ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τα οφέλη στην υγεία  του χυμού είναι απλά εκπληκτικά. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι γεμάτο με  θρεπτικά συστατικά, ένζυμα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά από νωπά προϊόντα.

Αντί για μαγείρεμα  χωριστά, συνδυάζονται μαζί σε ένα αποχυμωτή.

Πέντε λεπτά αργότερα έχετε ένα ποτήρι ζωογόνο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τρώνε αρκετά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έτσι, γι ‘αυτούς, η παρασκευή χυμού λαχανικών είναι ιδανική. Σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε δραστικά την πρόσληψη φρέσκων τροφίμων.

Οφέλη από τον χυμό

Πέψη
ΧλωροφύλληΟ Πράσινος χυμός είναι  γεμάτος με χλωροφύλλη. Η χλωροφύλλη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται στα φυτά και είναι ένα ισχυρό αποτοξινωτικό. Ενδυναμώνει το σώμα, καθαρίζει το συκώτι,καθαρίζει και αναδομεί τα κύτταρα του αίματος, αφαιρεί μούχλα, σκοτώνει τα παράσιτα και εξαλείφει myco και οικοτοξίνες από το σώμα. Οφέλη στον Καρκίνο. Ένα από τα πιο διάσημα οφέλη για την υγεία του χυμού είναι ότι είναι μια ισχυρή  πρόληψη και  θεραπεία του καρκίνου.Αυτό οφείλεται στις τεράστιες ποσότητες αντιοξειδωτικών που βρέθηκαν σε ωμά φρούτα και λαχανικά. Δεν θα βρείτε αυτά τα θρεπτικά συστατικά σε πολλά πράγματα, εκτός από τα φυτά. Αν θέλετε να αποφύγετε τον καρκίνο, αρχίστε  να καταναλώνετε  περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Ήπαρ Καθαρισμός.. Με την παραγωγή χυμού, μπορείτε να κάνετε ένα φυσικό  καθαρισμό στο συκώτι . Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το ήπαρ . Είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό του αίματος και την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.  Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα  και στο αίμα ,με φρέσκο ​​χυμό. Θα βελτιώσει δραματικά το συκώτι σας
Μαλλιά.Είναι τα μαλλιά σας αδύναμα και εύθραυστα; Με την παραγωγή χυμού, τα θρεπτικά συστατικά  θα βελτιώσουν την ποιότητα των μαλλιών σας. Θα γίνουν ισχυρότερα και πιο υγιεινά.
Οστά. Θέλετε δυνατά κόκαλα; Πίνετε φρέσκο ​​χυμό. Πολυάριθμες μελέτες έχουν διαπιστώσει το ένα από τα οφέλη για την υγεία του χυμού είναι ότι τα οστά σας θα δυναμώσουν.
Σταματήστε την γήρανση. Ξεχάστε ακριβά κρέμες και σκουπίδια από το φαρμακείο. Η λύση της φύσης θα σταματήσει τη γήρανση. Την εξάλειψη των ρυτίδων από την κατανάλωση του φρέσκου χυμού. Μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και  τον χυμό σαν κρέμα για το δέρμα σας . Για αυτό το όφελος του χυμού, χρησιμοποιήστε λεμόνι στο δέρμα σας σε τακτική βάση.

Κατάθλιψη.  Μια καλύτερη διατροφή και να σας θεραπεύσει  από την κατάθλιψη.
Απώλεια βάρους.  Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά οφέλη για την υγεία του χυμού.
Υγεία της Καρδιάς. Πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές. Και πάλι, το πρόβλημα είναι συχνά δίαιτα. Αν τρώτε χάλια φαγητό, θα αισθανόμαστε  χάλια. Έτσι και η καρδιά σας. Στη συνέχεια, θα υποστεί καρδιακή προσβολή. Αν θέλετε να το αποφύγετε αυτό, να αλλάξετε τη διατροφή σας. Τα οφέλη από την υγεία του χυμού μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Οφέλη για την υγεία του χυμού λαχανικών – λόγω της περιεκτικότητάς τους σε βελτίωση της υγείας βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

 

Η τακτική παραγωγή χυμού για την υγεία προωθεί την ευεξία – από τα φρούτα και τα λαχανικά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, με πολλά ωμά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και φυτικές ίνες.

πηγη

healthy-juicing.com/

διαβασε ακομα

ΧΥΜΟΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Related posts:

test