ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

Πώς να καθαρίσετε ένα βουλωμένη μύτη ή καταρροή σε 1 λεπτό

Δεν είναι πολύ διασκεδαστικό να έχουμε μια βουλωμένη μύτη. Δεν μπορείτε να αναπνέετε σωστά και ο ύπνος μπορεί να γίνει μια οδυνηρή εμπειρία. Μια μύτη που τρέχει μπορεί να είναι εξίσου ενοχλητικό,  ειδικά όταν είστε περιβάλλεσται από ανθρώπους και όλη  προσοχή σας τίθεται σε συνεχώς  να φυσάτε τη μύτη σας και τον καθαρισμό του προσώπου σας.
Αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα για τη χρήση χημικών ουσιών. Για να αρχίσει με, αυτά τα σπρέι είναι φάρμακα, έτσι ώστε να έρχονται με τις παρενέργειες και μπορεί να είναι εθιστικό.

Η απλή τεχνική που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο βασίζεται στον βελονισμό . Χρησιμοποιηστε απαλή πίεση προς τα τέσσερα σημεία του προσώπου για θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τη μύτη σας.

Γενικές οδηγίες :

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε απαλή πίεση.
Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις – το κίνημα είναι μια ώθηση απελευθέρωσης τύπου περιστροφής.
Δεν πρέπει να αισθανθείτε οποιοδήποτε πόνο.
καντετο 3 φορές.
Σημείο 1 :

Σημείο 1 βρίσκεται σε μια κοιλότητα στη γωνία των ρουθουνιών – αυτό είναι το κάτω μέρος του ρουθούνια σας.
Σπρώξτε απαλά τα ρουθούνια μαζί με μια περιστροφική κίνηση. Καθώς το κάνετε αυτό, , και στη συνέχεια, ανοίξτε τα ρουθούνια.
Εκτελέστε την κίνηση 10 φορές.
Φροντίστε να μην σπρώχνετε το χόνδρο της μύτης. Είσαι πατώντας μόνο το κάτω μέρος των ρουθουνιών.
Σημείο 2:

point1

Το σημείο 2 βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γωνία των ματιών, κοντά στη μύτη, όπου τα δάκρυα βγαίνουν.
Εκτελέστε μια απαλή περιστροφή σε αυτό το σημείο 10 φορές. Μην σηκώνετε τα δάχτυλά σας, αλλά απλά μετακινήστε το δέρμα, ώστε να αισθάνεστε την άκρη του ματιού σας, καθώς  το ωθείτε.

point3

Σημείο 3:

Σημείο 3 είναι πίσω λοβό του αυτιού σας, στο κάτω μέρος του αυτιού, στην κοιλότητα ακριβώς κάτω από τον χόνδρο.
Πιέστε και αφήστε το σημείο 10 φορές, χωρίς την εφαρμογή πίεσης στο χόνδρο. Η περιστροφή που κάνετε δεν είναι μεγάλη, αλλά μια λεπτή κίνηση.
Σημείο 4:

Το τελευταίο σημείο είναι το ίδιο το λοβό του αυτιού.
Κάντε απαλά μασάζ στο λοβό του αυτιού 10 φορές.

Μετά από να περάσει από τα παραπάνω τέσσερα σημεία του βελονισμού τρεις φορές, θα πρέπει να αισθάνεσαι  την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων. Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε τη διαδικασία και πάλι μετά από 10 λεπτά.

Η περιγραφόμενη τεχνική είναι απλή, ασφαλής, μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και γίνεται χωρίς κόστος. Είναι επίσης μια καλή και ενδυναμωτική εμπειρία για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε το δικό σας σώμα για να θεραπεύσει τον εαυτό σας. Αν είναι επιτυχής, πρέπει να το δώσετε, και να βοηθήσει άλλους ανθρώπους ελέγχου και χρησιμοποιούν το σώμα τους καλύτερα, πάρα πολύ.

πηγη.http://www.healthyandnaturalworld.com/how-to-clear-a-stuffy-or-runny-nose-in-1-minute/

Related posts: