ΟΤΑΝ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η νηστεία  θα βοηθήσει να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα

από Blanche Levine

Τα οφέλη της νηστείας θα πρέπει να διδάσκεται απο κάθε ογκολόγο  στον κόσμο. Μπορείς να σκοτώσεις πραγματικά τα καρκινικά κύτταρα με πολλούς διαφορετικούς τύπους  τεχνικών νηστείας. Προφανώς, οι ασθενείς με καρκίνο θα πρέπει να συνεργαστούν στενά με έναν αξιόπιστο, εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν επιχειρήσουν μια γρήγορη οποιουδήποτε είδους νηστεία

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, οι μελέτες έχουν βρει ότι η νηστεία επιβράδυνε την ανάπτυξη και την εξάπλωση των όγκων και ακόμη να εξαλειφθεί  η απειλή του καρκίνου σε ορισμένους ασθενείς.bioathens-nhsteia-therapeia-karkinoy

Πώς θα βοηθήσει τους ασθενείς με καρκίνο  η νηστεία;

Αν νομίζετε ότι η νηστεία είναι μόνο για τους υγιείς ανθρώπους – θα ήταν λάθος. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι οι ασθενείς με καρκίνο, που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, παρουσιάζουν τα καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερο σοβαρές παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα σχετικά με το πώς η νηστεία βοηθά τους ασθενείς σε χημειοθεραπεία στο περιοδικό Science Translational Medicine. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι η νηστεία προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα  να αυτοκαταστραφουν

Ο επικεφαλής ερευνητής καθηγητής Valter Longo, από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, δήλωσε, «αυτό που βλέπουμε είναι ότι το καρκινικό κύτταρο προσπαθεί να αντισταθμίσει την έλλειψη της  σε όλα αυτά τα πράγματα που λείπουν στο αίμα μετά από νηστεία. Μπορεί να προσπαθεί να τους αντικαταστήσει, αλλά δεν μπορεί. Το κύτταρο είναι, στην πραγματικότητα, σε κυτταρική αυτοκτονία «.

Η νηστεία μπορεί να είναι ένα από τα πολλά αποτελεσματικά εργαλεία κατά του καρκίνουcanser-nhsteia

Με και χωρίς χημειοθεραπεία,  η νηστεία έχει δειχθεί ότι επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού? μελάνωμα? ορισμένων μορφών καρκίνου του εγκεφάλου? και νευροβλάστωμα – ένας καρκίνος που σχηματίζεται στο νευρικό ιστό. Ωστόσο, σε όλους τους τομείς δεν έχει σημασία τι είδους είναι – η νηστεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική.

Οι Πολλαπλοί κύκλοι της νηστείας σε συνδυασμό με χημειοθεραπεία  έχει θεραπεύσει τ ο 20 τοις εκατό των ποντικών με μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου, ενώ 40 παρόντες ποντικών με περιορισμένη εξάπλωση του ίδιου του καρκίνου θεραπεύτηκαν. Από τον τρόπο, η έρευνα έχει βρεθεί ότι κανένα από τα ποντίκια  επιβίωσαν – εάν υπέστησαν αγωγή με χημειοθεραπεία μόνο.

Τα οφέλη για την υγεία της διαλείπουσας νηστείας

Νηστεία και ο περιορισμός των θερμίδων είναι ήδη γνωστά για την ενίσχυση της υγείας και την πρόληψη πολλών χρόνιων παθήσεων. Λάβετε υπόψη σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την επίτευξη των παρατείνει τη ζωή οφέλη της νηστείας, χωρίς να παραλείπετε γεύματα.

Μακρες  νηστείες δεν πρέπει να γίνει παρά μόνο κάτω από τη φροντίδα ενός πεπειραμένου επαγγελματία υγείας, αλλά  η διαλείπουσα νηστεία ήταν πάντα ένα μέρος της ανθρωπότητας.

Η καθυστέρηση σε  ένα γεύμα δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά κάλο  για την υγεία σας.

Διαλείπουσα νηστεία σημαίνει να περιστασιακά μειώνουν ή εξαλείφουν την πρόσληψη τροφής για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν τα πειραματόζωα είχαν τη δυνατότητα να φάνε ελεύθερα κάθε άλλη ημέρα, και κατανάλωναν τον ίδιο αριθμό θερμίδων από την ομάδα που έτρωγαν κανονικά /. Η διαφορά είναι ότι οι ομάδες που νήστευσαν κάθε άλλη ημέρα έζησαν περισσότερο, είχαν αυξημένη αντίσταση στις ασθένειες και βελτιωμένη ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Σε μελέτες σε ανθρώπους, σε νηστεία σε εναλλασσόμενες ημέρες, έχασαν βάρος? είχαν μειωμένο παράγοντες κινδύνου της καρδιακής νόσου και επιβράδυνε την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Έτσι, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα διάφορα είδη των τεχνικών νηστείας.nhsteia------karkinos

Οι 16 ώρες νηστείας

Για τους αρχάριους, το «16 ώρες γρήγορο» είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος  με την ελάχιστη προσπάθεια. Προσπαθήστε να τρώτε όλα τα γεύματά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα σε μια περίοδο 8 ωρών. Για παράδειγμα, μπορείτε να φάτε μόνο από τις 9 π.μ. έως 5 μ.μ. – δίνοντάς σας 16 ώρες χρόνο νηστείας μέχρι το επόμενο γεύμα σας. Δοκιμάστε αυτό για μερικές ημέρες και θα  έχετε την ενέργειά σας στα ύψη!

Δημιουργικούς τρόπους για να απολαύσετε τα οφέλη της νηστείας

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τρώτε όλα τα γεύματά σας σε μια μέρα και γρήγορα την επόμενη μέρα. Αυτή η «εναλλασσόμενη μέρα» γρήγορα μπορεί να γίνει για μια εβδομάδα ή περισσότερο (ανάλογα με την περίπτωσή σας), με εξαιρετικά αποτελέσματα. Από τον τρόπο, η εναλλασσόμενη  ήμερα γρήγορα έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με τους ασθενείς με καρκίνο και καρδιακή νόσο.

Προφανώς, ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσει τα οφέλη της νηστείας στην καθημερινή ζωή σας είναι με την κατανάλωση τροφίμων σας. Ειλικρινά, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ποτέ αισθανθεί καλύτερα αφού παρατήσουν το πεπτικό τους σύστημα ήσυχο από τα στερεά τρόφιμα.

Θα ήθελα να προτείνω να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα πράσινο χυμό γρήγορα. ί μπορείτε να έχετε ένα ποτήρι 8 ουγκιών πράσινο χυμό λαχανικών κάθε ώρα – όλη την ημέρα.

Εάν πράσινο χυμοί δεν λειτουργούν για σας – μπορεί να θέλετε να εξετάσει μια μέρα μαλακά τρόφιμα Συνήθως, αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι και μπορείτε ακόμα να πάρετε το πλεονέκτημα της δίνει το πεπτικό σας σύστημα ένα υπόλοιπο από τα στερεά τρόφιμα.

Να είστε ευέλικτοι και να έχουν κάποια διασκέδαση

Για τα περισσότερα άτομα, ένα υγρό γρήγορα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξει γύρω με τη διατροφή superfood. Μπορείτε να αναμίξετε τα λαχανικά με λίγο φρούτο για ένα νόστιμο χυμό ή αναμίξετε την αγαπημένη σας σκόνη πρωτεΐνης σας με βότανα και μπαχαρικά για μια εξαιρετική smoothie.

 

πηγες
http://www.dailymail.co.uk/health/article-2098363/Fasting-help-combat-cancer-boost-effectiveness-treatments.html#axzz2K8C9T2ej
http://www.huffingtonpost.com/andrew-weil-md/fasting-health_b_1557043.html

www.naturalhealth365.com/tag/kill-cancer-cells#sthash.fPQF0d5y.dpuf

Related posts: