ΠΑΤΑΤΑ

Μπορείτε να πάρετε πολλά οφέλη από πατάτες.

 • Πλούσια σε άμυλο. Με την υψηλή περιεκτικότητά του σε άμυλο, λειτουργεί και έχει μαλακτική ιδιότητα που μπορεί να απαλύνει πραγματικά το δέρμα.
 • Δρα ως ένα αντιόξινο. Έτσι, βοηθά στο πεπτικό σύστημα. Θα λειτουργεί καλύτερα και για εκείνους που πάσχουν από δυσκοιλιότητα
 • Με το περιεχόμενό της υψηλής τουκαλιο  είναι καλό για την καταπολέμηση του για την αρτηριακή πίεση της καρδιάς.
  Δρα ως αγγειοδιασταλτικό έτσι διαστολή ή την αύξηση του μεγέθους των αιμοφόρων αγγείων σας, και είναι γνωστή για την διουρητική δράση της. Δείτε επίσης:
 • οφελη του καλιου
 • Είναι γνωστό για antiscorbutic του ιδιότητες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες για την ασθένεια
 • Με το περιεχόμενό της υψηλής του ασβεστιο και του φωσφόρου, είναι γνωστό για να συμβάλει στον κατευνασμό σπασμοί και κράμπες άτομα θα συνήθως εμπειρία.
  Έχει ένα ηρεμιστικό αποτελεσματική λειτουργία, προκαλώντας έτσι τους μυς να χαλαρώσουν.
 • Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες τόνωση έτσι την ενέργεια του ατόμου.

Πατάτας  και Διορθωτικά Μέτρα

Μια σειρά ασθενειών της υγείας, όπως γαστρίτιδα, πεπτικό έλκος, η αρθρίτιδα, τα στελέχη του οφθαλμού, επιπεφυκίτιδα και βρίσκονται στη βελτίωση όταν χρησιμοποιείται με την αντιμετώπιση χυμό πατάτας. Αυτά είναι τα ακόλουθα παρασκευάσματα εγχώρια θεραπεία μπορεί να σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε:

 • Πρώτες χυμός πατάτας μπορεί να είναι πολύ ευεργετική. Ακόμη και το δέρμα της πατάτας έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα. Για την προετοιμασία χυμό πατάτα, φέτα μια πατάτα χωρίς ξεφλούδισμα το και απολαύστε το με κρύο νερό. Αφήστε το να καθίσει για μια-δυο ώρες και μπορείτε να πιείτε το χυμό το πρωί, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα.
 • Πατάτες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από τα στελέχη μάτι. Θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με φέτες αγγουριού, τοποθετώντας τα πάνω από τα μάτια σας.

 • Αποφύγετε να ψήσει τις πατάτες. Αυτό θα οδηγούσε σε απώλεια του θρεπτικού περιεχομένου της, ιδίως το Γ βιταμινών και το κάλιο.
 • Κατά το βρασμό την πατάτα, φέρτε το νερό πρώτα να πάρουν μια βράση, πριν την προσθήκη πατάτες να συντομεύσει το χρόνο μαγειρέματος και τη διατήρησητης βιταμινηςC
 • Επιλέξτε εναλλακτικές τεχνικές μαγειρικής, όπως το μαγείρεμα στον ατμό, το ψήσιμο, ή με τη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων.

Διατροφική Πραγματικότητα Για Πατάτες

Μπορείτε να πάρετε το 50 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης της βιταμίνης Β6 και βιταμίνης C για τους ενήλικες σε μόλις 7 ουγγιές ψητή πατάτα με το δέρμα ανέπαφο. Υπάρχει επίσης άφθονο κάλιο και περίπου 5 γραμμάρια φυτικών ινών. Παίρνετε όλα αυτά για μηδενική γραμμάρια λίπους και μόνο 220 θερμίδες.

Οι  πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν  την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας     Αν αποφασίσετε να  ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

πηγη

www.tandurust.com

 

Related posts: