ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

Έχετε αναρωτηθεί «τι είναι όλη η αναστάτωση για το πράσινο τσάι;» Τώρα μπορείτε να σταματήσετε να αναρωτιέστε και να αρχίσετε να πίνετε … πράσινο τσάι . προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία σε όποιον το πίνει τακτικά. Το πράσινο τσάι περιέχει ένα ισχυρό θρεπτικό συστατικό γνωστό ως EGCG

1. Το πράσινο τσάι είναι μια θαυμάσια μηχανή για διάλυση του λίπους . Η δραστική ουσία, EGCG, αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο λίπος καίγεται στο σώμα σας

2. Είναι στόχος της κοιλιάς του λίπους . Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Tufts δείχνει ότι EGCG στο πράσινο τσάι, όπως και οι άλλες κατεχίνες, ενεργοποιούν παχύς-κάψιμο γονίδια στην κοιλιακή χώρα να επιταχύνει την απώλεια βάρους κατά 77 τοις εκατό.

3. Κρατά σταθερή την ενέργεια από τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε εξισορρόπηση. βελτιώνει την χρήση της ινσουλίνης στο σώμα για να αποτρέψει αιχμές σακχάρου στο αίμα και συντριβές που μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, ευερεθιστότητα, και την λαχτάρα για ανθυγιεινές τροφές

4. Η έρευνα δείχνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμο κατά του καρκίνου του πνεύμονα . Σε μια του 2010 μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Research για την πρόληψη του καρκίνου , βρέθηκε να καταστέλλει την ανάπτυξη των κυττάρων του πνεύμονας του καρκίνου.

5 Δεν μπορεί να σταματήσει τον καρκίνο του παχέος εντέρου . Σε πολλές άλλες μελέτες, φαίνεται όμως να αναστέλλει τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

6. Στην έρευνα αυτή φαίνεται να βοηθάει στον καρκίνο του προστάτη Μια μελέτη στο Science Καρκίνου έδειξε ότι EGCG δίνει ενισχύσεις, στο σώμα, προκαλώντας τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη να αυτοκτονήσει.

7. Δεν μπορεί να αποτρέψει την βλάβη του δέρματος και τις ρυτίδες . EGCG φαίνεται να είναι 200 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη Ε στην καταστροφή του δέρματος που καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες αντιδρούν με τα υγιή κύτταρα στο σώμα, προκαλώντας ζημιά και μειώνοντας τον αριθμό τους που μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τις ρυτίδες και άλλα σημάδια της γήρανσης.

8. Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που σκοτώνει τις ελεύθερες ρίζες . μπορεί να επηρεάσει θετικά πολλά από τα κύτταρα του δέρματος. Οι ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με πολλές σοβαρές χρόνιες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

9. Δοκιμάστε μερικά διαφορετικά είδη. Δοκιμάστε το παγωμένο ή ζεστό. Προσθέστε λίγο από το φυσικό βότανο stevia για να το γλυκάνετε, αν θέλετε ένα γλυκό ποτό.

 

Προσθέστε ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού πράσινα φύλλα τσαγιού σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, κατά προτίμηση σε ένα σουρωτήρι τσαγιού. Αφήστε απότομο για πέντε λεπτά. Βάλτε μέσα πάγο αν προτιμάτε ένα κρύο ποτό. Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν τρία φλιτζάνια την ημέρα. Και, μην ανησυχείτε περιέχει πολύ λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ ή το μαύρο τσάι.

πηγη

care2.com

διάβασε επίσης/

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΙ?

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΣΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?

ΤΟ ESSIAC ΤΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ?

ΤΣΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

 

 


Related posts: