7 ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σήμερα, σε έναν κόσμο της ανάπτυξης του φαρμάκου, ο αριθμός των διαγνωσμένων ασθενών και των θανάτων που προκαλούνται από φαινομενικά ανίατες ασθένειες, όπως ο καρκίνος  που αυξάνεται υπερβολικά.

Από την άλλη πλευρά, χάρη στον εικονικό κόσμο και ο τρόπος με τις πληροφορίες  που εξαπλώνοντε πιο γρήγορα από ποτέ, έχουμε δει χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν καταφέρει να νικήσουν τον καρκίνο στο σημείο όπου το φάρμακο έχει αποτύχει. Μιλάμε για σοβαρές μορφές κακοηθών νόσων  άνθρωποι που θεραπεύτηκαν από μόνοι τους, και να αντιμετωπίζετε όπως οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.

Σύμφωνα με πολλές πηγές, υπάρχει μια θεραπεία για τον καρκίνο, και ο Γερμανός Νομπελίστας Χάινριχ Ότο Warburg επιβεβαίωσε αυτή την ανακάλυψη το 1923. Ωστόσο, είναι απίστευτο το πώς τέτοιες ανακαλύψεις αγνοούνται από την επίσημη ιατρική, σχεδόν σαν να μην υπάρχουν.

Αυτή η στάση κάνει τους ανθρώπους να χάσουν  την εμπιστοσύνη τους στο σύστημα υγείας. Δεν είναι εύκολο για έναν ασθενή που έχει διαγνωστεί με καρκίνο   να αποφασίσει ποιον να πιστέψει κανείς, αλλά είναι το ιατρικό σύστημα που πρέπει να κατηγορηθεί, λόγω της πολιτικής της.

Η Σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη, με την  πάροδο του χρόνου έχει γίνει, δυστυχώς, μια «άρρωστη φροντίδα», όπου μόνο λίγοι άνθρωποι συμβουλεύονται σχετικά με το πώς να τρώνε υγιεινά και να επικεντρωθουν στην ψυχική και σωματική τους υγεία, και η πλειοψηφία συνήθως συνιστάται να λαμβάνουν ακριβά φάρμακα και  να υποβάλλονται σε θεραπείες που ωθούνται  για το σκοπό του κέρδους.

Παρόμοιο με αυτό που ο Δρ Warburg δήλωσε, ο καρκίνος δεν έρχεται από το πουθενά, και οι ρίζες της βρίσκονται  σε ένα πλήρες φάσμα των συνθηκών που ήρθαν μαζί.

Ο καρκίνος αναπτύσσεται σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, των τοξικών φορείς που εκδηλώνεται μεγάλη οξύτητα και χαμηλής θρεπτικής αξίας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν υπάρχει καμία εκστρατεία  να χρηματοδοτείται από τη φαρμακευτική βιομηχανία, την κυβέρνηση ή κάποια άλλα οικονομικά ισχυρά θεσμικά όργανα με βάση μια προληπτική τρόπο ζωής; Αντ ‘αυτού, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ωθούν συνεχώς διαφημίσεις για καρκινογόνα προϊόντα στο πρόσωπό μας.

Η απάντηση είναι προφανής – φαρμακευτικά προϊόντα φέρει κάποιο κέρδος. Αν δεν υπάρχει κέρδος, το ποσοστό ανεργίας θα αυξηθεί σημαντικά, ο κλάδος θα πάει κάτω και οι άνθρωποι θα είναι δυστυχισμένοι και φτωχοί … και πολλά άλλα στη νεφελώδη δημιουργία της σύγχρονης κοινωνίας.

Δεδομένου ότι η αιτία του καρκίνου είναι γνωστή, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αναφέρουμε ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν τη θεραπεία, . Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο μία, αλλά μια  σειρά από θεραπείες, και πολλοί άνθρωποι κέρδισαν τον αγώνα κατά του καρκίνου, χάρη σε αυτές τις φυσικές θεραπείες.

1. μαγειρική σόδα

Η Μαγειρική σόδα είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής μορφή της θεραπείας του καρκίνου, και η χρήση του σε συνδυασμό με χυμό λεμονιού  εχει θεραπευτεί ένα μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα, όπως το περιβάλλον, όπου ο καρκίνος δεν μπορεί να αναπτυχθεί.

Μειώνει την οξύτητα του σώματος, και τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν. Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων κατάφεραν να θεραπεύσουν τις σοβαρότερες κακοήθεις νόσους μόνο με τη χρήση  της μαγειρικής σόδας και κάνοντας ορισμένες αλλαγές στη διατροφή τους.

Tullio Simoncini, ένας ογκολόγος, είναι ο γιατρός που ανακάλυψε πόσο η φθηνή και διαθέσιμη σόδα κανει της θεραπείες του καρκίνου και των όγκων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Simoncini εξορίστηκε από την ιατρική επιστήμη ως τσαρλατάνος ​​και αιρετικός.

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ? στο bioathens

2. έλαιο κάνναβης – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Η δεύτερη πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση  το φάρμακο για τον καρκίνο είναι σίγουρα το  κάνναβης ελαιο, και, δυστυχώς, είναι παράνομο σε πολλές χώρες. Τα κανναβινοειδή σε λάδι κάνναβης   σκοτώνουν τα κύτταρα.του καρκίνου

Το γεγονός είναι ότι το 90 τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν θεραπεύσει τον καρκίνο τους με λάδι κάνναβης

Πολυάριθμες εμπειρίες των ανθρώπων που επιβεβαιώνεται από επιστημονικές μελέτες που έχουν εξηγήσει πώς το έλαιο κάνναβης  είναι εξαιρετικά ωφέλιμο και αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των κακοήθων νόσων.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την υγεία του με χρήση του φαρμακευτικού  λάδι της κάνναβης.  οRick ανακάλυψε ότι το λάδι της κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση THC) μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο και ασθένειες που σχετίζονται με αυτόν

Προσπάθησε να μοιραστεί την ανακάλυψή του, με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν για τη θεραπεία και τον έλεγχο εκατοντάδων  ασθενειών.

Όμως, όταν η ιστορία έγινε γνωστή στο κοινό, ο νόμος πήρε την ιατρική ανακάλυψη, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς θεραπευτική αγωγή του καρκίνου και την έξοδο από Simpson με τις συνταγματικές χρεώσεις για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας.

διάβασε στο bioathens
ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΟΥ…
ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ?
ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

 

3. λινέλαιο και cottage τυρί

Η  Δρ Johanna Budwig, μια Γερμανίδα γιατρός και βιοχημικός, είναι η γυναίκα που σχεδίασε τον φυσικό τρόπο θεραπείας του καρκίνου με ένα ποσοστό ίασης 90% σε μια περίοδο 50 χρόνων. Ο συνδυασμός του λινέλαιο και cottage παρέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και λιπο-πρωτεΐνες που μειώνουν τους όγκους και την αποκατάσταση της υγείας.

στο bioathens

ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

διάβασε στο bioathens
ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΟΥ…
ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ?
ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

 

4 . Essiac – Herbal Tea

Το αρχικό μίγμα του τσαγιού είναι μια παλιά συνταγή των Ινδιάνων, και αυτοί οι άνθρωποι είχε  χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια. Μια καναδική νοσοκόμα, Rene Caisse, έμαθε τη συνταγή  για το τσάι από τους Ινδιάνους και το μοιράστηκε με τους ασθενείς που είχαν παλέψει με τον καρκίνο

Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς της είχαν γρήγορα ανακτηθεί.Το Essiac τσάι είναι ένας συνδυασμός πολλών αντικαρκινικών βότανων και φυτά που καθαρίζουν το σώμα. Όλοι οι ασθενείς πρέπει  να πάρετε αυτό το τσάι αρκετές φορές την ημέρα

στο bioathens

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ESSIAC ΤΣΑΙ

διάβασε στο bioathens
ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΟΥ…
ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ?
ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

5 . Καρότα

Η Ann Cameron ήταν σε θέση να θεραπεύσει στο στάδιο τέσσερα του καρκίνου της πίνοντας μόνο χυμόαπο καρότα, χωρίς χημειοθεραπεία, ακτινοβολία και διατροφικές αλλαγές.

Μετά την επέμβαση του όγκου στο παχύ έντερο  της στο τρίτο στάδιο, η κατάσταση χειροτέρεψε και στο τέλος του 2012 ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στους πνεύμονες, και ήταν στο τέταρτο,και τελικό στάδιο της ασθένειας.

Ήταν  της συνέστησαν να κανει  χημειοθεραπείες, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε να την βοηθήσουν να ζήσει περισσότερο. Αρνήθηκε να το κάνει, και όταν έψαχνε για τυχόν εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, βρήκε απο την εμπειρία του Ralph Cole, ο οποίος θεράπευσε τον καρκίνο του με χυμό καρότου, παραγωγή χυμού περίπου 4,5 κιλά καρότα την ημέρα.
Σε εκείνο το σημείο άρχισε το ταξίδι επούλωσης των τραυμάτων της, και κατανάλωνε την ίδια ποσότητα.

Έτσι, η μόνη αλλαγή στη ζωή της ήταν ο χυμός καρότου. Τον Ιανουάριο του 2013, μετά από οκτώ εβδομάδες τακτικής εκχύμωσης, η αξονική τομογραφία έδειξε ότι οι καρκινικοί όγκοι έχουν σταματήσει να αυξάνονται, και υπάρχει επίσης μια μικρή μείωση του όγκου και η διόγκωση των λεμφαδένων.

Τον Μάρτιο του 2013, δεν υπήρχαν νέοι όγκοι, χωρίς την διόγκωση των λεμφαδένων, και οι υπάρχοντες όγκοι συνέχισαν να συρρικνώνονται. Τον Ιούλιο του 2013, ο καρκίνος είχε φύγει, όλοι οι πρησμένοι λεμφαδένες cancerogenous επανήλθαν στο φυσιολογικό.

Μετά από οκτώ μήνες από την τακτική κατανάλωση του χυμού καρότου, ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί εντελώς. Η ιστορία της αναφέρθηκε από όλα τα μέσα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα, υπάρχουν πολλά περισσότερα.

6. Απο Βερίκοκο κουκούτσια

Η βιταμίνη Β17 ή αμυγδαλίνη ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1830 στο πικραμύγδαλο. Ernst T. Krebs νεώτερος (1912 – 1996) ήταν ο χημικός που προωθούσε πρώτη  την αμυγδαλίνη ως θεραπεία για τον καρκίνο στις αρχές του 1950. Συνήθιζε την  αμυγδαλίνη να κάνει ημισυνθετικά απόσταγμα και ονομάζεται η βιταμίνη Β17 ή laetrile.

Σήμερα, η λέξη Laetrile ή βιταμίνη Β17 χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει την  αμυγδαλίνη στη φυσική του μορφή  που βρίσκεται στο βερίκοκο,σε σπόρους του

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν αυτόυς τους σπόρους κάθε μέρα, δεν πάσχουν από την ασθένεια, και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτούς τους σπόρους να θεραπεύσουν τον καρκίνο τους.

στο bioathens

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ?

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

διαβασε στο bioathens
ΚΑΝΝΑΒΗ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΟΥ…
ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ?
ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

7 .λαχανάκια Βρυξελλών

Αυτό το λαχανικό είναι ευρέως γνωστή για τις αντικαρκινικές ιδιότητες του.τα Λαχανάκια Βρυξελλών περιέχουν sulforofane που όχι μόνο σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά εμποδίζουν επίσης την ανάπτυξη και την εξάπλωσή τους σε όλο το σώμα. Τι είναι πιο σημαντικό, είναι αποτελεσματικό για πολλούς τύπους καρκίνου.

Εκτός από τις προαναφερθείσες φυσικές θεραπείες, η φύση έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Μερικοί άνθρωποι έχουν θεραπευθεί απο τον καρκίνο μετά από μια ακατέργαστη διατροφή

Όλοι γνωρίζουμε τις περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί  με τη χρήση φυσικού μελιού, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό?στην ιατρική  έδωσαν μια απάντηση,  πολλοί είπαν όχι στη χημειοθεραπεία.

Περισσότερα γι ‘αυτό: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/01/02/broccoli-sprouts.aspx

Σημείωση: Μην ξεχνάτε τις υπόλοιπες θεραπείες που βοήθησε πολλούς ανθρώπους να κερδίσει τον αγώνα ενάντια, συμπεριλαμβανομένων αρτεμισινίνη από γλυκό αρτεμισία,  και η κουρκουμίνη …

πηγη

http://www.healthyfoodhouse.com/7-cancer-survivors-shared-the-natural-remedies-that-saved-their-lives/2/

Related posts:

test