ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχουμε επίγνωση του γεγονότος ότι το νερό είναι το κύριο συστατικό που θα μας βοηθήσει να έχετε  ένα τέλειο σώμα και μία καλή  κατάσταση της υγείας. Το χειρότερο λάθος που μερικοί άνθρωποι κάνουν όταν πρόκειται για το πόσιμο νερό είναι ότι το νερό μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο ποτό.

Μερικοί απλά δεν πίνουν καθόλου νερό Η ποσότητα του νερού που χρειάζεται το σώμα σας εξαρτάται από το βάρος σας.

Ο παραπάνω πίνακας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το σωστό ποσό. Θα σας βοηθήσει να πάρετε στη ρουτίνα και να πιει την κατάλληλη ποσότητα νερού κάθε μέρα.

 1 κοινή ουγγιά = 28,35 γραμμάρια,

how-much-water-do-we-need-to-drink-according-to-our-weight

Πηγή: www.healthyfoodstar.com

http://www.healthyfoodhouse.com/how-much-water-do-we-need-to-drink-according-to-our-weight/#sthash.uGs4rlON.dpuf

Related posts: