ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Περισσότεροι οι «Θάνατοι από καρκίνο» είναι από τις συμβατικές θεραπείες
Πολύ λίγοι τολμούν να γράφουν ή να λένε ότι οι γενικές ιατρικές πρακτικές, όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία θα προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό,  με αποτέλεσμα τον θάνατο των ασθενών με καρκίνο. Η βιομηχανία του καρκίνου του αναφέρει πως ο θάνατος είναι σχετιζόμενος με τον καρκίνο και θα αγνοήσει την εύλογη εξήγηση των τοξικών θεραπειών

Στο βιβλίο του, Το θέμα του Καρκίνου: Όταν η θανάτωση πρέπει να σταματήσει , o Dick Richards παραθέτει μια σειρά από  μελέτες που έχουν δείξει ότι οι ασθενείς με καρκίνο στην πραγματικότητα πέθαναν από τις συμβατικές θεραπείες πριν ο όγκος είχε την ευκαιρία να τους σκοτώσει .

Η Δρ Nicholas Gonzalez, MD, μια ολιστική θεραπεύτρια καρκίνου από NYC είπε ένα ανέκδοτο σε μια συνέντευξη που αντικατοπτρίζει αυτή η βιομηχανία του καρκίνου είναι τρέλα. Ενώ  στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Institute στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, υπήρξε μια αίθουσα  να κοσμείται με αρκετές πλάκες τιμώντας αυτούς που δώρισαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι χορηγοί ήταν στενοί συγγενείς εκείνων που είχαν πεθάνει, ενώ υποβάλλονται σε θεραπείες. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί τους ασκούμενους το αποκάλεσε το «Hall του Grateful Dead» .

Τι διαρρεύσαν από το ιατρικό κατεστημένο δεν έχει εμφανιστεί  ακόμα, αλλά  λίγες επαγγελματίες υγείας παραδέχονται ότι δεν έχουν πραγματικά τη θεραπεία πολλών περιπτώσεων καρκίνου. Αντίθετα,  τους κάνει χειρότερα.

Ακόμα και «μεταστάσεις από» εξάπλωση «‘των όγκων θεωρία έχει αμφισβητηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ​​καρκίνοι προφανώς έχουν τα δικό τους βλαστικά κύτταρα τα οποία είναι συχνά ανθεκτικά σε συμβατικά φάρμακα και να δημιουργήσουν όγκους πάλι, με μια εκδίκηση, μετά από μια προφανή συρρίκνωση όγκου που η συμβατική ογκολογία θεωρεί μια επιτυχή θεραπεία.

Είναι λίγο σαν MRSA μικρόβια που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε αντιβιοτικά, αλλά η βιομηχανία του καρκίνου έχει οριστεί για την εξεύρεση τρόπων για να στοχεύουν αυτά τα καρκινικά κύτταρα με περισσότερα και διαφορετικά τοξικά φάρμακα. Μεγάλο μέρος των συμβατικών φαρμακευτικών καρκίνου έρευνα δαπανάται στην προσπάθεια να βρουν τρόπους για να κάνουν λιγότερο τοξικά τα φάρμακα χημειοθεραπείας.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος που  αφανίστηκαν από την  χημειοθεραπεία ή την ακτινοβολία. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τη διατροφή ή την εξισορρόπηση της εσωτερικής βιολογία κάποιου. Οι φυσικές θεραπείες του καρκίνου που μπορεί να διακρίνει μεταξύ φυσιολογικών και καρκινικών κυττάρων αγνοούνται. Η ουσιαστική προσέγγιση είναι η χημειοθεραπεία  που προήλθε από WW I ένωση χημικών αερίων.

Αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα σε φυσικές προσεγγίσεις για την Big Pharma και τη βιομηχανία του καρκίνου να εξετάσει εμπειρικά αποδεδειγμένα ποσοστά τους «θεραπεία» που περνούν τα πέντε έτη καρκίνο με δωρεάν πρότυπο. Ωστόσο, με εναλλακτική, αποτελεσματική και ασφαλές  φυσικές μεθόδους που είναι ως επί το πλείστον  έχουν απαγορευθεί στις ΗΠΑ, το 80% των ασθενών με καρκίνο οι οποίοι αποφεύγουν την χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία έχουν υποστεί βελτίωση. Εκείνοι που κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό τους σύστημα με χημειοθεραπεια κατάφεραν να αντιμετωπίζονται σε ποσοστό 50%.

Το πενιχρό συνολικό «ποσοστό ίασης» του 3% με τις συμβατικές μεθόδους  συχνά καλύπτεται με απατηλά διατεταγμένα στατιστικά στοιχεία. Πάρα πολλοί ασθενείς με καρκίνο έσπευσαν σε συμβατικές θεραπείες, ακόμη και προτού να πάρουν μια ευκαιρία για να δείτε τις επιλογές, που οι περισσότεροι αγνοούν υπάρχουν, δυστυχώς.

Χάρη στην καταστολή της βιομηχανίας του καρκίνου των καλύτερων επιλογών, φοβισμένα αφελείς θύματα βοηθούν τους ογκολόγους να ευημερήσουν με την πληρωμή για τις ακριβές θεραπείες και τα φάρμακα χημειοθεραπείας που αγοράζονται και πωλούνται χονδρικής λιανικής.

Η ασφάλιση υγείας συμβάλλει στη στήριξη της πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία του καρκίνου με την πληρωμή για υπερτιμημένα τοξικών θεραπειών , ενώ εξαιρουμένων των λιγότερο ακριβά, λιγότερο επιβλαβή, και πιο αποτελεσματικές εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου.

Εδώ είναι μερικές πηγές περισσότερες πληροφορίες για όποιον θέλει να απελευθερωθούμε από την ιατρική μήτρα της μαφίας και να θεραπεύσει πλήρως από τον καρκίνο, ή τουλάχιστον να πεθάνει με λιγότερη αγωνία και περισσότερη αξιοπρέπεια.

Περισσότερα Απόδειξη ότι Συμβατικές θεραπείες του καρκίνου είναι πιο θανατηφόρο από τον καρκίνο

Read more: http://naturalsociety.com/evidence-conventional-cancer-treatments-deadly-cancer/#ixzz39rneM9e6
Follow us: @naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebook
UCLA μελέτη δείχνει Ακτινοθεραπεία Κάνει τον Καρκίνο του Μαστού χειρότερα, Φυσικών Θεραπειών να μην κάνουμε
Χριστίνα Sarich από Χριστίνα Sarich

ακτινοβολία ιατρική 263×164 UCLA μελέτη δείχνει Ακτινοθεραπεία Κάνει τον Καρκίνο του Μαστού χειρότερα, Φυσικών Θεραπειών να μην κάνουμεΔημοσιεύθηκε στην καλά-σεβαστό περιοδικό Cancer, μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο UCLA Jonsson Comprehensive Cancer Center (UJCCC) περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θεραπείες ακτινοβολίας προωθήσει πραγματικά κακοήθειας των καρκινικών κυττάρων, αντί της εκρίζωσης. Περισσότερες από 200.000 γυναίκες το χρόνο να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού στις ΗΠΑ και σε τουλάχιστον 2.000 άνδρες που κάνουν καλά. Ενώ η Susan G. Komen και άλλα καρκίνο του μαστού που σχετίζονται με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις αγωνίζονται για να κρατήσει στη ζωή, μπορούμε να αναρωτηθούμε γιατί απλά μελέτες όπως αυτή .

Ένας κακοήθης νόσος είναι μία η οποία είναι παθογόνες, επεμβατική και ανεξέλεγκτη. Μπορεί ακόμη και να γίνει θανατηφόρα. Είναι το αντίθετο από ιάσιμη. Σε αντίθεση, υπάρχουν μια σειρά από φυσικές θεραπείες που έρχονται στο φως σε σχέση με καρκίνους του μαστού, ειδικά, τα οποία δεν «απαιτούν δαπανηρές θεραπείες ακτινοβολίας και σίγουρα δεν προκαλούν τα καρκινικά κύτταρα να πάει απατεώνων και να αναπτυχθούν ανεξέλεγκτα. Raw, vegan διατροφή και βότανα διορθωτικά μέτρα, όπως κουρκούμη και Μαύρο Cohosh είναι παραδείγματα απλών λύσεων. Καμία από αυτές τις θεραπείες προκαλέσει τα μαλλιά σας να πέσουν έξω, τα προβλήματα του δέρματος, φλεγμονή του στόματος, κόπωση, αναιμία, την ανάπτυξη του λεμφοιδήματος, και ακραία ναυτία.

Η Μελέτη

Η μελέτη διαπίστωσε ότι UJCCC ακτινοβολία στην πραγματικότητα που προκαλείται από τον καρκίνο του μαστού τα κύτταρα να σχηματίσουν πιο όγκους και κακοήθειας σε κύτταρα του μαστού ακτινοβολία αντιμετωπίζονται ήταν πιθανό να είναι 30 φορές πιο πιθανό. Ενώ οι θεραπείες ακτινοβολίας μπορεί να υποχωρήσουν προσωρινά όγκους, αυτό είναι μόνο η ψευδή εικόνα για την εξάλειψη της ασθένειας, όπως η μελέτη επισημαίνει. Η θεραπεία μπορεί να φαίνεται να λειτουργεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά η αναλογία των άκρως κακοηθών κυττάρων σε καλοήθη κύτταρα αρχίζει να βγει εκτός ελέγχου πολύ σύντομα μετά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο που επάγονται με αγωγή – όχι από την αρχική εμφάνιση του καρκίνου, αλλά από την ίδια την θεραπεία ακτινοβολίας.

«Ερευνητές από το Τμήμα Ακτινοβολίας Ογκολογίας του έκθεση UCLA Jonsson Comprehensive Cancer Center του ότι η θεραπεία με ακτινοβολία μετατρέπει καρκινικά κύτταρα σε ανθεκτική στη θεραπεία βλαστικά κύτταρα καρκίνου του μαστού, καθώς ακόμη και σκοτώνει το μισό του συνόλου των κυττάρων του όγκου.»

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι θεραπείες ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει κάποια καρκινικά βλαστικά κύτταρα . Μπορούν να συμπεριφέρονται σαν κανονικό κύτταρα, αλλά να εξελιχθούν σε κύτταρα όγκου που σχηματίζουν. Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το πώς θα συμβεί αυτό μέχρι σήμερα. Ορισμένοι γιατροί ψάχνουν να μειώσει το ποσό των ακτινοθεραπεία χορηγείται σε ασθενείς υπό το φως των στοιχείων αυτών, αλλά και πολλά περισσότερα θα πρέπει να εξετάσει φυσικές θεραπείες που δεν δημιουργούν μια «ψεύτικη» θεραπεία που προκαλούν καρκίνους να αναπτυχθούν πίσω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.

Ωστόσο, μια άλλη μελέτη στο περιοδικό Stem Cells διαπίστωσε ότι η ιονίζουσα ακτινοβολία επαναπρογραμματιστούν λιγότερο κακοήθη καρκινικά κύτταρα του μαστού σε iBCSCs. Καρκίνος των αρχέγονων κυττάρων είναι ιδιαίτερα μη ανταπόκριση στην χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία, και αυτός είναι ο λόγος για αυτά τα «φάρμακα», συχνά δεν λειτουργούν.

Οι «καρκίνους του μαστού πιστεύεται να οργανώνονται ιεραρχικά με έναν μικρό αριθμό βλαστικών κυττάρων καρκίνου του μαστού (BCSCs) μπορούν να αναγεννηθούν σε όγκο, ενώ οι απόγονοί τους δεν έχουν αυτή την ικανότητα. Πρόσφατα, αρκετές ομάδες ανέφεραν εμπλουτισμού για BCSCs όταν καρκίνους του μαστού υποβλήθηκαν σε κλασική αντικαρκινική θεραπεία. Ωστόσο, οι υποκείμενοι μηχανισμοί που οδηγούν σε αυτή την εμπλουτισμού είναι πλήρως κατανοηθεί, » αναφέρει η μελέτη.

 

Read more: http://naturalsociety.com/ucla-prove-radiation-treatment-makes-breast-cancer-worse/#ixzz39rnuT0hj
Follow us: @naturalsociety on Twitter | NaturalSociety on Facebook

Πρόσθετες Πηγές:

CancerTutor

CancerDecisions

Gerson

πηγη

: http://naturalsociety.com/evidence-conventional-cancer-treatments-deadly-cancer/#ixzz39oa3eklE

διαβασε ακομα στο bioathns
ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΣΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ????
ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ -10,000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Related posts: