ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΜΕ ΝΕΡΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Γρήγορη Δίαιτα Με Βοήθεια Βρασμένου Νερού

Αντίθετα με μια παρόμοια δίαιτα νερού που βασίζεται στην κατανάλωση κύβων πάγου, η συγκεκριμένη δίαιτα βασίζεται στη κατανάλωση βρασμένου νερού. Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις, από το να βράζεις κάθε βράδυ νερό, να το τοποθετείς στο ψυγείο για καλή συντήρηση και το πρωί της επόμενης ημέρας, με άδειο στομάχι, να πίνεις αυτό το νερό.

Κατά πόσο είναι εύκολη η εφαρμογή αυτής της γρήγορης δίαιτας είναι από το πόσο θέλει καθένας να ακολουθήσει.

Το πλάνο είναι το εξής:

Τη πρώτη ημέρα πίνεις ένα ποτήρι βρασμένο νερό σε άδειο στομάχι,

την δεύτερη ημέρα δύο ποτήρια νερό,

τη τρίτη ημέρα τρία ποτήρια, μέχρι να φτάσεις τα οκτώ ποτήρια την ημέρα.

Τις επόμενες ημέρες το πλάνο αντιστρέφεται, έτσι ώστε την όγδοη ημέρα θα πρέπει να πιεις 7 ποτήρια νερό και την ένατη ημέρα,

Θα πρέπει να συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό “κατεβάσματος ποτηριών”, μέχρι να φτάσεις ένα ποτήρι νερό την ημέρα με άδειο στομάχι ξανά.

Έχουν αποδειχτεί καλά αποτελέσματα για εκείνους που έχουν σταματήσει ταυτόχρονα κάθε είδους αναψυκτικά, γλυκά και τροφές με πολλά λίπη.

Προσοχή όμως! Δε θα πρέπει να πίνεις όλο το νερό με τη μία και παραπάνω απ΄ όσο προτείνεται, γιατί το άδειο στομάχι μπορεί να αντέξει περίπου μέχρι 2 λίτρα νερό. Από την άλλη, δε θα πρέπει να τρως οτιδήποτε, αν δεν έχεις πάρει προηγουμένως τη κατάλληλη δόση νερού της ημέρας.
Σίγουρα, μπορείς να πιεις το πρωϊνό καφέ σου. Με ένα στομάχι γεμάτο νερό, μπορείς να χάσεις μέρος της επιθυμίας όρεξης για φαγητό. Ένα “bonus” αυτής της δίαιτας αστραπής (κύριως για τις γυναίκες) είναι ότι μειώνει μέρος από τη κυτταρίτιδα.

Γεμίζοντας τον οργανισμό σου με νερό, η ανταλλαγή μεταξύ των ουσιών γίνεται σωστά, τα κύτταρα ενυδατώνονται και ο οργανισμός δεν αφήνεται να παρακρατεί υγρά. Αν καταναλώνεις νερό σε μεγάλες ποσότητες, τότε αυτή η γρήγορη δίαιτα πιθανόν να σου ταιριάζει ιδανικά.

Αν όμως αυτή η δίαιτα σου φαίνεται “δύσκολη” μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια ιδανική δίαιτα αστραπή προσαρμοσμένη στα μέτρα σου

πηγη

http://διαιτααστραπη.com

Related posts: