ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό?

Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες που το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

Λεμόνι και σόδα, ο συνδυασμός που σώζει ζωές

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το Λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.

Τα Λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει pH σε κανονικό επίπεδο.

Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. . ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ αποτελεσματικό καταπολέμηση ΣΤΑ Εσωτερικά παράσιτα ΚΑΙ ΤΗΝ ρυθμίζει Της αρτηριακή πίεσης  ΤΟ   Λεμόνι ΕΙΝΑΙ ευεργετικό νευρικό Σύστημα, καθώς και – αυτό είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:

Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.

Αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρική σόδα καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα (μόνο), χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Αυτή η θεραπεία δεν μπορεί να θεραπεύσει τις καταστροφικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι τα λεμόνια είναι βιολογικά, χωρίς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, είναι να αυξηθεί αυτό το φρούτο στο δικό σας κήπο ή σε μια κατσαρόλα . Βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και αντιμετωπίζονται με χημικά.

συνταγή

Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει.

Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός:. 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού –

πήγες

www.healthyfoodhouse.com

http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm

Ινστιτούτο Επιστημών Υγειας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.snopes.com/medical/ ασθένεια / lemons.asp # IDhIz3BljDAfrk2p.99

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων στον κόσμο, αναφέρει ότι μετά από περισσότερο από 20 εργαστηριακές δοκιμές από το 1970, τα εκχυλίσματα αποκάλυψε ότι: καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα σε 12 καρκίνους, συμπεριλαμβανομένου του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος … Οι ενώσεις αυτού του δέντρου έδειξε 10000 φορές καλύτερο από το προϊόν αδριαμυκίνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως χημειοθεραπευτικό στον κόσμο, επιβραδύνοντας την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Και αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό: αυτός ο τύπος θεραπείας με εκχύλισμα λεμονιού καταστρέφει μόνο κακοήθη καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας, 819 NLLC Αιτία Street, Βαλτιμόρη, MD1201

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΨΗ…τα σχολια δικα σας

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνικά HOAX: Λεμόνι και σόδα 1000 φορές πιο ισχυρή από την χημειοθεραπεία

Άλλη μία θεραπεία για τον καρκίνο και ακόμη ένα hoax που κυκλοφορεί σε σελίδες του εξωτερικού μεταφράστηκε, τροποποιήθηκε και αναρτήθηκε από ελληνικές σελίδες…

Αρχικά το hoax που κυκλοφόρησε με email και ψευδός φαίνεται να προέρχεται από το Institute of Health Sciences και όπως μπορείτε να δείτε, στην αρχική του μορφή δεν υπήρχε αναφορά για μαγειρική σόδα. Όμως το μήνυμα δεν προέρχεται από το Institute of Health Sciences και υπάρχει σχετική διάψευση για το email.

The email and information in question did not come from the Health Sciences Institute. Whoever started this scam email did use some of our published material – which had nothing to do with lemons in any way – and inserted the information about lemons. It is erroneous and has caused us a great deal of trouble. However, most troubling is that it is giving false or un-tested medical advice to people suffering with cancer. Perhaps citrus fruits have some anti-cancer properties or perhaps they don’t (I’m not qualified to speak on that), but the one thing I know for certain is the provided “source” of this information – the Health Sciences Institute – did NOT publish this information. We had nothing to do with this email or the information it contains.

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι τα εσπεριδοειδή έχουν πραγματικές αντικαρκινικές δυνατότητες, όπως ΕΔΩ Ωστόσο, το μήνυμα διογκώνει σημαντικά τις δυνατότητες του λεμονιού ως θεραπεία του καρκίνου, περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες και δεν προέρχεται από κάποια αξιόπιστη ιατρική ή επιστημονική πηγή. Ο ισχυρισμός ότι το λεμόνι είναι αποδεδειγμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων είναι ανακριβής και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το λεμόνι είναι μία εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία και ακόμη περισσότερο να ισχυριστούμε πως είναι 1000 φορές, ισχυρότερη θεραπεία.
insurancedaily.gr
Η μαγειρική σόδα, προστέθηκε στο αρχικό email, πιθανότατα από κάποιον που διάβασε για τις θεραπείες του ιατρού Tulio Simoncini που «θεράπευε» τον καρκίνο με ενέσεις μαγειρικής σόδας και του έχει αφαιρεθεί η ιατρική άδεια από το 2003. Διαβάστε για τον Tulio Simoncini

Οι συμβουλές για την υγεία πρέπει να είναι έγκυρες, ακριβείς, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από ψεύτικα email. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.

Διαβάστε σχετικά:
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
http://www.snopes.com/medical/disease/lemons.asp
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtm

Πηγή: ellinikahoaxes.blogspot.gr

Διαβάστε σχετικά:
http://ellinikahoaxes.gr/2014/02/19/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1-1000-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84/
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtml

Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!

Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

Related posts:

test

37 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ντροπή να παραπληροφορούμε τον κόσμο με γιατροσόφια! Καλό το λεμόνι αλλά αυτοί που αφιερώνουν τις ζωές τους για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο με πειράματα, αναλύσεις κτλ, μέσα στα εργαστήρια δεν είναι μαλάκες…

  • Κοίταξε να δεις κ.Κώστα εγώ έχασα τον πατέρα μου πριν από ένα χρόνο…Η εναλλακτικές μέθοδοι είναι εξίσου δεκτές όσο και οι επικυρωμένες και αν δεν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο δεν ξέρεις πως είναι….Όταν μια φαρμακευτική εταιρεια που παρέχει κάποια χημειοθεραπεία βγάζει δισεκατομμύρια από αυτο δεν πρόκειται να σου βγαλουν το «φάρμακο» που θεραπεύει τον καρκίνο και επειδη το εζησα και ήταν άσχημο το θέαμα τις χημειοθεραπείας δεν επρόκειτο να το ξανακάνω γιαυτό μην είστε και τόσο σιγουρος για οσα σας πλασαρουνε οι «γιατροι»….

   • Γιώργο έχω χάσει και εγώ τη γιαγιά μου από καρκίνο. Στην αρχή είχε καρκίνο του στήθους, έπιασαν οι χημειοθεραπείες μίκρυνε ο όγκος και χειρουργήθηκε με επιτυχία. Μετά από 2 χρόνια διαγνώστηκε με πολλάπλό μυέλωμα (ίσως αποτέλεσμα των χημειοθεραπειών) και έπειτα από 3 χρόνια αγώνα έφυγε. Όλα αυτά τα χρόνια (συνολικά 6) διάβασα πολύ για τον καρκίνο και πέρασα αρκετό διάστημα στον Άγιο Σάββα συζητώντας με γιατρούς και νοσηλευτές.
    Είναι λοιπόν άλλο πράγμα τι μπορείς να κάνεις για να προλάβεις τον καρκίνο, όπως υγιεινή διατροφή, άσκηση, πρόληψη κτλ και άλλο τι κάνεις όταν ο καρκίνος διαγνωστεί και είναι ήδη μέσα σου. Οι χημειοθεραπείες είναι καταστροφικές πολλές φορές για τον οργανισμό, όπως και οι ακτινοβολίες αλλά έχουν ένα στόχο και κάποιες πιθανότητες επιτυχίας. Και αυτό γιατί αντίθετα με ότι όλοι οι άσχετοι πιστεύουν ο καρκίνος δεν είναι κάτι που έρχεται απο έξω στον οργανισμό αλλά κύτταρα του ίδιου του οργανισμού, γι αυτό δεν καταπολεμάται με αντιβιώσεις, γιατροσόφια κτλ. Τα λεμόνια και οι σόδες είναι πριν συμβεί το κακό. Το να προτείνει λοιπόν κάποιος λεμόνι και σόδα σε έναν καρκινοπαθή το θεωρώ εξαπάτηση και σηκώνει πιστεύω και εισαγγελική παρέμβαση. Όσο για το ότι κρατούν μυστικά οι φαρμακοβιομηχανίες και κερδίζουν δισεκατομμύρια είναι πια τόσο γραφικά και λιακοπουλίστικα. Υπάρχουν ερευνητές που αφιερώνουν τη ζωή τους για να βρούν φάρμακα που να σταματούν την κυτταρική μετάλλαξη ή να σκοτώνουν μόνο τα μεταλλαγμένα κύτταρα, αλλά ποιός διαβάζει τα δημοσιεύματα των ερευνών τους??? Αντίθετα προτιμούμε τις φανφάρες του κάθε τυχάρπαστου μπλόγκ…

    • i mitera moy exei karkino…den stamata tiw entoles ton giatron kai einai simera ston deytero kiklo xeimo…omos kai oi idioi..oxoi oloi. oi giatroi dexonte tis enalaktikes 8erapeies

  • ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ,ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

 2. Η αλκαλική διατροφή ειναι η λύση.. Το λεμονι αλκαλοποιει το αιμα και γενικα με αλκαλικο αιμα δεν αντεχουν ουτε τα μικρόβια ούτε ο καρκινος ο οποιος ευδοκιμει μονο με οξινο επιθετικο «αρσενικο» αιμα…επισης ο καρκινος θελει τη ζαχαρη που ειναι επισης πολυ οξινη..
  αρα το αρθρο λεει ανακριβειες για τη σοδα διοτι οσον αφορα το pH αυτο το θελουμε ελαφρως αλκαλικο, ουτε ουδέτερο ούτε βεβαια οξινο…
  Συνεπως 1 λεμονι καθε μερα κανει πολυ καλο, αλλα οχι παραπανω γιατι κοβει το αιμα και ριχνει πολυ την πιεση…

  • xaaxaxaxaxa….κοβει το αιμα……και μετα χαλαει το αυγοκομα……μα τι βλακειες λετε εδω μεσα….Φτανει να διαβασετε αυτο το «ΧΕΙΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» και σκας στα γελια οποτε πεθαινει και ο καρκινος…..

   • τοσα ξερεις τοσα λες…για ρωτα και ενα γιατρο να μαθαινεις … οχι απο αυτους που παιρνουν ποσοστα απο τις φαρμακευτικες ομως..

   • ρε καμαρι μου εσυ να μην το κανεις τοτε εμεις που ξερουμε απο τους παλιους γονεις και παππουδες τα κανουμε και καμαρι μας εσυ πιες κανα redbull και κανα φραπεδακι

 3. Δηλαδή, εάν έχω φάει μακαρονάδα και κάνω τη θεραπεία με τη μαγειρική σόδα, θα εκραγεί το στομάχι μου? Καλύτερα να φύγω από καρκίνο, όπως το κάπνισμα, σε σκοτώνει πολύ πιο αργά.

  • Δυστυχώς φίλε μου το στομάχι σου θα εκραγεί και θα ισοπεδωθούν όλα τα παρακείμενα οικοδομικά τετράγωνα! Επομένως στρίψε ένα τσιγαράκι και άραξε…

 4. Ποιες πολυάριθμες μελέτες ακριβώς, ποιος κατασκευαστής φαρμάκων και για ποιες πειραματικές μελέτες μιλάτε; Πού είναι η βιβλιογραφία που υποστηρίζει αυτήν την άποψη; Μπήκα και στην πηγή του άρθρου αλλά ούτε εκεί υπάρχουν αποδείξεις για την στήριξη αυτής της άποψης. Επικίνδυνο να αναπαράγετε και να διαδίδετε τέτοια ανυπόστατα άρθρα . Επίσης, είναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και ΑΝΕΥΘΥΝΟ. Όλα για την επισκεψιμότητα πια; Σε τι διαφέρετε από τον απατεώνα που λέει ψέμματα για να τα τσεπώσει; ντροπή.

  • Κοπελιά εμεις δεν ημαστε γιατροι Προσπαθουμε για το καλλίτερο και σεβόμαστε καθε αποψη..Η επιλογη του καθε ενος ειναι σεβαστη.Διαβαστε παλι το αρθρο που το συμπληρώσαμε βαζοντας την αρχικη πηγη.Περιμενουμε τα σχολια σας

   • Διασπορά ψευδών ειδήσεων
    ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ.
    1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον* σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον «πεντακοσίων ενενήντα (590) ΕΥΡΩ» .
    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

   • Επίσης, και η άλλη πηγή που έχετε παραθέσει είναι αφιέρωμα στους αστικούς μύθους, δηλαδή με το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλατε να δείξετε, και δεν έχει καμία σχέση με απόδειξη των ισχυρισμών του άρθρου σας. Δεν ξέρω μάλιστα αν διαβάσατε καν τι λέει :…»While it’s true that recent scientific studies have shown that lemons
    and other citrus fruits contain compounds which ΜΑΥ have
    anti-carcinogenic properties, I’ve found ΝΟΤHING in the existing
    literature to support the wildly exaggerated claims above — for example,
    the claim that lemon is «10,000 times stronger than chemotherapy,» or
    the claim that it is «a proven remedy against cancers of all types.»
    Δεν χρειάζεται να είστε γιατροί για να ξέρετε ότι το «Μπορεί» έχει τεράστια απόσταση από το «Σίγουρα» και από το «Αποδεδειγμένα» στην έρευνα και πόσο μάλλον σε θέματα υγείας.
    Tέλος, «snope» σημαίνει επίσης αστικός μύθος….και η «εντυπωσιακή» πηγή σας δεν «ανοίγει» καν.
    Πιο εντυπωσιακή θα έλεγα ότι είναι η άγνοια της αγγλικής γλώσσας σε συνδυασμό με τον ερασιτεχνισμό σας και την απατεωνιά για τσιμπήσετε μερικά κλικ παραπάνω….συγχαρητήρια

  • Την βιβλιογραφια σου να την βαλεις στα αζητητα . Μια χαρα ζειτε απο τις φαρμακευτικες δεν εχετε δουλεια σε τετοια ποστ . Εκτος και αν εχετε οφελος οποτε καντε την δουλεια σας Στειλτε και αλλους για να σκοτωσετε στις χημειοθεραπειες . Το συγκεκριμμενο θεμα ειναι κατα βαση σωστο . Η σοδα σαν αλκαλικη φτιαχνει περιβαλλον θανασιμο για ιους και παθογονα βακτηρια .Αλλωστε δεν αρρωσταινουμε απο αυτα αλλα απο την αδυναμια του ανοσοποιητικου . Αυτα παντα υπαρχουν αλλα πολλαπλασιαζονται χαριν των συμβουλων σας και των φαρμακων σας στην κυριολεξια . Το λεμονι σαν συνηθεια καθημερινη τοχει ενας νεος 86 ετων και πιστευω οτι δεν θα τον περναγες στο τσαπισμα . Οσο για την μανα αυτου του νεου που τον εβαλε στην συνηθεια αυτη ,εκανε χιλιομετρα σε ηλικια που δεν φανταζεσαι ,για να φροντισει τα χωραφια . .

  • Ούτε καν στόν κόπο δεν μπήκε ο φίλος να διορθώσει τό κείμενο, εγκληματώντας στήν Ελληνική γλώσσα.
   Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δέν υπάρχει σοβαρότητα. Δέν μπορώ όμως να αμφισβητήσω τίς ευεργετικές ιδιότητες τού λεμονιού στόν ανθρώπινο οργανισμό, καί στήν καταστροφή τών καρκινικών κυττάρων ίσως. Γιατί όχι;;;!

 5. Λεμόνι και σόδα: Ο συνδυασμός που σώζει ζωές και είναι 1000 φορές πιο ισχυρός από την…
  νομίζω οτι το yahoo.com μια αξιόπιστη σελίδα και μας επιβεβαιώνει…ευχαριστώ

  http://gr.celebrity.yahoo.com/news/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8E%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B6%CF%89%CE%AD%CF%82-182000898.html

 6. Λεμόνι και σόδα: Ο συνδυασμός που σώζει ζωές και είναι 1000 φορές πιο ισχυρός από την…
  νομίζω οτι το yahoo είναι μια αξιόπιστη σελίδα και μας επιβεβαιώνει…ευχαριστώ

  http://gr.celebrity.yahoo.com/news/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8E%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B6%CF%89%CE%AD%CF%82-182000898.html

 7. Η αληθεια που εζησα αυτες τις μερες ειναι η συγκριση της ζωης δυο ατομων συγγενικων με διαφορετικη νοοτροπια ,Ο ενας βασιστηκε σε σας και ο αλλος στον εαυτο του . Ο ενας φτιαχει μια περγολα τωρα και ο αλλος βρισκεται σε ταφο . Εδω δεν εχουμε διασπορα ψευδων ειδησεων αλλα ανικανοτητα να βρουμε δικαιοσυνη .απεναντι των πολυεθνικων ιοπαραγωγων και των ηλιθιων ακολουθων τους

 8. ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ?ΕΣΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ?ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΑΠΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ?ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ?ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ!ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ/ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ/ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ?ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ?ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

  • η καταντια ειναι πλεον πας στο γιατρο κ οτι σου λεει το εχουν κανει copy paste απο το ιντερνετ … για τα παντα ακομα κ για φτερνισμα θα σου δωσουν φαρμακο εχει καταντησει αηδια εχουν αρωωστησει ολο το κοσμο κ στο μυαλο επισης ,εδω τα παιδια πλεον ειναι συνεχως αρρωστα κατι που εμεις με πιο αθλιες συνθηκες κ με λιγοτερα εμβολια δεν τα περναγαμε με την καμια ….κ απο τι βλεπεται υπαρχουν ηλιθιοι που απλα δεν βαζουν την λογικη αλλα ξεπουλανε ακομα κ το μελλων τον απογονων τους για την κονομα …

 9. μην τους το χαλας… η καταντια ειναι πλεον πας στο γιατρο κ οτι σου λεει το εχουν κανει copy paste απο το ιντερνετ … για τα παντα ακομα κ για φτερνισμα θα σου δωσουν φαρμακο εχει καταντησει αηδια εχουν αρωωστησει ολο το κοσμο κ στο μυαλο επισης ,εδω τα παιδια πλεον ειναι συνεχως αρρωστα κατι που εμεις με πιο αθλιες συνθηκες κ με λιγοτερα εμβολια δεν τα περναγαμε με την καμια ….κ απο τι βλεπεται υπαρχουν ηλιθιοι που απλα δεν βαζουν την λογικη αλλα ξεπουλανε ακομα κ το μελλων τον απογονων τους για την κονομα …

Comments are closed.