Αμυγδαλέλαιο Αυτό το έλαιο είναι δημοφιλές για τη χρήση στο μασάζ και τη γενική φροντίδα δέρματος. Ενυδατώνει ιδιαίτερα, δίνει σταθερό αφρό όταν χρησιμοποιείται στην παραγωγή του σαπουνιού. Μπορέστε να προστεθείτε στα σαπούνια ή με τα άλλα έλαια και ως προσθήκη στα λοσιόν, τις κρέμες, τα βούτυρα σωμάτων, τις λοσιόν, κ.λπ. Μερικές σταγόνες στις μάσκες προσώπου βοηθούν στην ξηρότητα. Είναι θρεπτικό-πλούσιο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δερμάτων. Σε χρήση σαπουνιών από 14 γρ εως 28 γρ ανά 454 γρ. των συνολικών ελαίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθείτε μόνο ή με άλλα έλαια, βούτυρα, κ.λπ. κατά την παραγωγή των λοσιόν, κρέμες, βούτυρα σωμάτων, κ.λπ.

Έλαιο πυρήνων βερίκοκου
είναι ιδιαίτερα καλό για τη πρόωρη γήρανση, το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ενυδατώνει ιδιαίτερα, δίνει σταθερό αφρό όταν χρησιμοποιείται στην παραγωγή του σαπουνιού. Αγαθό για όλους τους τύπους δερμάτων. Σε χρήση σαπουνιών από 14 γρ εως 28 γρ ανά 454 γρ. των συνολικών ελαίων. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε μόνο ή με άλλους έλαια, βούτυρα, κ.λπ. κατά την παραγωγή των λοσιόν, κρέμες, βούτυρα σωμάτων, κ.λπ.
Αβοκάντου λάδι
Το λάδι αβοκάντου είναι ένα πλούσιο έλαιο που είναι καλό για το σαπούνι, τις κρέμες και τα λοσιόν. Είναι άριστο σ’ όλους στους τύπους μαλλί. Είναι υψηλό στη βιταμίνη Α & το Ε. Είναι πολύ καλό για το ξηρό και χαλασμένο δέρμα και είναι γνωστό ότι βοηθά το έκζεμα και τη ψωρίαση ακόμα την απώλεια μαλλιού. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή του σαπουνιού μέχρι 30%.

Μελισσοκέρι
Χρησιμοποιείται στην παραγωγή των σαπουνιών, των κρεμών, των αλοιφών και των λοσιόν. Εάν χρησιμοποιείτε το φρέσκο μελισσοκέρι, έχει μια φυσική μυρωδιά μελιού και έχει επίσης τις φυσικές θεραπεύτικές τιμές που οι μέλισσες μεταδίδουν σε αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε περίπου 114 γρ εως 28 γρ ανά 454 γρ. των συνολικών ελαίων στο σαπούνι σας για σκληρότερα σαπούνια.

Καλέντουλας λάδι
Αυτό το έλαιο γίνεται με εμποτισμένα πέταλα καλέντουλας σε ένα καλό λαδι μεταφορέων όπως η ελιά ή το γλυκό αμύγδαλο. Είναι ένα ανοικτό κίτρινο χρωματισμένο λάδι. Είναι ιστορικά γνωστό για τη θεραπεία των πληγών, του ξηρού και χαλασμένου δέρματος και για το έκζεμα και τις κατευναστικές εκρήξεις δερμάτων. Είναι πολύ ήπιο και έχει μεγάλη προσθήκη στα σαπούνια, τις λοσιόν και τις κρέμες μωρών. Αγαθό για όλους τους τύπους δερμάτων.
Λάδι Canola
Το Canola είναι συνηθισμένο έλαιο που χρησιμοποιείται αντί του ελαιολάδου στους τύπους σαπουνιών. Όπως τα σαπούνια ελαιολάδου παίρνει λίγο χρόνο να γίνει. Έχει περισσότερο λινελαϊκό λιπαρό οξύ και λιγότερο ελαϊκό και πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι λειτουργεί καλύτερα για το δέρμα τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 50% των ελαίων σε έναν τύπο σαπουνιού ή ως 1/2 Canola και 1/2 ελαιόλαδο. Και τα δύο κάνουν μαζί ένα θαυμάσιο σαπούνι.
Καστορέλαιο
Αυτό είναι ένα λάδι που μπορεί να προστεθεί στην ενίσχυση του αφρού του σαπουνιού. Μόνο τα μικρά ποσά πρέπει να χρησιμοποιηθούν επειδή θα κάνει το σαπούνι μαλακό. Μπορέστε επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μικρό ποσοστό σε βούτυρο για χείλη, βούτυρα λουτρών, κ.λπ.
Βούτυρο κακάο
Κάνει μια θαυμάσια προσθήκη στα σαπούνια και τα κάνει σκληρότερα. Έχει μια φυσική μυρωδιά σοκολάτας που μεταδίδει ένα θαυμάσιο άρωμα σε μια κρέμα βουτύρου κακάο, ένα λοσιόν. Αλλά εάν δεν θέλετε τη μυρωδιά, υπάρχει και άοσμο βούτυρο κακάο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Αγαθό για κανονικό ξερό δέρμα.
Λάδι καρύδας
Αυτό είναι ένα από τα έλαια για σαπωνοποίηση που δίνουν φυσικό αφρό στο σαπούνι. Είναι φυσικό είναι πολύ καλό για το δέρμα. Προσέξτε το προϊόν που λέει «αντλημένος από το έλαιο καρύδων» αυτό είναι το συνθετικό «θειικό άλας νατρίου (sodium lauryl sulphate)» που έχει συνδεθεί με πολλές αλλεργίες δερμάτων. Το φυσικό έλαιο καρύδων χρησιμοποιείται στα σαπούνια, τις κρέμες και τα λοσιόν και είναι καλό για όλους τους τύπους δερμάτων. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε μέχρι 30% στη συνολική ποσότητα των ελαίων.
Καροτέλαιο
Αυτό είναι ένα έλαιο με πλούσιο χρυσό χρώμα που λαμβάνεται από τα καρότα,. Το έλαιο καρότων είναι υψηλό στη βιταμίνη Α και την Bata-Carotene και είναι μια θεραπεύοντας προσθήκη στα έλαια προσώπου, τις κρέμες και τα λοσιόν για το ξηρό και ώριμο δέρμα.
Λάδι Emu
Το έλαιο Emu είναι ένα βαθύ διαπεραστικό έλαιο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί αυτό μόνο με τα αιθέρια έλαια και τα βότανα δεδομένου ότι θα βοηθήσει αυτά να λειτουργήσουν πολύ καλύτερα. Το παρθένο έλαιο βοηθάει τους επώδυνους μυς, τους πόνους. Έτσι όταν συνδυάζεται με ορισμένα αιθέρια έλαια, μπορεί να είναι καλό για τους πόνους. Δεν φράζει τους πόρους του δέρματος και είναι πολύ θρεπτικό. Βοηθά την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και μειώνει τα σημάδια. Αγαθό για τη βοήθεια του εκζέματος και της ψωρίασης. Αγαθό για όλους τους τύπους δερμάτων. Χρησιμοποιείται αυτό κατά 25% στο σαπούνι.
Evening Primrose Oil
Έχει ερευνηθεί καλά και είναι μια από τις λίγες πηγές του GLA (γάμμα-λινελαϊκό οξύ) που είναι πολύ θεραπευτικό και στα φυσικά προϊόντα φροντίδας δέρματος. Συνδυάζετε καλά με άλλα έλαια , είναι ελαφρά στυπτικό. Είναι μια άριστη θεραπευτική αγωγή για το ξηρό, λεπιοειδές δέρμα και ξεφλουδίσμένο, το επιρρεπείς σε έκζεμα, την ψωρίαση, κ.λπ.
Λάδι από το κουκούτσι σταφυλιού
Είναι ένα πράσινο έλαιο και χρησιμοποιείται στο μασάζ και ως βάση για τις λοσιόν και τις κρέμες για τις μαλακτικές ιδιότητές του. Μεταδίδει μια πλούσια μεταξωτή λαμπρότητα και ενισχύει την αύξηση τρίχας. Τρέφει όλους τους τύπους δέρματος.
Λάδι σπόρου κάνναβης (Hemp seed oil)
Μια πηγή πολύτιμων αιθέριων λιπαρών οξέων, υψηλό σε μέταλλα και βιταμίνης Α. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο μαλακτικό έλαιο που χρησιμοποιείται στις λοσιόν, τις κρέμες, στα κοντίσιονερ και στο φυσικό σαπούνι. Χρησιμοποιημένο σε περίπου 25% των συνολικών ελαίων σαπουνιών.
Λάδι τζοτζόμπα
Το λάδι Jojoba δεν είναι πραγματικά ένα έλαιο, αλλά ένα υγρό κερί. ‘Εχει χρησιμοποιηθεί για πολλά έτη στα προϊόντα φροντίδας δέρματος λόγω της θεραπεύτικής του δύναμης. Μπορεί να βοηθήσει στην ακμή και τα σπυράκια και είναι θαυμάσιο για το ξηρό και χαλασμένο δέρμα.
Λαρδί
Το λαρδί κάνει ένα θαυμάσιο σκληρό άσπρο σαπούνι. Κάνει μια θαυμάσια προσθήκη στα υγρά φυτικά έλαια που έχουν μια τάση να κάνουν ένα μαλακότερο σαπούνι. Μπορέστε να το χρησιμοποιήσετε κατά 100% των συνολικών ελαίων στα σαπούνια.
Μάνγκο βούτυρο
Είναι καλό για τα χείλη. Χρησιμοποιείται σε λοσιόν και κρέμες για τις ενυδατικές ιδιότητές του. Χρήση περίπου 15% των συνολικών ελαίων στα σαπούνια.
Neem Oil
Αυτό το έλαιο είναι γνωστό για τη βοήθεια των δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα, ψωρίαση, ξηρό δέρμα. Οι συστάσεις χρήσης είναι περίπου 5% για σαπωνοποίηση.
Ελαιόλαδο
Αυτό το έλαιο είναι πολύ καλό στο δέρμα, κατευναστικό και μαλακτικό. Κάνει λίγο αφρό όταν χρησιμοποιείται μόνο του, αλλά εσείς μπορείτε να προσθέσετε λίγο καστορέλαιο – για να κάνει μεγαλύτερες και πιό μεγαλύτερης διάρκειας φουσκάλες. Χρήσιμοποιείται κατά 100% στο σαπούνι.

Palm Kernel Oil or Flakes
Ένα άλλο λάδι που κάνει αφρό. Χρησιμοποιείται αντί του έλαιου καρύδας επειδή είναι ευγενέστερη στο δέρμα, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Χρησιμοποιείται μέχρι 50% σε σαπούνι. Αλλά συνήθως το χρησιμοποιήστε κατά 20% σε 30%.
Palm Oil – Λάδι φοίνικα
Αυτό το έλαιο χρησιμοποιείται για σκληρά λάδια βάσεων αντί του λαρδιού ή ζωικού λίπους για να γίνει το σαπούνι. Τα έλαιά του έχουν παρόμοιες ιδιότητες του ελαίου καρύδας και κάνουν ένα άριστο ήπιο σαπούνι. Χρήση κατά 50% των ελαίων.
Peanut Oil – Φιστικοβούτυρο
Άριστο μαλακτικό που βρίσκεται συχνά στα φυσικά έλαια, τα λοσιόν και τα σαπούνια μασάζ. Αγαθό για όλους τους ξηρούς τύπους δερμάτων.
Sesame Seed Oil- Σισαμέλαιο
Λέγεται ότι είναι καλό για την ψωρίαση, το έκζεμα, το ρευματισμό, και την αρθρίτιδα. Χρησιμοποιείται ως 10% στα συνολικά έλαια.
Unrefined Shea Butter -βούτυρο καριτέ ή αφρικάνικο βούτυρο
Κάνει μια μεγάλη προσθήκη στα σαπούνια. Επίσης είναι θαυμάσιο για τα λοσιόν, τις κρέμες και τα lip balms για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Το ανεπεξέργαστο βούτυρο καριτέ είναιι πιο διεισδυτικό από το επεξεργασμένο, επειδή δεν έχει αντιμετωπιστεί χημικά και δεν έχουν φύγει οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά του. Χρήση απο 5% σε 15% για τη σαπονοποίηση. Πολύ μικρά ποσά απαιτούνται για την κατασκευή μιας λοσιόν ή κρέμας. Χρησιμοποιείται όπως είναι για ένα βούτυρο σωμάτων.
Shortening
Αποτελείται από υδρογονωμένο έλαιο σόγιας και είναι ένας ανέξοδος τρόπος που προστεθεί σκληρότητα στο σαπούνι, είναι ήπιο και έχει σταθερό αφρό. Προστιθέμενο με άλλα φυτικά έλαια, κάνει ένα σκληρό σαπούνι, αλλά μπορεί να είναι εύθραυστο όταν κόβεται σε κομμάτια.
St Johns Wort Oil – βαλσαμόλαδο
Το βαλσαμόλαδο εμποτίζεται σε ένα καλό έλαιο όπως η ελιά ή το γλυκό αμύγδαλο, γίνεται ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Έχει χρησιμοποιηθεί τη ανακούφιση στο μυϊκό πόνο και για να βοηθήσει νευρικές αναφυλαξίες δερμάτων. Είναι ένα αντιφλεγμονώδες έλαιο που είναι κατευναστικό και χρήσιμο στις πληγές.
Ηλιέλαιο
Ένα μαλακτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους ηλίανθων. Πλούσιο στα λιπαρά οξέα, είναι μια καλή βάση για τα έλαια μασάζ, τις κρέμες, τα λοσιόν και το φυσικό σαπούνι. Έχει σύντομη ζωή, έτσι όταν το αγοράζετε χρησιμοποιείστε το αμέσως. Αγαθό για όλους τους τύπους δερμάτων.
Ζωϊκό λίπος
Όπως το λαρδί χρησιμοποιείτε μόνο του ή με άλλα έλαια για τη σαπωνοποίηση. Κάνει ένα θαυμάσιο σκληρό άσπρο σαπούνι και είναι μια καλή βάση για τα υγρά φυτικά έλαια. Χρήση κατά 100% του τύπου σαπουνιών ή οποιοδήποτε ποσοστό επιθυμείτε.
Walnut Oil – έλαιο ξύλων καρυδιάς
Ελαιο που εξάγεται από τα ξύλα καρυδιάς, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά για της κατευναστικές και ενυδάτωσης ιδιότητες του. Αγαθό για όλους τους ξηρούς τύπους δερμάτων.
Wheat germ Oil – λάδι από τα φύτρα σταριού
Τα φύτρα σίτου είναι ένα βαθύ πορτοκαλί έλαιο με μια ιδιαίτερη ισχυρή μυρωδιά. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, ενεργεί ως φυσικό συντηρητικό και έχει μια μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι. Το ίδιο το έλαιο είναι ένα παχύ και κολλώδες έλαιο, αλλά συνδυασμένο με άλλα έλαια, κάνει ένα πλούσιο έλαιο και είναι μια καλή προσθήκη στις κρέμες του προσώπου

διαβασε στο bioathens
ΑΚΡΙΒΉ” ΚΡΈΜΑ ΝΥΚΤΌΣ ΜΕ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΚΑΙ ΞΎΔΙ!
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ???
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Related posts: