ΧΑΣΕ 5 ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

Το υπερβολικό βάρος μπορεί να περιγραφεί ως η υπερβολική αποθήκευση λίπους στο σώμα.  Τα Αποθέματα λίπους μπορεί να απειλήσει σοβαρά την υγεία σας συνολικά και σε ορισμένα όργανα του σώματος: την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά. Οι αρθρώσεις, τα γόνατα και τα ισχία υποφέρουν επίσης.

Άτομα που υποφέρουν από παχυσαρκία έχουν συνήθως υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, διαταραχές της λειτουργίας της χολής, ουρική αρθρίτιδα κ.α.

Αν έχετε προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, και θέλετε να το μειώσει, διαβάστε αυτό το άρθρο παρακάτω γιατί είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα απλό ποτό, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό.

Συστατικά που απαιτούνται:

– 1 λεμόνι

– 60 γραμμάρια μαϊντανό

1 λίτρο νερό

Τρόπος παρασκευής:

Πρώτον, πιέστε το λεμόνι, προκειμένου να αποκτήσουν το χυμό της και στη συνέχεια ψιλοκόψτε το μαϊντανό σε μικρά κομμάτια. Βάλτε και τα δύο υλικά σε ένα μπολ και ρίχνουμε το νερό από πάνω τους.

Τρόπος κατανάλωσης:

Καταναλώστε αυτό το ρόφημα με άδειο στομάχι για 5 ημέρες κατ ‘ευθείαν. Μετά από αυτό, κάντε ένα διάλειμμα 10 ημερών. Εάν χρειάζεται, επαναλάβετε την όλη διαδικασία.

Αυτό το ρόφημα επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης του λίπους και παρέχει τις βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία για ολόκληρο τον οργανισμό.

Μαϊντανός βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης και διεγείρει τον οργανισμό να αποβάλλει την περίσσεια των υγρών, έτσι εξαλείφει μετεωρισμός.
πηγη
http://www.timefornaturalhealthcare.com/it-is-prepared-within-5-minutes-it-is-drunk-for-5-days-and-you-will-lose-5-kilograms/

Related posts:

 • ioanna karabi

  Coud you please tell me 3dl how much is in ml

 • manto kousteni

  den katalava poso nero prepei

 • Έλενα

  Τι εννοείτε όταν λέτε … »Καταναλώστε αυτό το ρόφημα με άδειο στομάχι για 5 ημέρες κατ ‘ευθείαν».
  1) Πίνουμε όλο το λίτρο του ροφήματος κατ’ ευθείαν?
  2) Πίνουμε το λίτρο του ροφήματος σε διάστημα 5 ημερών?