ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Απο (NaturalNews) Ενώ η CDC και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες ώθησαν το εμβόλιο, (τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV),, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις μελλοντικές εμφανίσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Μια φυσική επιλογή και χωρίς επικίνδυνες παρενέργειες – με άλλα λόγια, είναι η διατροφή. Μια δίαιτα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και σχέδιο διατροφής με σμέουρα και κουρκούμη. Το φαγητό είναι μια ισχυρή αποτελεσματική άμυνα κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Παρακάτω τέσσερις διατροφικές συνήθειες για να διασφαλιστεί ένα υγιές μέλλον.

Λύσεις με βάση τα τρόφιμα

Επιλέγοντας χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του τραχήλου της μήτρας. Ξανά και ξανά, οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η κατανάλωση με εύπεπτα, τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως η ζάχαρη, με επεξεργασμένους υδατάνθρακες και πατάτες, αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της ινσουλίνης και την ινσουλίνη αυξητικού παράγοντα (IGF) – δύο ορμόνες που αυξάνουν την ανάπτυξη του όγκου και της προόδου .

Εστιάζοντας στις τροφές μη αμυλούχα λαχανικά και φρούτα, όσπρια και δημητριακά ολικής θα κρατήσει τον σακχάρο στο αίμα σταθερά και τα επίπεδα ινσουλίνης στο πλαίσιο με υγιή σειρά.

Η Αποφυγή περίσσιας πρωτεΐνης είναι μια άλλη διατροφική πρακτική που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Δεδομένου ότι το γύρισμα του αιώνα, οι ερευνητές έχουν αναγνωρίσει ένα από τα κύρια άμυνα του οργανισμού κατά της διάδοσης των κακοήθων κυττάρων παγκρεατίνης – ένας συνδυασμός της πρωτεΐνης με ένζυμα πέψης που παράγεται από το πάγκρεας. Όταν μια υπεραφθονία της πρωτεΐνης που καταναλώνεται, τα ένζυμα αυτά εκτρέπονται από σημαντικό έργο της διατήρησης τους καρκινικών κυττάρων στον έλεγχο.

Για τη βέλτιστη προστασία, συνιστάται ότι τουλάχιστον 12 ώρες κάθε ημέρα θα πρέπει ο οργανισμος να είναι χωρίς πρωτεΐνη.  Επιπροσθέτως, ελλαγικό οξύ έχει δειχθεί ότι επάγει τραχήλου θάνατο κυττάρου καρκινώματος (απόπτωση) εντός 72 ωρών, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο Cancer Letters: «Βρήκαμε ότι ελλαγικό οξύ σε συγκέντρωση 10 5 Μ επαγόμενη σύλληψη G1 εντός 48 ωρών, ανέστειλε τη συνολική ανάπτυξη των κυττάρων και την απόπτωση που επάγεται σε CaSki [τραχηλικό καρκίνωμα] κύτταρα μετά από 72 ώρες θεραπείας. Ενεργοποίηση του οάκ ανασταλτικής πρωτεΐνης ρ21 με ελλαγικό οξύ υποδηλώνει ένα ρόλο για ελλαγικό οξύ στη ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου των καρκίνικων κυττάρων.

«Η αφθονία στα φρούτα και ξηρούς καρπούς όπως τα σμέουρα, φράουλες, τα ρόδια, τα βατόμουρα, τα πεκάν και καρύδια, αυτή η ένωση στον καρκίνο είναι καταστροφή του και είναι εύκολο να τα απολαύσετε σε καθημερινή βάση.

Η κουρκουμίνη, το βιοενεργό συστατικό στη κουρκούμη, είναι επίσης αποτελεσματικό στη οχυρώση ενάντια – καθώς και την επούλωση – στον καρκίνο του τραχήλου. Μια μελέτη στη Μοριακή Κυτταρική Βιοχημεία ανακάλυψαν ότι το εκχύλισμα της κουρκουμίνη εξουδετερώνει τον πολλαπλασιασμό και ενθαρρύνει την απόπτωση σε κύτταρα HPV-θετικά.

Η ομάδα προσθέτει, «[η κουρκουμίνη] είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από Curcuma longa που επιτρέπει την καταστολή και την επιβράδυνση της καρκινογένεσης σε πολλούς τύπους καρκίνου και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε διάφορες κλινικές δοκιμές με ανθρώπους, όπως έχει φανεί να είναι καλά ανεκτή σε υψηλότερες δόσεις

Πηγές για αυτό το άρθρο ο συγγραφέας: Carolanne πιστεύει ότι, αν θέλουμε να δούμε αλλαγή στον κόσμο, θα πρέπει να είναι η αλλαγή. Ως διατροφολόγος, φυσικά τρόφιμα και σεφ προπονητής ευεξίας, που έχει ενθαρρύνει τους άλλους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής της πράσινης διαβίωσης για πάνω από 13 χρόνια.

Μέσω της ιστοσελίδας της www.Thrive-Living.net, αυτή ανυπομονεί για τη σύνδεση με άλλους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους που μοιράζονται ένα παρόμοιο όραμα. Ακολουθήστε στο Facebook: www.facebook.com/pages/Thrive-Living/4995788 … Για Pinterest οπαδών: www.pinterest.com/thriveliving/ βρείτε στο Google+: www.goo.gl / cEZiyR

και Twitter: www.twitter.com / Thrive_Living Διαβάστε άλλα άρθρα της σχετικά με τις φυσικές Ειδήσεις εδώ: www.naturalnews.com/Author1183.html

Related posts: