ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τι είναι η χρόνια λοίμωξη;

Οι λοιμώξεις είναι μια ομάδα παθήσεων που σχετίζονται με την κατανομή ή δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το σώμα είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε λοιμογόνους παράγοντες, όπως τα βακτηρίδια, μύκητες, παράσιτα και ιούς. Μερικές από αυτές τις λοιμώδεις παράγοντες είναι αβλαβή, ακόμη και ωφέλιμη για τους ανθρώπους. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να είναι επιβλαβής και να οδηγήσει σε σοβαρές λοιμώξεις με σοβαρά συμπτώματα και επιπλοκές.

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να υπερασπίσει τον οργανισμό ενάντια σε αυτές ξένους πράκτορες. Όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ισχυρό, λοιμώξεις αντιμετωπίζονται εύκολα και τις περισσότερες φορές, χωρίς καν να το αντιληφθείτε. Πρόκειται για οξείες λοιμώξεις, και όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αυτές αγωνίζονται για να αποκρούσουν, τα συμπτώματα είναι συνήθως προφανής. Όμως υπάρχουν και χρόνιες, υπο-κλινική λοιμώξεις που μπορεί να φορολογεί το ανοσοποιητικό σύστημα, συχνά χωρίς καν να γνωρίζουν την παρουσία τους.
χρόνιες λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή των ιστών που μπορούν, ή δεν μπορεί, είναι σε θέση να αισθανθούν. Ακόμα κι αν αυτά χρόνιες λοιμώξεις δεν προκαλούν πάντα εμφανή συμπτώματα, που εξακολουθεί να φορολογεί το σώμα και μπορεί να προκαλέσει διατροφικές ελλείψεις, άγχος για τα επινεφρίδια και το ανοσοποιητικό σύστημα στο σύνολό του.
Χρόνιες λοιμώξεις περιλαμβάνουν:

Ηπατίτιδα C
HIV / AIDS
Mycoplasma
Epstein Barr Virus / Κυτταρομεγαλοϊός
Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης / ινομυαλγία
Σύνδρομο του Κόλπου
Άλλοι
Τι συμβαίνει όταν έχω χρόνια λοίμωξη;

Η χρόνια λοίμωξη μπορεί να επηρεάσει και να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα πολλές σοβαρές παθήσεις. Η χρόνια λοίμωξη μπορεί επίσης να μειώσει την ικανότητα του οργανισμού να ανταποκριθεί σε παθογόνους οργανισμούς, οι όγκοι, ή βλάβη των ιστών. Χρόνιες λοιμώξεις μπορεί να επιδεινωθεί, να οδηγήσει σε θάνατο, να θεραπευτούν, παραμένουν αδρανή ή απαιτούν συνεχή παρακολούθηση.

Τα σημεία και συμπτώματα της χρόνιας λοίμωξης

Γενικά σημεία και τα συμπτώματα μπορεί να είναι πολλές και ποικίλες. Ανάλογα με το είδος της χρόνιας λοίμωξης που έχετε, μπορείτε να εμφανίζετε πυρετό, απώλεια βάρους, και κόπωση. Η σοβαρότητα της τα ακόλουθα σημεία και συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

Κόπωση για 3 μήνες ή περισσότερο
Η απώλεια βάρους
Ανεξήγητη πυρετοί
Θυλακίτιδα
Η καθίζηση των λευκών αιμοσφαιρίων
Αύξηση λευκών αιμοσφαιρίων
Ρευματοειδής Αρθρίτιδα
Νυχτερινές εφιδρώσεις Πόνος
Παραδοσιακές επιλογές θεραπείας για τη χρόνια λοίμωξη
Η συμβατική προσέγγιση για την θεραπεία της χρόνιας λοίμωξης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη διάγνωσή σας. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει\

Φάρμακο
Νοσηλεία σε νοσοκομείο
Αλλαγή στη διατροφή
Αλλαγή στον τρόπο ζωής
Χρόνιες λοιμώξεις τείνουν να είναι πολύπλοκες συνθήκες για το πώς αντιμετωπίζονται. Αυτοί οι όροι και οι θεραπείες είναι συχνά μακροχρόνια και επίμονη προς τα αποτελέσματά τους και μπορεί να παράγει μια σειρά από επιπλοκές

πηγη

http://hope4cancer.com/

Related posts:

test