ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Με όλα τα γενετικά τροποποιημένα, που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, έθεσαν τα τρόφιμα σε κίνδυνο για μας

1. Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες

Οι οργανισμοί μας δεν αναγνωρίζουν αυτές τις ουσίες, όπως τα τρόφιμα, και τείνουν να μην έχουν την δύναμη για την απώλεια βάρους με ουσιαστικό τρόπο. Εναλλακτικές λύσεις:

Η στεβια , το ρύζι σιρόπι βύνης, σιρόπι σφενδάμου, ακατέργαστο μέλι (σε μικρές ποσότητες).ayga_

2. Τα αυγά

Αυτά που προέρχονται από όρνιθες κλεισμένες σε κλουβιά, που σημαίνει ότι δεν έχουν χώρο για να κινούνται ή να τεντωθούν , και δείχνουν φοβισμένες στην συμπεριφορά τους και είναι επιρρεπείς σε σκελετικά προβλήματα.

Εναλλακτική:

Κοτες ελευθερας βοσκής με ποιστοποιητικα

3. Δημητριακά πρωινού

Υψηλής επεξεργασίας, με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, λόγω της υψηλής και κρυφές περιεκτικότητα σε ζάχαρη (η οποία προκαλεί τα σάκχαρα στο αίμα σας για να πέσει πολύ γρήγορα μετά στο φαγητό ), Η υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, και υψηλή περιεκτικότητα σε συντηρητικά. Απλά δεν τα τρώτε.

4. Ο σολομός εκτροφής

Ο σολομού εκτροφής έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδράργυρο και είναι συνήθως υψηλότερο σε μολυσματικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των καρκινογόνων ουσιών, PCBs, βρωμιούχα επιβραδυντικά φλόγας, και τα φυτοφάρμακα.

Εναλλακτικές λύσεις: Ο άγριος σολομός.

5. Επεξεργασμένο φυστικοβούτυρο

Το δεύτερο συστατικό είναι που αναφέρονται συχνά στη ζάχαρη, το οποίο σημαίνει ένα μεγάλο ποσοστό του φυστικοβούτυρο είναι η ζάχαρη!

Εναλλακτικές λύσεις: 100% βούτυρα καρυδιών από στα καταστήματα υγιεινής διατροφής ή υγείας

6. Τοματοειδή

Υπάρχουν τόνοι σε κρυφό αλάτι και ζάχαρη!

Οι φόδρες ρητίνης στα κονσερβοκούτια περιέχουν δισφαινόλη-Α, ένα συνθετικό οιστρογόνο που έχει συνδεθεί με ασθένειες που κυμαίνονται από αναπαραγωγικά προβλήματα σε καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.Η Οξύτητα – ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της τομάτας – αιτίες BPA να την διαφύγει στο φαγητό σας

. Εναλλακτικά: Χρήση φρέσκια ντομάτα και την σοτάρουμε για να γίνει σάλτσα ντομάτας.

7. Αλατισμένοι ξηροί καρποί

Όταν οι καρποί έρχονται προ-αλατισμένοι, η περιεκτικότητα σε νάτριο είναι στα ύψη.

Εναλλακτικές λύσεις: Φρέσκοι ξηροί καρποί και σπόροι.

salamia

8. Προ-συσκευασμένα ή κατεψυγμένα γεύματα

 

Κατεψυγμένα ή προσυσκευασμένα γεύματα συνήθως περιέχουν κρυφή ζάχαρη, σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, αλάτι και συντηρητικά.

Εναλλακτικές λύσεις: Στο σπιτι μαγειρεμένα γεύματα ή προσυσκευασμένα γεύματα από τα καταστήματα υγιεινής διατροφής.

9.Αλάτι

Το επιτραπέζιο αλάτι είναι ραφιναρισμένο, το οποίο αφήνει με μικρή θρεπτική αξία. Σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι υπεύθυνο για την υπέρταση.

Εναλλακτική: Ιμαλαΐων ροζ κρύσταλλο άλατος

 10. Μη βιολογικά γαλακτοκομικά

Οι γαλακτοπαραγωγοί στην θεραπεία βοοειδών γαλακτοπαραγωγής τους με ανασυνδυασμένη αυξητική ορμόνη βοοειδών (rBGH ή rBST, όπως είναι επίσης γνωστό) για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος. Αλλά rBGH αυξάνει επίσης τις μολύνσεις στους μαστούς ακόμη και πύον στο γάλα. Οδηγεί επίσης σε υψηλότερα επίπεδα μιας ορμόνης που ονομάζεται ινσουλίνη-όπως παράγοντα ανάπτυξης στον τομέα του γάλακτος.

Εναλλακτικές λύσεις: Βιολογικό γάλα, Α2, γάλα αμυγδάλου, γάλα ρυζιού, γάλα καρύδας

11. Φυτικά έλαια

Τα περισσότερα φυτικά έλαια του εμπορίου είναι ιδιαίτερα επεξεργασμένα και υψηλά σε τρανς λιπαρά. Τα κορεσμένα λίπη συνήθως παίρνουν την ευθύνη, αλλά και τα τρανς λιπαρά είναι και αυτά υπεύθυνα για την αύξηση της LDL – η κακή χοληστερόλη που μπορεί να οδηγήσει στην κακή υγεία της καρδιάς.

Εναλλακτικές λύσεις: Το λάδι καρύδας, ελαιόλαδο

12. Συσκευασμένα, μεταποιημένα ψωμιά

Το Ψωμί που βρίσκετε συσκευασμένο στα σούπερ μάρκετ είναι συνήθως εξευγενισμένο και επεξεργασμένο. Αυτά τα ψωμιά γεμάτα με (μεταποιημένη) γλουτένη σίτου και το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα είναι πολύ δύσκολο να το αφομοιώσει . Αυτό το είδος του ψωμιού έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, και μερικές φορές ακόμη και με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη! Εναλλακτικές λύσεις: ψωμί, σίκαλης ή μαύρο, η να φτιάξετε το δικό σας.

13. Επεξεργασμένα κρέατα

Στα ζώα που κάνουν τα προϊόντα αυτά δίνονται αυξητικές ορμόνες, αντιβιοτικά και άλλα κτηνιατρικά φάρμακα, και εκτρέφονται σε άθλιες συνθήκες που προάγουν ασθένειες. Αυτά τα κρέατα επίσης είναι με γεμάτα με νιτρώδες νάτριο (ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συντηρητικό και με αντιμικροβιακους παράγοντας που προσθέτουν , επίσης, χρώμα και τη γεύση) και άλλες αρωματικές ύλες με χημικά χρώματα.

Εναλλακτικές λύσεις: Ζωα που Τρέφονται με χόρτο και το βιολογικό κρέας

14. Μαργαρίνη

Η Μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε trans-λιπαρά οξέα, λιπαρές ουσίες που σχηματίζονται κατά τη διαδικασία της υδρογόνωσης, η οποία μετατρέπει τα φυτικά ελαία σε μία στερεά ουσία. Εναλλακτικές λύσεις: Βιολογικό βούτυρο και το βούτυρο καρύδας

15.Προιοντα που έχουν υποστεί ζύμωση (προϊόντα σόγιας)

Άζυμων προϊόντα σόγιας, συμπεριλαμβανομένων tofu και γάλα σόγιας, μπορεί να δημιουργισει χάος με τις ορμόνες σας.

Εναλλακτικές λύσεις: έχει υποστεί ζύμωση σόγιας, όπως tempeh, miso και natto.

  •  πηγη
  • www.riseearth.com

Related posts: