ΦΙΑΞΤΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.


Σπιτικο γλυκό με γλυκόπατάτα για σκύλους!
Είναι η εποχή του χρόνου  χρόνος για τις γλυκοπατάτες!κάνετε μια σπιτική,νόστιμη, υγιεινή απόλαυση για το σκυλί σας!

 Και είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση  που ίσως δεν γνωρίζετε οτι  είναι πολύ καλη για τα σκυλιά.

Πλύνετε μια γλυκοπατάτα (οργανική είναι καλύτερη με  την φλούδα τους).
Κόψτε στη μέση κατά μήκος.
Στη συνέχεια κόψτε κατά μήκος φέτες περίπου 1/3 έως 1/4 της ίντσας  και τοποθετήστε  σε ένα φύλλο μπισκότων(χρησιμοποιήστε ένα ανοξείδωτο χάλυβα, για υγιεινό μαγείρεμα).
Βάλτε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 3 ώρες.

Αυτό αφήνει να ειναιελαστικό, αλλά θα μπορούσε επίσης να ψήσουμε λίγο περισσότερο(περίπου 20-30 λεπτά) για να γίνουν τραγανά.Κρατήστε τα στο ψυγείο για έως και τρεις εβδομάδες.Μπορείτε να παγώσει για διάστημα έως 4 μήνες.

πηγη

http://blog.raiseagreendog.com

Related posts: