ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ρύζι Δίαιτα: Χάσετε 7 κιλά σε 3 Εβδομάδες

 

Η αρχική διατροφή ρυζιού δημιουργήθηκε το 1939, και ο αρχικός σκοπός ήταν να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και να βελτιώσει την κατάσταση των νεφρών.

Αλλά επειδή αυτή η δίαιτα είχε μεγάλη επίδραση στη μείωση του βάρους, αυτό άρχισε να χρησιμοποιείται ως μια δίαιτα απώλειας βάρους.

Σχέδιο διατροφής

Πρωινό είναι πάντα η ίδιο: ένα φλιτζάνι ρύζι μαγειρεμένο σε νερό, χωρίς αλάτι ή ζάχαρη. Για καλύτερη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού και  να προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, η χρήση με καστανό ρύζι.

Σνακ: Όποια φρούτα σας αρέσει

Γεύμα κατά τις πρώτες 7 ημέρες: 1 φλιτζάνι ρύζι, 1 φλιτζάνι φασόλια, μπιζέλια ή φακές, ένα κομμάτι ψωμί ολικής αλέσεως. Χρησιμοποιήστε περισσότερα μπαχαρικά και λιγότερο αλάτι.

Δείπνο στις πρώτες 7 ημέρες: 1 φλιτζάνι ρύζι και 150g χωρίς λίπος κρέας (κοτόπουλο ή γαλοπούλα στήθος, χοιρινή μπριζόλα ή ψάρι). Μην βάζετε αλάτι στο κρέας, και πιέστε λίγο χυμό λεμονιού. Μπορείτε να φάτε μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

Γεύμα κατά τις τελευταίες 7 ημέρες: 1 φλιτζάνι ρύζι και ένα κομμάτι ψωμί ολικής αλέσεως.

Δείπνο τις τελευταίες 7 ημέρες: 1 φλιτζάνι ρύζι και ένα κομμάτι ψωμί ολικής αλέσεως, καθώς και μεσημεριανό γεύμα.

Στην τρίτη εβδομάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο φαγητό όπως και στο πρώτο, προσθέτοντας μόνο ένα σνακ  με γαλακτοκομικά μεταξύ μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, για παράδειγμα 200ml γάλα ή ένα μικρό γιαούρτι.

πηγη http://www.healthyfoodhouse.com/rice-diet-lose-7-pounds-in-just-3-weeks/#sthash.vTgsVS10.dpuf

Related posts: