ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

 Οι Ζεστές μέρες ειναι στο τέλος  και η πτώση ξεκινά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους υπάρχει ένα σοβαρό συμβαίνει αναδιάρθρωση στη φύση, και είμαστε ένα μέρος της.

Το σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο κρύο, μειωμένη διάρκεια της ημέρας και το κεφάλι προσπαθεί να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα πρέπει να περιμένουμε για πιο ζεστές ημέρες για πολύ, πολύ καιρό. Πολλοί δεν μπορεί να σταθεί.

Συνεχείς πονοκεφάλους, ρινική καταρροή, ενοχλητικό βήχα, πονόλαιμο και την κούραση κάνουν τη ζωή των ανθρώπων μια δυστυχία. Το κρύο και τη γρίπη σεζόν ξεκινούν αυτή τη φορά του έτους, λόγω της μείωσης της υγρασίας, και επειδή οι ενήλικες και τα παιδιά περνούν περισσότερο χρόνο στο εσωτερικό μοιράζονται τα μικρόβια, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Αν και δεν είναι μια σοβαρή κατάσταση, είναι αρκετά ενοχλητικό, άβολα και να κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Η ξηρότητα του το φθινόπωρο και το χειμώνα οδηγεί επίσης σε περισσότερα κρυολογήματα και μολύνσεις γρίπης με το στέγνωμα της ρινικής διόδου, η οποία επιτρέπει περισσότερους ιούς και τα βακτήρια εισέρχονται στο σύστημα, αναφέρει το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Επιπλέον, οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία στέλεχος ανοσοποιητικό μας σύστημα, δεδομένου ότι το σώμα παίρνει ώρες για να εγκλιματιστεί η ίδια.

Στις αρχές του φθινοπώρου, αισθάνεται το κρύο το πρωί, αλλά αρκετά ζεστό το μεσημέρι που κρατά τους ανθρώπους μακριά από την άνεση. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί, μερικές ασθένειες μπορεί να συμβεί σε μας ήσυχα. Αν μπορούμε να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις ασθένειες που συμβαίνουν σε άτομα συχνότερα το φθινόπωρο, μπορούμε να κρατήσει τον εαυτό μας σε μια καλή υγεία.

Ορισμένες ασθένειες που επικρατούν στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο που προκαλούνται από τις έντονες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία, την υγρασία και ατμοσφαιρική πίεση είναι: therapia-iosevn-fthinoporou

Κρυολόγημα / Γρίπη :

Σε κλιματικές αλλαγές Φθινόπωρο ασυνήθιστα ως τέτοια είναι η περίοδος αιχμής της γρίπης. Βροχή, ισχυρό άνεμο και μεταβολών της υγρασίας είναι όλοι παράγοντες που συμβάλλουν στη μείωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για εμάς να πιάσει ένα κρύο. Το καλό πράγμα είναι αυτά τα κρυολογήματα του φθινοπώρου που συνήθως δεν είναι τόσο κόβω όπως αυτές κατά τη χειμερινή περίοδο, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να δω έναν γιατρό και τη θεραπεία τους για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας ιογενούς λοίμωξης.

Για την πρόληψη της προσβολής της, να επιλέξετε το κατάλληλο ύφασμα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για υπαίθρια αθλήματα, την αύξηση της πρόσληψης νερού και φρούτα. Χρησιμοποιώντας το κρύο νερό για να πλύνετε το πρόσωπο και τη μύτη συχνά είναι επίσης καλό για την πρόληψη το κρύο.

Βρογχίτιδα και βρογχικό άσθμα :

Το φθινόπωρο είναι μια περίοδο υψηλού κινδύνου, όταν η χρόνια βρογχίτιδα συμβαίνει. Είναι, επίσης, η εποχή που ευνοεί το άσθμα, αλλεργικό άσθμα ειδικά ή ξηρό άσθμα. Αλλεργικό άσθμα δεν εκδηλώνεται μαζί με βρογχίτιδα και ευτυχώς έχει εποχιακό χαρακτήρα, το πιο κοινό σύμπτωμα είναι η δυσκολία στην αναπνοή.

Για να δώσουν προσοχή στην διατήρηση μια καλή διάθεση, προκειμένου να ενισχύσει την ασυλία και την αντίσταση του σώματος, τη βελτίωση του περιβάλλοντος διαβίωσης και να κρατήσει τον αέρα που ρέει.

Γαστροδωδεκαδακτυλικό έλκος / Πεπτικό έλκος:

Μια άλλη κοινή ασθέsoypaνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους είναι έλκους, η οποία μπορεί να έχει πολλές αιτίες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, το άγχος, οι κακές διατροφικές συνήθειες, χρόνιες ασθένειες, γενετικούς παράγοντες ή βακτηριακών μολύνσεων με Helicobacter Pylori. Τα πιο κοινά συμπτώματα είναι μεταβολές στην όρεξη, άλγος και έμετος. Γαστρικό έλκος πόνους είναι πιο συχνές αμέσως μετά από ένα γεύμα, ενώ δωδεκαδακτυλικό έλκος πόνους είναι πιο συχνές σε λίγες ώρες μετά από ένα γεύμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εάν αισθανθείτε πόνο ή εμετό μετά από τα γεύματα θα πρέπει να δείτε το γιατρό σας.

Καλύτερη μέθοδος για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταγγελίες είναι να φατε  ενα ημίρρευστο  φαγητο και σούπες. Χυλός είναι καλύτερα προετοιμασμένοι από νιφάδες βρώμης με το νερό ή το γάλα, προσθέτοντας λίγη ζάχαρη. Σούπες πρέπει να είναι χορτοφάγος, με πατάτες, τα καρότα, κουνουπίδι και το μπρόκολο. Το φαγητό μπορεί να είναι έμπειρος με ελιές, ή καλύτερα – με λινέλαιο. Η πρόσληψη των αδύναμων τσάι χωρίς ζάχαρη και φρέσκο ​​γαλακτοκομικά προϊόντα ζύμωσης, είναι επίσης χρήσιμη. Τα καλύτερα φρούτα για να φάνε οι μπανάνες και τα ψητά μήλα.

Καρδιακή ανεπάρκεια

Καρδιακή ανεπάρκεια ή καρδιακή ανεπάρκεια μπορεί να είναι μια πραγματικά επικίνδυνη απειλή για τα άτομα με καρδιακά προβλήματα κατά τους φθινοπωρινούς μήνες. Το σώμα παλεύει να προσαρμοστούν στις κλιματικές αλλαγές και ότι δεν μπορεί να επιβαρύνει το καρδιο-αναπνευστικό σύστημα, προκαλώντας σοβαρές συνέπειες. Συνιστάται προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους, καθώς και αυστηρά μετά από οποιαδήποτε άλλη αγωγή. Οι δαπάνες για τριάντα ή σαράντα λεπτά έξω, λαμβάνοντας βόλτες κάθε μέρα είναι χρήσιμη. Μην χάσετε τα φάρμακα που συνιστάται από το γιατρό και καλέστε ένα ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ρευματικές παθήσεις

Ρευματικές παθήσεις όπως η αρθρίτιδα είναι πολύ κοινό, καθώς σε αυτή την εποχή που προκαλούν αυξημένη ευαισθησία και πόνους στις αρθρώσεις λόγω της έκθεσης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Hot λουτρά, ο βελονισμός, αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές αλοιφές και απλά αποφεύγοντας βόλτες στο κρύο ή βροχερό καιρό είναι όλα τα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για την αποφυγή υποφέρουν από τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας.

Αν εποχική πόνο στις αρθρώσεις φαίνεται, να λάβει βιταμίνες της ομάδας Β, που βελτιώνουν τη διατροφή των νευρικών ριζών και των επιφανειών του χόνδρου των αρθρώσεων, καθώς και τα συμπληρώματα ασβεστίου.
φόρεμα θερμότερο και να δώσουν προσοχή στο θεραπευτικές ασκήσεις. Ένα συγκρότημα από απλές ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων και την αποτελεσματικότητα των μυών. Οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται μόνο σε ένα ζεστό δωμάτιο. Οι κινήσεις δεν θα πρέπει να προκαλέσει πόνο.

Η παχυσαρκία

Η παχυσαρκία είναι επίσης ένα σοβαρό πρόβλημα μεταξύ των ανθρώπων, το φθινόπωρο. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί ενεργά συσσωρεύουν λίπος, έτσι ώστε να ασχοληθεί με την επικείμενη κρύο του χειμώνα. Έτσι, η παχυσαρκία μπορεί εύκολα να προκληθεί. Ωστόσο, το λίπος συσσωρεύεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να επηρεάσει μόνο τη μορφή του σώματος, αλλά επίσης να προκαλέσει διάφορες ασθένειες, όπως η υψηλή πίεση του αίματος και την αρτηριοσκλήρωση. Προκειμένου να διατηρηθεί το φυσιολογικό βάρος, να διατηρήσουν επαρκή ανάπαυση και να αυξήσουν την πρόσληψη των λαχανικών και των φρούτων όπως το καλαμπόκι και ντομάτες, έτσι ώστε να χαλαρώσει τα έντερα. Βιταμίνες όπως η βιταμίνη C θα πρέπει να συμπληρωθεί καταλλήλως για τη βελτίωση της ανθρώπινης ασυλία. Η τακτική άσκηση και βόλτες επίσης να βοηθήσει στην αποφυγή της παχυσαρκίας.

Ασθένειες Φθινόπωρο στους άνδρες:

Ορισμένα προβλήματα υγείας μπορεί να εμφανιστεί μεταξύ των ανδρών, το φθινόπωρο, και είναι απαραίτητο για τους άνδρες να κάνουν το καλύτερό τους για την πρόληψη αυτών των προβλημάτων, έτσι ώστε να κρατήσει τους υγιείς. Για παράδειγμα, πολλοί άνδρες μπορεί να προσβληθεί από διαταραχές του προστάτη και σεξουαλική δυσλειτουργία. Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες θα πρέπει να εμποδίζει αρσενικό ασθένειες, φθινόπωρο ξηρότητα νόσου και παχυσαρκίας, το φθινόπωρο.health-askhsh

Συμβουλές για να μείνετε υγιείς το φθινόπωρο:

Χαλαρώστε τον εαυτό σας: Το φθινόπωρο φέρνει μερικές φορές επίσης οι καταγγελίες των διαταραχών της διάθεσης και της κατάθλιψης. Για να απελευθερώσετε την κεφαλή από την θλιβερή σκέψεις και να έχουν καλό ύπνο, θα πρέπει να πίνετε ένα χαλαρωτικό τσάι το βράδυ, ενεργοποιήστε την απαλή μουσική και να κάνουν ένα μπάνιο. Επίσης, ως μια προληπτική μέθοδος, είναι υγιές να τρώνε ειδική φυσικά προϊόντα που υποστηρίζουν το νευρικό σας σύστημα.
Μην κατάχρηση καπνιστά προϊόντα με βάση το κρέας : Μην κατάχρηση καπνιστά, αλμυρά και πικάντικα τρόφιμα. Πίνετε άφθονο χυμούς, μεταλλικό νερό και μην ξεχάσετε να ασκήσει.
Είναι πολύ χρήσιμο να πιείτε ένα αφέψημα της ρίζας μαϊντανού και μια έγχυση των βοτάνων (κουμαριές, χαμομήλι, πεδίο αλογοουρά, wort και βαλσαμοχορτο).
Η τακτική άσκηση:
Μην αγνοείτε την υγεία σας: Αγνοώντας τις μικρές ασθένειες μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα ώστε να μην αγνοήσει την υγεία σας. Εάν έχετε αίσθημα παλμών, ή πόνος στην κοιλιά ή δύσπνοια επικοινωνήστε με το γιατρό σας αυτά μπορεί να είναι συμπτώματα σοβαρών προβλημάτων

πηγη

.http://www.homeorizon.com/

Related posts: