ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Μια  συνταγή από Ινδία  με φυσικά προϊόντα   για το δέρμα
1 μπολ με βραστό νερό, 1 κουταλιά ροδοπέταλα, σκόνη από  φλοιό των εσπεριδοειδών, 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη Tulsi, μάραθο 1 κουταλιά σκόνη σπόρων προς σπόρια  1 κουταλάκι λεμόνι, 1 κουταλάκι φύλλα μέντας.

Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας, κρατήστε το πρόσωπό σας πάνω από τον ατμό για περίπου 10 λεπτά για να καταστεί δυνατή η ατμό για να ανοίξουν το δέρμα πόρους. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να καθαρίσετε το δέρμα βαθιά. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας παραμένει ζεστό μέχρι να εφαρμοστεί το απολέπισης καθαρισμού ώστε να είναι έτοιμο.

Ξεπλύνετε το πρόσωπο   καλά με χλιαρό νερό και το στεγνώνουμε.
Μασάζ με το  πιο κάτω μίγμα για απολέπιση
Κάντε μια πάστα με   1 / 2 κουταλάκι σκόνη σανταλόξυλο, 1 κουταλιές της σούπας multani πηλό mitti, 1 / 2 κουταλάκι σκόνη ροδοπέταλα, 1 κουταλάκι σκόνη αραρούτης, 1 / 4 κουταλάκι σκόνη neem και   γάλα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε¨,

ένα αμύγδαλο τριμμένο    με 2 κουταλιές της σούπας καρύδι τριμμένο , 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμη  και αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη 1 κουταλάκι του γλυκού. Προστίθεται νερό για να γίνει  σαν κόλλα. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις,ΚΑΝΤΕ  μασάζ για απολέπισης το  μείγμα στο δέρμα. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.


Related posts: