ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η υγεία  ΚΑΙ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Προσωπικότητα ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ  ΟΜΟΡΦΙΑ

Με τεχνητά καλλυντικά  θα  δημιουργήσετε ψεύτικη ομορφιά, χρησιμοποιήσετε τα φυσικά προϊόντα

 Αν το δέρμα σας δεν είναι ομαλό και καθαρό ( σε όλα τα μέρη του σώματος), να λαμβάνεται ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ένα ίσο ποσό μελιού. Κάντε μασάζ στο πρόσωπο, στα χέρια και στο λαιμό, μετά πλύνετε το σώμα με νερό μετά από 10 έως 15 λεπτά.

 Πάρτε ΔΥΟ κουταλάκια γλυκού πολτού ΤΟΥ  ΠΑ πάγια  ΚΑΙ Μέλι.  Εφαρμόστε το για το πρόσωπο και μετά από 15 λεπτά, πλύνετε Έτσι αυξάνει τη λάμψη στο πρόσωπο.

Κάντε  ΤΟΝ πολτό ΦΡΟΥΤΩΝ   ΝΑ φυλάσσονται ΣΤΟ Ψυγείο, προσθέστε ένα κουταλάκι του τσαγιού πηγμένο γάλα (γιαούρτι), και το μέλι.
Απλώστε το στο πρόσωπο και το λαιμό. Πλύνετε το πρόσωπο μετά από 15 με 20 λεπτά με χλιαρό νερό. Αυτή η μάσκα προσώπου φρούτα κάνει το πρόσωπο λείο και απαλό.

 ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΞΗΡΟ Δέρμα σουσαμέλαιο
Αυτο ΕΙΝΑΙ επίσης αποτελεσματικό ΣΤΗΝ περίπτωση Των εγκαυμάτων, και λειτουργεί σαν τονωτικό.

Ε ΝΑ κουταλάκι γλυκού ΤΟΥ μέλ ι ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ πηγμένο ΓΑΛΑ ΓΙΑ νωπό, τυρί (γιαούρτι) και ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, εφαρμόζει αυτό το μίγμα στο πρόσωπο, στο λαιμό και τα χέρια και τα αφήνουμε για μισή ώρα.
Πλύνετε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι καλό για το ξηρό δέρμα.

Λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Αυτό καθιστά το δέρμα λαμπερό και όμορφο. Θα πρέπει να λαμβάνονται με τα γεύματα για να αυξήσει τη δύναμη αντίστασης στο σώμα, το οποίο είναι επίσης χρήσιμο για την ενίσχυση της ομορφιά.

Το Λεμόνι είναι επίσης ένα μέσο καθαρισμού. Η τακτική χρήση του λεμονιού για να πλύνετε το δέρμα σας καθαρίζει το δέρμα σε βάθος.

ΤΟ Λεμόνι καθαρίζει ΤΟ Σώμα   ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Α.Ε. Φυσικό στυπτικό, που σφίγγει και το δέρμα.

Εφαρμογή με πηγμένο γάλα (γιαούρτι) στα χέρια και στα πόδια για να καταργήσετε την ξηρότητα

 Οι αγκώνες έχουν γενικά σκοτεινή και άσχημη εμφάνιση; Πάρτε ένα κουταλάκι χυμό λεμονιού και να προσθέστε δύο κουταλιές ροδόνερο. Εφαρμόστε αυτό στους αγκώνες και ξεπλύνετε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Πορτοκάλι   πολτό ΝΑ εφαρμοστεί ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ . Πλένεται μετά Αυτό στο πρόσωπο είναι πολύ ευεργετικό το καλοκαίρι.

δίνει ένα λαμπερό δέρμα.

Ραπανάκι χυμό προσθέτουμε ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ σταθεροποιημένης αλόης κρέμα γάλακτος ΚΑΙ ΤΟ βάζουμε ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Αυτό είναι πολύ ευεργετικό για το ξηρό δέρμα και είναι ένα καλό τονωτικό του δέρματος.

Λιώστε μία ώριμη μπανάνα και να εφαρμοστεί στο πρόσωπο. Σφίγγει το δέρμα και αφαιρεί το μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

πηγη «IndiaDivine.org» 

Related posts: