναλογία των μυών, ο ΔΜΣ είναι ένας καλός δείκτης ενός υγιούς βάρους.

Θετικές προοπτικές για την απώλεια βάρους

Σε πολλά σχέδια διατροφής μην ασχολείστε αλλά σε μια διατροφή κατάλληλη για σας μια κακή επιλογή δίαιτας που σε κάνει να νιώθεις στέρηση λύπη . Αυτό δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, και δεν είναι ένας υγιής τρόπος . Δεν έχει σημασία τι βάρος θα χάσεις άλλα τα αρνητικά συναισθήματα θα επηρεάσουν την ποιότητα της  ζωής, το άγχος – και τελικά την υγεία.

Περιορισμός δεν είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής, και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο φαινόμενο γιο-γιο την απόκτηση σε όλο το βάρος που μπορεί να έχετε χάσει σε μια περιοριστική δίαιτα.

Αντ ‘αυτού, γιατί να μην μετατρέψει την ενέργεια σας γύρω και να επικεντρωθητε στη δημιουργία της υγείας για τον εαυτό σας; Θα πάρει κάποιο χρόνο για να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλά είναι μια πολύ υγιέστερη προοπτική για τη διατροφή και  την απώλεια βάρους. Μπορείτε να δημιουργήσετε την υγεία, με την προσθήκη σε , ολόκληρες φυτικές τροφές στη διατροφή σας και τη σταδιακή μείωση των ανθυγιεινών τροφίμων.

Οσο υγιείς είστε, τόσο λιγότερο θα  ποθείτε τα κακά τρόφιμα. Δεν λέω ότι θα είναι μια τέλεια, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα έχετε ανθυγιεινα πρόχειρα φαγητά όσο στο παρελθόν. Ο  Ουρανίσκος αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, και αν σταματήσει να τρώτε ζάχαρη και  αλάτι, θα θυμηθεί την πραγματική γεύση των τροφίμων.

Υπάρχουν δύο λόγοι που τους πόθους σας θα γίνουν  λιγότερο έντονοι. Το ένα είναι ότι θα πρέπει να γεμίζει το σώμα σας με όλες τις βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Τα στερητικά συμπτώματα είναι συχνά μία  κρυφή έλλειψη θρεπτικών ουσιών που το σώμα σας προσπαθεί να γεμίσει, αλλά επειδή έχουμε συνηθίσει σε αυτά τα νόστιμα φαγητά σκουπίδια  να τα τρώμε, αντί αυτό που το σώμα μας χρειάζονται πραγματικά. Ο πόθους  της σοκολάτας, για παράδειγμα, μερικές φορές προκαλείται από μια ανεπάρκεια μαγνησίου επειδή το κακάο έχει πολλή  μαγνήσιο. Η σοκολάτα γάλακτος  δεν έχει ουσιαστικά μαγνήσιο.

bmi-chart

Ο άλλος λόγος είναι ότι όταν αρχίσετε να αισθάνεστε υγιείς, το σώμα σας θα σας δώσει ανατροφοδότηση σχετικά με το τι μπορείτε να το ταΐσετε. Όταν ταΐζετε  σκουπίδια, δεν κάνετε το σώμα σας  χάρη αλλά  πονοκέφαλοι, κόπωση, κατάθλιψη, αλλαγές διάθεσης – αυτά τα πράγματα που προέρχονται από την κατανάλωση σε λάθος  τρόφιμα.

Όπως μπορείτε να μάθετε να σέβεστε το σώμα σας, το πρόχειρο φαγητό γίνεται μια τιμωρία παρά μια ανταμοιβή.

Αυτή η απλή αλήθεια μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο για το μυαλό σας, με το ποσό των χρημάτων που χαλάνε στο μάρκετινγκ διαφημίσεων για το πρόχειρο  φαγητόanagennhsh-diatrofi

Γράψτε «Σεβαστείτε τον εαυτό σας σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κρεμάσετε κάπου που το βλέπετε συχνά – στο γραφείο σας, στο ψυγείο, στο μπάνιο – και όλα αυτά τα μέρη!

Η θεωρία, η απώλεια βάρους είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Εάν καίτε περισσότερες θερμίδες από ό, τι τρώτε, το σώμα σας θα χρησιμοποιήσει τα καταστήματα της ενέργειας, οι οποίες είναι κυρίως λίπος. Κατανοώντας τα βασικά για το πώς να υπολογίσει τις απαιτήσεις θερμίδων και πρόσληψη θερμίδων σας είναι πραγματικά χρήσιμη για να είσθε σε καλό δρόμο με την απώλεια βάρους

Εάν έχετε δοκιμάσει ποτέ να χάσετε βάρος, όμως, είναι  βέβαιο  ότι γνωρίζετε ότι δεν είναι πάντα τόσο απλό. Υπάρχουν παράγοντες στη ζωή σας, εκτός από την απλή εξίσωση θερμίδων, και έχουν μια κατανόηση αυτών των άλλων και όχι μόνο θα σας πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε απώλειας βάρους, αλλά θα  σας κρατήσει μακριά  από το αίσθημα απογοήτευσης

Ο πιο κοινός παράγοντας πρόληψη της απώλειας βάρους είναι η συναισθηματική κατανάλωση.

Τι είναι το  Συναισθηματική Φαγητό

Η διαφορά μεταξύ της υγιεινής διατροφής για της φυσικής  αναγκαιότητα στο  φαγητό και του φαγητού  για συναισθηματικούς λόγους, μπορεί να είναι δύσκολο να  το δούμε.Η Συναισθηματική πείνα σχετίζεται με πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, προκαλώντας σας να φάτε για να ανακουφίσει το άγχος  μεταξύ των γευμάτων.

Η Ενοχή και η ντροπή είναι συχνά μια ένδειξη ότι  το φαγητό για τα συναισθήματά σας είναι ο  λόγος, ταν είσθε αδιαθετοι  ή ακόμα πεινασμένοι παρά ικανοποιημένοι. Αναγνωρίζοντας συναισθηματικό φαγητό θα σας βοηθήσει να καθορίσει το νόμο με τον εαυτό σας και να επιμείνετε σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής σας.

Μερικές στρατηγικές για τον περιορισμό  του Συναισθηματικου Φαγητουtroo-sosta-adunatisma

 

Πεζοπορία
Πηγαίνετε μια βόλτα
Μία στρατηγική είναι να εξαλειφθούν όλα τα παχυντικά από το σπίτι.

Για παράδειγμα, δεν πρέπει κατ ‘ανάγκη να εγκαταλείψετε την εργασία σας για να αποφύγετε το άγχος του αφεντικού σας. Μπορείτε να ελαχιστοποιηθεί η αλληλεπίδραση σας με αυτόν ή αυτήν, να ζητήσει  μεταβίβαση, ή ίσως διέξοδο μιλώντας με κάποιον σχετικά με το πρόβλημα.
Μια άλλη στρατηγική είναι να αλλάξει την αντίδρασή σας για το τι σας προκαλεί. Εάν η καθημερινή μετακίνηση σας είναι πολύ μεγάλο και σας προκαλεί άγχος, έτσι ώστε να αισθάνονται την ανάγκη να φάτε, να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κάτι που σας αρέσει αντ ‘αυτού. Ακούστε ένα ηχητικό βιβλίο ή ένα θέμα που σας ενδιαφέρει
Μια τρίτη στρατηγική είναι να αντικαταστήσει το φαγητό ως αντίδραση σε ερεθίσματα σας. Αν τρώτε ως ανταμοιβή, σκεφτείτε μερικά πράγματα που θα απολαύσετε εκτός των τροφίμων. Βγες έξω για μια ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο, κάντε  ένα μασάζ ή απλά να περάσετε λίγο χρόνο να απολαύσετε τον εαυτό σας. Αν τρώτε έξω από το άγχος,βρεστε  άλλους τρόπους για να απελευθερώσετε το άγχος ή θυμό.

Γιόγκα, πρόκειται για μια βόλτα, μιλώντας με τους φίλους και την οικογένεια, γράφοντας σε ένα περιοδικό, ή η άσκηση μπορεί να βοηθήσει όλους και να είναι πολύ πιο υγιεινό από συναισθηματική κατανάλωση.
Αυτές οι στρατηγικές θα λειτουργήσει μόνο αν είστε ενήμεροι για τα κίνητρά σας για φαγητό, και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να αναπτύξει τη συνήθεια να αλλάζει την κατάστασή σας ή την αντίδρασή σας σε συναισθηματικά ερεθίσματα σας. Μην αποθαρρύνεστε, απλά να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό μέχρι να γίνει ένα μέρος της κανονικής σας τρόπο να κάνουμε πράγματα.

Γιατί υπάρχουν  χορτοφάγοι και vegans( διατροφή μόνο με ωμές τροφές)

Μερικοί άνθρωποι να στραφούν σε μια χορτοφάγος ή vegan διατροφή μόνο και μόνο επειδή θέλουν να χάσουν βάρος, και το σχήμα ότι μια διατροφή χωρίς κρέας αυτόματα θα τους βοηθήσει να το κάνουμε αυτό. Ναι, είναι αλήθεια ότι η αποχή από το κρέας θα κόψει πολλές θερμίδες και λίπος, αλλά υπάρχουν πολλά κακά τρόπους για να τους αντικαταστήσει με vegan και χορτοφαγικά τρόφιμα.

Έχοντας μια χαμηλότερη πρόσληψη θερμίδων από ό, τι η παραγωγή είναι το κλειδί για την απώλεια λίπους και βάρους. Αν αυτό δεν αλλάξει, δεν έχει σημασία εάν τρώτε κρέας ή όχι, δεν θα χάσετε βάρος.

Επιλέγοντας , μη επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι σημαντικότερο από την μείωση της πρόσληψης θερμίδων . Φρέσκα φρούτα και λαχανικά είναι οι καλύτερες επιλογές, δεδομένου ότι είναι γεμάτες με νερό και φυτικές ίνες που λαμβάνουν χώρο, αλλά δεν μπορεί να προσθέσουν πολλές θερμίδες. Φασόλια και δημητριακά είναι επίσης καλές επιλογές για να σας δώσουν την ενέργεια για ένα εύλογο ποσό  θερμίδων.

Σε περίπτωση νέων vegans και οι χορτοφάγοι συχνά είναι σε μπελάδες με τις θερμίδες-(πολλοί ξηροί καρποί, σπόροι, τα αβοκάντο, ελιές, λάδια, ψεύτικο κρέατα και άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα. Αν αντικαταστήσετε απλά το κρέας στη διατροφή σας με αυτά τα λιπαρά-η πρόσληψη θερμίδων σας θα παραμείνει το ίδιο ή ακόμα και περισσότερες

Στεγνά κρέατα μπορεί να είναι χρήσιμα για τη μετάβαση, αλλά θα πρέπει να γίνουν  σταδιακά υπέρ των ολόκληρων  τροφίμων. Ξηροί καρποί, σπόροι, τα αβοκάντο και οι ελιές είναι όλα τα υγιεινά τρόφιμα, αλλά θα πρέπει να καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες.

Αβοκάντο

Τα αβοκάντο είναι θρεπτικά πηγή λίπους, αλλά δεν πρέπει να  τρώμε πάρα πολλά
Ένα άλλο κοινό ελάττωμα διατροφής  ότι στα πρώτα στάδια  οι νέοι vegans και οι χορτοφάγοι, βασίζονται κυρίως σε αμυλώδη τρόφιμα για τις θερμίδες, όπως τα ζυμαρικά, το λευκό ρύζι και πατάτες.Τα  Δημητριακά ολικής αλέσεως είναι εντάξει εάν διατηρούνται σε μια πιο μετριοπαθή θέση σε μια χορτοφαγική δίαιτα, αλλά οι άσπρες  τροφές προσθέτουν πολλές κενές θερμίδες και θα  αφήσουν  στο σώμα σας τα θρεπτικά συστατικά

Μην κάνετε το λάθος να αντικαθιστά μια μη ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στο κρέας σε μια ισορροπημένη φυτική διατροφή και να αναμένουμε απώλεια βάρους να συμβεί μαγικά. Υπάρχει αφθονία των υπέρβαρων vegans και  χορτοφάγων mistiko-diaita

Περίληψη

Η πιο σημαντική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στη διατροφή σας να περιλαμβάνει περισσότερα φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Ξεκινήστε τη διαδρομή σας σε  μια  υγιεινή διατροφή εκεί, και αφήστε το σώμα σας να καλύψει  την διαφορά  με τις βιταμίνες και τα μέταλλα.

Επίσης αρχίστε περικοπές στο κρέας, τα γαλακτοκομικά, άσπρο αλεύρι και λευκή ζάχαρη, και υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα. Μόλις αρχίσετε  αργά μεν , ίσως κοπεί ένα κακό φαγητό την εβδομάδα.

πηγη

healthyeatingstartshere.com

Related posts: