ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Χρωματοθεραπεία

Είναι γνωστό εδώ και αιώνες  ότι το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης  διάθεσης  ή την κατάσταση του μυαλού. Το χρώμα επηρεάζει τα συναισθήματα, τις διαθέσεις ενός ατόμου και τα συναισθήματα του.

Τα χρώματα είναι ορισμένα μήκη κύματος της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας μέσα από τα μάτια μας. Το χρώμα που βλέπουμε είναι το τμήμα του ορατού φάσματος που ανακλάται πίσω από  ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.

Γνωρίζουμε ότι όταν ενταχθούν  όλα τα χρώματα το αποτέλεσμα είναι  το λευκό φως.

Τα χρώματα μας επηρεάζουν με διάφορους τρόπους:otan-to-xrvma-therapeyh-

Είναι μία από τις γλώσσες της ψυχής, απλά κοιτάξτε ένα πίνακα
Μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και τα συναισθήματά μας.
Έχουν επιπτώσεις  στην αίσθηση της ευημερίας
Χρησιμοποιώντας και την αποφυγή ορισμένων χρωμάτων είναι ένας τρόπος έκφρασης.Ρίχνει φως στην προσωπικότητά μας.
Τα χρώματα επηρεάζουν τον τρόπο της αντίληψης (ανοικτά χρώματα κάνουν το χώρο να φανεί ποιο  μεγάλος,το ψηλό ταβάνι φαίνεται λιγότερο υψηλό όταν είναι  βαμμένο με ένα σκούρο χρώμα, κλπ.)
Τα χρώματα έχουν μια συμβολική σημασία που αναγνωρίζεται αμέσως από το υποσυνείδητο μας. Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι όλα τα συμβολικά χρώματα  το ίδιο σε όλα τα πρόσωπα και σε όλους τους πολιτισμούς.
Μπορούν να επηρεάσουν τη ροή και το ποσό της ενέργειας στο σώμα μας.
Έχουν μια βιολογική έλξη και  σεξουαλική διάθεση.
Πριν από την εξέταση στο χρώμα και τις επιπτώσεις της θεραπείας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε  μια πολύ σημαντική έννοια: αυτή της αιτίας και του αποτελέσματος. Η αληθινή θεραπεία έρχεται περίπου όταν η αιτία της πάθησης ή της ασθένειας απευθύνεται και μετασχηματίζεται. Εάν η θεραπεία δεν πηγαίνει πέρα ​​από την απλή ανακούφιση ή  την συγκάλυψη των συμπτωμάτων, στη συνέχεια, τελικά, αυτό που έφερε σχετικά την ανάγκη για θεραπεία, στην πρώτη θέση, θα επανεμφανιστούν και να εκδηλωθεί μέσα στο σώμα με τη μία άλλη  μορφή

Το σώμα  έχει  μια εξωτερική έκφραση αυτού που λαμβάνει χώρα μέσα στο μυαλό, το υποσυνείδητο), και το  (υπερσυνείδητου) κάθε ατόμου. Έτσι, οποιαδήποτε θεραπευτική τεχνική που ασχολείται μόνο με το φυσικό σώμα και το ενεργειακό πεδίο του ατόμου τείνει να ολοκληρώσει μια προστιθέμενη ώθηση της ενέργειας. Αυτή η ώθηση της ενέργειας επιτρέπει στη συνέχεια τον εσωτερικό μηχανισμό του ατόμου να  επούλωση να δημιουργήσει την  κινητοποίηση σε μεγαλύτερη δραστηριότητα.

Ας δούμε πώς το χρώμα μπορεί να βοηθήσει να ξεκινήσει ένα κουρασμένο ή άρρωστο σώμα. Η Επούλωση , γνωστό ως Chromotherapy,(χρωματοθεραπεια) μπορεί να εφαρμοστεί με διαφόρους  τρόπους. Οι αρχαίοι μέσα σε μεγάλες αίθουσες της θεραπείας  με χρώματα, έβαζαν τα  τα άτομα που ήταν λουσμένα στο φως που φιλτράρεται μέσα από διάφορες χρωματιστές γυάλινες επιφάνειες ή  παράθυρα.

Οι πνευματικοί  θεραπευτές συμπλήρωναν συχνά την  θεραπευτική τους εργασία  της επούλωσης με  χρώμα. Πολλάκις, το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι εμπνευσμένο από το υπερσυνείδητου.

Στην χρωματοθεραπεια λειτουργούν ως ισορροπιστές: χορηγούμε το χρώμα που κάποιος χρειάζεται περισσότερο, ή δίνουμε το αντίθετο του χρώματος οταν κάποιος έχει πάρα πολύ.therapeia-me-xrvmata

Χρωματολόγιο

Μια προτίμηση για ορισμένα χρώματα μπορεί να δείξει σε δύο πράγματα:

Αυτο-έκφρασης (μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας? για τα πράσινα παράδειγμα, για έναν εραστή της αρμονίας και της φύσης)
Ολοκλήρωση (μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που χρειάζεστε περισσότερα παράδειγμα, ένα ενεργό, παθιασμένος άτομο επιλέγει μπλε χρώματα για να κρυώσει η φύση του).
Μια αποστροφή κατά ορισμένων χρωμάτων δίνει πληροφορίεςxromato8erapia - kokkino

Κόκκινο

Θεραπευτικές ιδιότητες: Φέρνει τη ζεστασιά, ενέργεια και τόνωση, ως εκ τούτου καλό για την ενέργεια, την  κούραση,τα κρυολογήματα, για ψυχρό και παθητικό άνθρωπο, ενεργοποιεί την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος,  αυξάνει την χαμηλή αρτηριακή πίεση. Ενεργοποιεί όλα τα όργανα την ακρόαση αισθήσεις, όσφρηση, γεύση, όραση και την αφή. Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και δραστηριότητα. Διεγείρει την ωορρηξία και την εμμηνόρροια.  Την θεραπεία του καρκίνου με κόκκινο, επειδή αυτό το χρώμα θα τονώσει την ανάπτυξη των κυττάρων!

Θα τονώνει στη βάση της σπονδυλικής στήλης, προκαλεί τα επινεφρίδια να απελευθερώσουν αδρεναλίνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αντοχή. Προκαλεί αιμοσφαιρίνη, με αποτέλεσμα την αύξηση της ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος. Είναι εξαιρετικό για την αναιμία. Χαλαρώνει, καλό για ακαμψία και στενώσεις.

Μεγάλη ενέργεια, το θάρρος, τη δύναμη της θέλησης, την αποφασιστικότητα, την ταχύτητα, αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα, τον ανδρισμό, την ανεξαρτησία, τη σωματική δύναμη, τον αθλητισμό, τον ανταγωνισμό, τις συγκρούσεις, την υγεία, τη σεξουαλική έλξη και δύναμη, την αγάπη και το πάθος, τη γονιμότητα.

Προτίμηση για το κόκκινο: κόκκινο συνδέεται με την παθιασμένη αγάπη, το σεξ, μεγάλη ενέργεια, παρόρμηση, τη δράση και την τόνωση, τον δυναμισμό και την επιθετικότητα, το θάρρος, τη δύναμη και την εξουσία, την περιπέτεια, τον κίνδυνο, προειδοποιήσεις, εξέγερση και επανάσταση.  Για Ευέξαπτο και φιλόδοξο άνθρωπο με ανάγκη για προσωπική ελευθερία.

Αποστροφή στο κόκκινο: Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή στο κόκκινο μπορεί να είναι πάνω-ενεργό, πολύ παρορμητικός,  επιθετικό και εγωκεντρικό.Μπορεί να συμβολίζουν επίσης βαθιά κρυμμένα φόβους και την απόρριψη της δικής αυτοπεποίθηση του.xromatotherapeia-me-portokali-hroma

Πορτοκαλί

Θεραπευτικές ιδιότητες: Πορτοκαλί είναι ζεστό. Orange απελευθερώνει ενέργεια στο σώμα και στο μυαλό, ανακουφίζοντας  την καταστολή,παρουσιάζει νέες δυνατότητες και άλλες επιλογές στη ζωή. Διεγείρει την δημιουργική σκέψη και τον ενθουσιασμό, και βοηθά να αφομοιώνει νέες ιδέες.Είναι επίσης χρήσιμο στην αντιμετώπιση  της υπερβολικής σεξουαλικής έκφρασης.

Διεγείρει τους πνεύμονες, την αναπνοή και την πέψη. Αυξάνει τη δραστικότητα του θυρεοειδούς, μυϊκές κράμπες και σπασμούς. Αυξάνει την ποσότητα του γάλακτος της μητέρας.

 

Βοηθάει  την γοητεία, την ευγένεια, την ενθάρρυνση, την διέγερση, την αισιοδοξία, την επιτυχία, την αφθονία, την ευημερία, γλέντι και γιορτή, την ενέργεια, την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων,τις επενδύσεις, την επιτυχία σε νομικές υποθέσεις.

Προτίμηση Το Πορτοκαλί?

αντιπροσωπεύει τνη ζεστασιά της φωτιάς. Φέρνει ακόμα περισσότερη ενέργεια από ό, τι  το κίτρινο,την  γιορτή και την  μεγάλη αφθονία, την άνεση, την απόλαυση των αισθήσεων,την κοινωνικότητα,

Αποστροφή από το πορτοκαλί?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για το πορτοκαλί μπορεί να καταστείλει σεξουαλικά αισθήματα ή άλλες δυσκολίες με την αισθησιακή απόλαυση της ζωής.kitrino-kai-xromatotherapeia

Κίτρινο

Θεραπευτικές ιδιότητες: Το Κίτρινο βοηθά να δυναμώσει τα νεύρα και το μυαλό. Βοηθά  να ξυπνήσει  την πνευματική έμπνευση και να  διεγείρει την υψηλότερη νοοτροπία. Έτσι, είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για το νευρικό ή τα νεύρα που σχετίζονται με τις συνθήκες ή τις  ασθένειες.Ενεργοποιεί επίσης τους μυς.  Το σκούρο κίτρινο καταπραΰνει  τους πόνους στα νεύρα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παθήσεις του στομάχου, του ήπατος, και των εντέρων. Επιταχύνει την πέψη και την αφομοίωση, και τα κόπρανα.

Βοηθά τους πόρους του δέρματος και ενα  σημαδεμένο ιστό για την επούλωση

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ψυχική εξουθένωση ή άλλες ψυχικές  ασθένειες, μέχρι κατάθλιψη. Δίνει μια σφοδρή επιθυμία για τη ζωή.

Βοηθα  στην αλλαγή, την πρόοδο, την επαφή, την επικοινωνία, το εμπόριο, το εμπόριο, για να πείσει με την εμπιστοσύνη, τη χαρά, το κέφι, τη μάθηση, τη γνώση, την πνευματική διαύγεια, τη συγκέντρωση, την απομνημόνευση, δοκιμές, ομιλία και γραφή, τα ταξίδια, την επιβεβαίωση, την απεικόνιση.

Προτίμηση για κίτρινο?

Το χρώμα του ήλιου, δύναμη ζωής, ζωντάνια και ενέργεια. Το χρώμα της χαράς, περιέργεια, εναλλαγή, ευελιξία, πρόοδο, διασκέδαση, επικοινωνία με τα ταξίδια και την επικοινωνία, τη μάθηση και πρακτικές γνώσεις. Μια αίσθηση για τα γραπτά και προφορικά.

Αποστροφή σε κίτρινο?

Ένα πρόσωπο που έχει αποστροφή στο  κίτρινο, μπορεί να είναι συναισθηματικά απογοητευμένο. έχουν την τάση να εξορθολογίσει τα συναισθήματα, ή να αποφύγει το βάθος της ζωής με συχνά μεταβαλλόμενες σχέσεις, πολλές επιφανειακές σχέσεις ή / και  μια συνεχή προσπάθεια αλλαγής.prasino-xrvmatotherapeia

Πράσινο

Θεραπευτικές ιδιότητες: Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και της γης. Πρόκειται για την ισορροπία και την αρμονία στην ουσία και έχει μια κατευναστική επίδραση πάνω τόσο το μυαλό και το σώμα. μπορει να χρησιμοποιηθει  για οποιαδήποτε κατάσταση που έχουν ανάγκη από θεραπεία.

Για ψυχολογική και συναισθηματική αρμονία και ισορροπία.

Διεγείρει την καρδιά,επηρεάζει την αρτηριακή πίεση και όλες τις προϋποθέσεις της καρδιάς. Έχει τόσο α δυναμικό αποτέλεσμα και μια μετριοπαθή ή καταπραϋντική δράση.

Θεραπεύει ορμονικές ανισορροπίες. Διεγείρει την αυξητική ορμόνη και την αναζωογόνησης. Καθαρίζει και καθαρίζει από τα μικρόβια, τα βακτήρια και την σήψη . Εναρμονίζει την πέψη, το στομάχι, το συκώτι, τη χοληδόχο. Έχει μια θεραπευτική επίδραση στα νεφρά. Αυξάνει την ανοσία. Χτίζει μυς, τα οστά και τους ιστούς. Διεγείρει την εσωτερική ειρήνη. Ενισχύει το νευρικό σύστημα.

Προτίμηση για πράσινο:?

Το Πράσινο φέρνει ειρήνη, ανάπαυση, την ελπίδα, την άνεση και την ανατροφή, την ηρεμία και την αρμονία. Το ενδιαφέρον για τα φυτά της φύσης,, τους συνανθρώπους, τα παιδιά και τα ζώα, την υγεία και τη θεραπεία, φυσική και απλή ζωή. Λαχτάρα για ένα ασφαλές σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Η αντιπάθεια των συγκρούσεων.

Αποστροφή για το πράσινο?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για πράσινο μπορεί να ενδιαφέρετε περισσότερο για την ανεξαρτησία και την αυτο-ανάπτυξη από ό, τι σε μια ζεστή οικογενειακή ζωή. Μπορεί να προτιμούν να διατηρήσουν μια ορισμένη απόσταση σε (σεξουαλικές) σχέσεις.

Μπλε

Θεραπευτικές ιδιότητες: Το μπλε είναι ψύξη, ηλεκτρικό, στυπτικό.είναι ένα από τα μεγαλύτερα αντισηπτικά στον κόσμο.

Κρυώνει φλεγμονές (μην ξεχνάτε ρευματικές φλεγμονές), πυρετός, υψηλή αρτηριακή πίεση, σταματά αιμορραγίες, ανάγλυφα την έκρηξη πονοκεφάλους, ηρεμεί έντονα συναισθήματα όπως ο θυμός, επιθετικότητα ή υστερία. Φέρνει ηρεμία. ,σταματά την φαγούρα. αντιερεθισμό (για παράδειγμα ερυθρότητα του δέρματος), anti-stress. Καταπραΰνει οσους υποφέρουν.

Το Μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε τύπο ασθένειες που σχετίζονται με την ομιλία, την επικοινωνία, ή τον λαιμό. Άριστο για  φλεγμονή του λάρυγγα.μπλε -xromatotherapeia

Η προτίμηση για το μπλε?

Δροσερό και καταπραϋντικό, ονειρικό και μαγικό. Ειρήνη και ξεκούραση. Για τους ανθρώπους που κρατούν μια ορισμένη απόσταση, αλλά χαρίζουν ηρεμία και πρακτική βοήθεια? Είναι πιστό και αφοσιωμένο, έχουν μια αίσθηση για τη σκέψη της τάξης, τη λογική και ορθολογική. Πετώντας σε όνειρα, τα ιδανικά ή της νοσταλγίας.. Σκούρο μπλε είναι πιο σοβαρή και μπορεί να είναι μελαγχολική. Το μπλε είναι επίσης το χρώμα της αλήθειας.

Αποστροφή σε μπλε?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για το μπλε, μπορεί να είναι πολύ πειθαρχημένο, ισχυρός εργαζόμενος με  καριέρα, με μια αποστροφή του σχολιασμού ή  τον περιορισμό. Μπορεί να έχουν χάραξε μια σαφή κατεύθυνση για την ζωή   και θέλει να ακολουθήσει αυτή.xromatotherapeia-

Λουλάκι

Θεραπευτικές ιδιότητες: είναι μια μεγάλος καθαριστής του αίματος και ωφελεί επίσης στα ψυχικά προβλήματα. Είναι μια απελευθέρωση και καθαρισμό

Συνδυάζει το βαθύ μπλε της αφοσίωσης με ένα ίχνος της σταθεροποίησης και κόκκινο στόχο.Είναι δροσερό, ηλεκτρικό και στυπτικό.

Ελέγχει την επίφυση, διέπει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην αντιμετώπιση παθήσεων των ματιών και των αυτιών.

Violet / Μωβ

Θεραπευτικές ιδιότητες: επουλωθούν την  μελαγχολία, υστερία, παραισθήσεις και ο εθισμός στο αλκοόλ και να φέρει την πνευματική διορατικότητα και την ανανέωση. Αυτά τα χρώματα επιβραδύνουν μια υπερδραστήρια καρδιά? Τονώσει την σπλήνα και τα λευκά αιμοσφαίρια  Φέρνει τον ύπνο. Απαλύνει την ψυχική και συναισθηματική πίεση. Μειώνει την  σεξουαλική δραστηριότητα. Μείωση της ευαισθησίας στον πόνο. Βοηθούν στην αποτοξίνωση.

Leonardo da Vinci διακήρυξε ότι μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμη του διαλογισμού δέκα φορές  κάτω από την απαλή ακτίνα του Violet, όπως διαπιστώθηκε στην Εκκλησία στα  παράθυρα.

Την  ψυχική θεραπεία, ψυχική δύναμη, έμπνευση, διαλογισμό, πνευματικότητα, πνευματική δύναμη, αστρική προβολή, τρίτο μάτι, τη συμπόνια, την καταπολέμηση της δράσης κατάθλιψη.

Προτίμηση για βιολετί / μωβ?

Χρώματα για διαλογισμό, περισυλλογή, τον μυστικισμό, την πνευματικότητα και τη δύναμη της θρησκείας. Μια λαχτάρα για να ανέβει και να διαλύσει  την πολικότητα (μωβ αποτελείται από το ενεργό κόκκινο και το μπλε ), να βελτιώσουμε τον κόσμο, το μυστήριο και την αξιοπρέπεια.

Αποστροφή για βιολετί / μωβ?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για το βιολετί / μωβ μπορεί να έχει πολύ μια σοβαρή στάση απέναντι στη ζωή? Και μπορεί να είναι δύσκολο να ενδώσει στα όνειρα, τις φαντασιώσεις, τους  ασαφείς φόβους ή τις αναμνήσεις . Μπορεί να έχουν την τάση σε ό, τι αφορά την απόρριψη στο  αφύσικο ή εξωπραγματικό

Λευκό

Θεραπευτικές ιδιότητες: Το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα?

Για να είναι όλα τα χρώματα, σε τέλεια ισορροπία και αρμονία. Είναι το χρώμα του Πνεύματος? Το φως της τελειότητας? Το φως της Κοσμικής Συνείδησης, το Θείο Φως.

Ακριβώς περίπου ο καθένας έχει ακούσει γύρω από ανθρώπους με το «White Light της θεραπείας και προστασίας.» Το λευκό φως αυξάνει την δόνηση της συνείδησης του ατόμου και στο σώμα, φέρνοντας την αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής του ατόμου.Το λευκό σε ένα μέρος του σώματος που χρειάζεται θεραπεία είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να επιφέρουν τη θεραπεία.leyko-kai-xromatotherapeia

Προτίμηση για το λευκό?

Λευκό σημεία αθωότητας, αγνότητας, την παρθενία, την καθαριότητα, τη φρεσκάδα, την απλότητα, ανυπαρξία, μοναδικότητα και την ολοκλήρωση, την αλήθεια. Σε ορισμένους πολιτισμούς το λευκό είναι το χρώμα του θανάτου και του πένθους.

Αποστροφή για το λευκό?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για isforemost λευκό χρώμα ή ενδιαφέρονται αποκλειστικά για «ρεαλιστικές» και απτά πράγματα, όχι σε ψευδαισθήσεις ή πράγματα που είναι πέρα ​​βλέπουμε ή κατανόηση. Γνωρίζει και αποδέχεται τη δική του ατέλεια και δεν επιθυμεί να επιτύχει την τελειότητα.

ta-xromata-tis-kardias

Ροζ

Θεραπευτικές ιδιότητες: θεραπεύει τη θλίψη και τη θλίψη. Αποκαθιστά την νεανικότητα του. Σας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

Προτίμηση για το ροζ?

Θεωρείται ως ένα θηλυκό χρώμα. Pink συμβολίζει την απαλότητα, τη γλυκύτητα, την αθωότητα, τη νεανικότητα και την τρυφερότητα. Μαλακό , ευγενικοί άνθρωποι.

Αποστροφή για ροζ?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για ροζ μπορεί να έχει μια πρόκληση με την  προσφορά, η την  γυναικεία πλευρά.

Τυρκουάζxromatotherapeia-gia-astheneies

Θεραπευτικές ιδιότητες: Αυξάνει την διαίσθηση και ευαισθησία,για απολύμανση και αντισηπτικό. Τονώνει το γενικό σύστημα. Χτίζει το δέρμα. Χαλαρώνει τις αισθήσεις του στρες.

 

Προτίμηση για τιρκουάζ?

Ακριβώς όπως το ευρύ τιρκουάζ της  θάλασσας δεν θέλετε να αισθάνεστε περιορισμένη . Τα συναισθήματα μπορεί να παραμείνουν κρυφά. Ένα χρώμα για μη κοινοτοπία, την ανανέωση, την καινοτομία και εφευρέσεις, προοδευτική τεχνική, εναλλακτικούς τρόπους να ζουν μαζί, η ανθρωπότητα.

Αποστροφή για τιρκουάζ?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για τυρκουάζ μπορεί να ψάχνει για την σταθερότητα και την ασφάλεια στην κοινωνία, ειδικά σε γάμο. Επίσης, μπορεί να είναι απρόθυμοι να σκεφτεί αρχικά ή να περπατήσει νέους δρόμους.

Καφε

 

Προτίμηση για καφέ?

Ένας επίγειο χρώμα για πρακτικούς ανθρώπους με την προτίμησή τους για το φυσικό,  και τα πρωτόγονα πράγματα, την σταθερότητα και την απλότητα.  μπορεί να είναι ζεστό και άνετο, αλλά και καταθλιπτικό. Οικογενειακή ζωή  σταθερή  σε ανθρώπους,  και πιστούς φίλους.

Αποστροφή για καφέ?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για καφέ μπορεί να αισθάνονται μια απέχθεια έναντι των συνήθων, μια  βαρετή, και ασήμαντο ζωή? Δεν μπορούν να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τις ρίζες του (πατρίδας, της οικογένειας, κλπ)? Μπορεί να εμφανίσουν αστάθεια στην υγεία και τη στάση.

Γκρι

 

Προτίμηση για γκρι: Πολύ ουδέτερο και αδιάφορο, μη εκφραστικό. Μπορεί να είναι σκόπιμη, αλλά και άψυχο, σταθερό, κατάθλιψη και apathic. Reserved, δροσερό άνθρωποι? Απρόθυμοι να εκτεθούν ή να έχουν υποχρεώσεις. Grey μπορεί να τελειοποιηθεί και να είστε διακριτικοί.

Αποστροφή σε γκρι?Το άτομο που  έχει μια αποστροφή σε γκρι μπορεί να προτιμά να είναι κατ ‘ευθείαν στο σημείο, δεν υπάρχει χρόνος για πολιτικά και τακτικες  στάσεις. Απαιτήσεις σαφήνειας, γνωρίζοντας που βρίσκεται.

Μαύρο

Προτίμηση για μαύρο?

Συμβολίζει την σοβαρότητα, το σκοτάδι, την  κατάθλιψη, θάνατο, πένθος, μυστήριο, μυστικότητα, αποκρυφισμό, μια μόνιμη, εκτός από ή επαναστατούν εναντίον κοινοτοπία, πρόκληση, υπόγεια, υπόκοσμο, τα πράγματα που πρέπει να παραμείνουν κρυφά, τίποτα, όπως η μεγάλη πηγή όλων τη δημιουργία, την ανάγκη να κρατήσετε την ενέργειά σας με σας. Το μαύρο είναι ένα χρώμα για τα άκρα, τα πάντα και τίποτα. Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται τον εαυτό τους πάνω από όλα.

Αποστροφή από  μαύρο?

Ένα άτομο που έχει μια αποστροφή για μαύρο χρώμα μπορεί να έχει το φόβο για το άγνωστο, ή τον φόβο για την κατάχρηση εξουσίας.

Το σημείο που  πρέπει να θυμάστε σχετικά με χρωματοθεραπεία-είναι ότι η πλήρης επούλωση έρχεται γενικά περίπου μέσα από κάποιο είδος εσωτερικής μεταμόρφωσης.

πηγη

deeptrancenow.com

Related posts: