Το βούρτσισμα σε ξηρό δέρμα, έχει ασκηθεί για εκατοντάδες χρόνια στην Ιαπωνία και στην Ελλάδα, τώρα κερδίζει έδαφος ιαματικά λουτρά ως έναν τρόπο για να μειώσετε την κυτταρίτιδα και να βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματος.

Σε στεγνό σώμα βούρτσισμα είναι περισσότερο γνωστό για να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, την αύξηση της κυκλοφορίας και βοηθώντας το έργο του λεμφικού συστήματος καλύτερα (την αφαίρεση των τοξινών από το σώμα), καθώς και μείωση στο φούσκωμα.

Μπορεί να γίνει το βούρτσισμα στην ησυχία του σπιτιού σας, είναι αποτελεσματικό, είναι πολύ εύκολο να το μάθετε (διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να το εκτελέσετε) και σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορείτε να αγοράσετε μια φυσικη βούρτσα σώματος στα περισσότερα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσται για να δείτε τα αποτελέσματα Το ξηρό δέρμα θέλει βούρτσισμα κάθε μέρα.

Οδηγίες

Πάντα βουρτσίζετε προς το μέρος της καρδιά σας. Αποφύγετε τις ακατάλληλες τεχνικές των εμπρός και πίσω ή τρίψιμο η κυκλικές κινήσεις.

Ξεκινήστε με τα πόδια σας, βουρτσίζοντας και στις δύο πλευρές, Στο σώμα ,από τα χέρια προς το στήθος σας. Κατευθύνετε τη βούρτσα προς τα αριστερά για την περιοχή του στομάχου. Μην κάνετε το λάθος να βουρτσίζετε πάρα πολύ σκληρά,το δέρμα σας θα πρέπει να τονωθεί και να ενισχυθεί, αλλά οχι να είναι ερεθισμένο ή κόκκινο. Βουρτσίστε το δέρμα όταν είναι ξηρό. Κατά προτίμηση το πρωί πριν από το ντους. Χρησιμοποιήστε τα φυσικες τριχες βούρτσα.

Βούρτσα προς την κατεύθυνση της καρδιάς. Ακολουθήστε ενα ζεστό ντους. Ποτέ μην βουρτσίζετε ερεθισμενο δέρμα.

Μην βουρτσίζετε πριν από το κρεβάτι, καθώς μπορεί να διακόψει τον ύπνο.

Οφέλη για την υγεία του ξηρού δέρματος βούρτσισμα διεγείρει όλα τα όργανα της αποτοξίνωσης, αφαιρεί την κυτταρίτιδα καθαρίζει το λεμφικό σύστημα Απομακρύνει τα νεκρά στρώματα του δέρματος Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα , διεγείρει τους αδένες ,τονώνει τους μυς διεγείρει την κυκλοφορία και βελτιώνει το νευρικό σύστημα ,βοηθά στην πέψη, βοηθά να σφίξετε το δέρμα, μειώνει την ανάγκη για λοσιόν σώματος εύκολα και ανέξοδα απομακρύνει την περίσσεια υγρών από το σώμα γνωστή ως μια αποτελεσματική τεχνική λεμφική παροχέτευση ,εξαλείφει τους φραγμένους πόρους του δέρματος βοηθά με ομοιόμορφη κατανομή το λίπους, κρατά το δέρμα απαλό, λείο και νεανικό

πηγη

www.exhibithealth.com

Related posts: