ΚΡΥΑ ΠΟΔΙΑ???ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια στη φροντίδα των ποδιών
Τα πόδια είναι ένα σημαντικό μέρος του σώματός μας.

Φέρνουν σε όλους μας μέσω της ζωής μας, για χιλιάδες μίλια. Όμως, επηρεάζονται από μυκητιάσεις    κούραση, ραγισμένα, ξηρό δέρμα ή φαγούρα.

Η φροντίδα των ποδιών με Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για θεραπεία   Δεν απαλύνει μόνο τον πόνο ή κούραση  αλλά και για τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από μύκητες ή ιούς.
Αιθέρια έλαια και φροντίδα των ποδιών: Υπάρχουν ορισμένα κοινά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στη φροντίδα των ποδιών.
1. Peppermint του πετρελαίου: Peppermint είναι ένα αντιφλεγμονώδες έλαιο που μπορεί να απαλύνει το δέρμα και παράγουν μια χαλαρωτική επίδραση. Είναι επίσης ένα αποσυμφορητικό.

2. Rosemary (ΒΑΛΣΑΜΟ)πετρελαίου: Χρησιμοποιείται για πολλές θεραπείες,η δεντρολίβανο πετρελαίου είναι ένα ελαφρύ διεγερτικό που είναι καλό για ρευματικά άλγη ή πόνους.
3. Ευκάλυπτος πετρέλαιο: Ένα ισχυρό αρωματικό λάδι, ευκάλυπτος είναι ένα all-time λάδι για ανακούφιση του πόνου. αντι-ιικό και με βακτηριοκτόνες ιδιότητες του το καθιστούν ένα μεγάλο πετρέλαιο για τα πόδια.
4. Λεβάντα πετρελαίου: Ένα φυσικό καταπραϋντικό και χαλαρωτικό έλαιο, λεβάντα είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε απαλούς πόδια σας και να το βοηθήσει να χαλαρώσετε καλύτερα. Μια εξαιρετική θεραπεία για την κούραση,
5. Έλαιο λεμονιού: Όπως και λεμόνι, έλαιο λεμονιού είναι επίσης δροσιστικό,για την αναζωογόνηση και τόνωση. Ενισχύει την κυκλοφορία και ανακουφίζει το σώμα από τον πόνο και τους πόνους. Ένα αναζωογονητικό λάδι για πόνο ή κουρασμένα πόδια.
Για τους μύκητες: Τα αιθέρια έλαια μπορούν να θεραπεύσουν πολλές προϋποθέσεις που σχετίζονται με τα πόδια. Ένας από αυτούς είναι Toenail προσβολή από μύκητες.Προκαλείται από τον μύκητα, αυτό είναι μια κοινή λοίμωξη   Σχεδόν 30 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσβληθεί από μύκητα των νυχιών. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε άντρες και γυναίκες ηλικίας μεταξύ 40 έως 65, αν και ορισμένα είδη μυκητιασικές λοιμώξεις συμβαίνουν και σε παιδιά     Τοπικές κρέμες κάνουν τη δουλειά, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από τα αιθέρια έλαια.
Τρεις αιθέρια έλαια διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην αντιμετώπιση του μύκητα toenail.

Αυτά είναι

 

1. Δέντρο τσαγιού λάδι,

2. Λεβάντα

3. Ρίγανη Oil.

4Tea Tree πετρελαίου είναι ένα αντισηπτικό που χρησιμοποιείται σε διάφορες λοιμώξεις, κυρίως αυτά που έχουν σχέση δέρμα. Ρίγανη πετρελαίου έχει αντιική, αντισηπτική και αντι-παρασιτική ιδιότητες που μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή στον οργανισμό.
Αιθέριο έλαιο θεραπείες για τα πόδια   Αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της πόδι του Αθλητή, πονεμένα πόδια και κάψιμο στα πόδια. Εδώ μερικά διορθωτικά μέτρα
Ποδόλουτρο μίγμα για κουρασμένα πόδια: Ένα σημαντικό ποδόλουτρο  πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: 3 σταγόνες έλαιο λεβάντας, 3 σταγόνες δενδρολίβανο πετρελαίου, 4 σταγόνες έλαιο λεμονιού αναμιγνύεται με 2 λίτρα ζεστό νερό.Ενώ η λεβάντα καταπραΰνει τα πόδια σας, το λεμόνι και δεντρολίβανο αναζωογονήσει και να αναβιώσει το με αυξημένη κυκλοφορία του αίματος.
Αιθέρια έλαια για αθλητή τα πόδια: Προσθέστε 4 σταγόνες λάδι δέντρο τσαγιού, 4 σταγόνες έλαιο λεβάντας και 2 σταγόνες έλαιο σανταλόξυλο με 2 λίτρα ζεστό νερό και βυθίζετε τα πόδια σας στο μείγμα. Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού καταπολεμά το μύκητα, ενώ το πετρέλαιο σανταλόξυλο μαλακώνει και ηρεμεί τις ρωγμές και πληγές στα πόδια.Μπορείτε ακόμη και να υποκαταστήσει σανταλόξυλο με πατσουλί πετρελαίου

ΠΗΓΗ
http://essential-oil.com

διαβασε στο bioathens
\
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Related posts: