Χρησιμοποιήστε λάδι από σουσάμι

«Το πρώτο πράγμα που κάθε πρωί,  κάντε μασάζ  με βιολογικό λάδι από  σουσάμι από το κατάστημα υγιεινής διατροφής σε όλο το σώμα μου. Είναι άριστο για   την κυκλοφορία του αίματος μου. Ενυδατώνει το δέρμα , δίνοντάς μια υγιή λάμψη. Καθαρίζει φυσικά  και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Το Ιχθυέλαιο

Είναι Αντιφλεγμονώδη, το καλύτερο  για αντι-γηρανση . Από τη βελτίωση της καρδιάς και του ανοσοποιητικού θα βοηθήσει τα μαλλιά και το δέρμα .  500 χιλιοστόγραμμα  ωμέγα-3 ιχθυελαίου το πρωί και το βράδυ.

 

Για τις ρυτίδες

Κάθε μέρα,   ξεκίνα με ένα concealer μόνο όπου χρειάζονται (υπό-περιοχή των ματιών, κηλίδες, κλπ.) και να ακολουθήσει μια ενυδατική κρέμα.

 

Μην τρώτε τη λευκή ζάχαρη

Ο λόγος: Θα επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης  και τελικά  θα αποδυνάμωση το κολλαγόνο στο δέρμα σας,το οποία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες ρυτίδες και χαλάρωση. Πολλά λαχανικά και φρούτα κάθε μέρα στο διαιτολόγιο
«Στο ντους, με ένα ήπιο καθαριστικό, προσθέστε μια χούφτα από τη λευκή ζάχαρη, και κανε μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το σώμα μου. Κάνει το δέρμα  ομαλή

 

Περιποιηθείτε την περιοχή των ματιών σας

«Αντιμετωπίστε το δέρμα γύρω από τα μάτια  ξεχωριστά.Μια φυσική  Κρέμα  προσώπου  με αλόη

Spa τα χέρια σας

Κάθε φορά που κάνετε απολέπιση ή να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα στο πρόσωπό μου, κάντε  απολέπιση την ίδια μάσκα στα χέρια μου. επίσης ένα συμπύκνωμα ενζύμου σε πρόσωπο και τα χέρια μου.(ζάχαρη και μέλι είναι ιδανικό)

Μακριά το άγχος

Η ξεμπλοκαρισμένη ενέργεια κάνει να αισθάνονται νεότεροι από μέσα προς τα έξω. Η  ρεφλεξολογία και ένα βαθύ μασάζ ιστού.

Εάν δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα  μπορείτε να το πετύχετε  με τη λήψη 20 λεπτά κάθε μέρα για να τεντώνεστε, να διαλογίζεστε, και να ηρεμήσετε, αναπνέοντας βαθιά μέσα και έξω.

πηγη

blog.health-helpline.com

Related posts: