ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Αλκοολισμός ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Αλκοολισμός διορθωτικά μέτρα Διάμετρος: ΚΑΙ φυσικές θεραπείες

Αλκοολισμός η θεραπεία με Σταφύλια

Η περιορισμένη διατροφή των σταφυλιών για περίπου ένα μήνα είναι μια ζωτικής σημασίας θεραπεία για τον αλκοολισμό. Επειδή αυτό το φρούτο περιέχει μια πολύ καθαρή μορφή του αλκοόλ, λειτουργεί σαν μια υγιή εναλλακτική λύση στην κατανάλωση οινοπνεύματος.

Το ιδανικό της διαδικασίας είναι να λάβει τρία γεύματα την ημέρα από νωπά σταφύλια, κάθε πέντε ώρες. Για να κάνετε αυτή τη θεραπεία με επιτυχία, ο πότης αλκοόλ θα πρέπει να αναπτύξει ισχυρή θέληση και να σταματήσει να πίνει.-Fusika metra

Αλκοολισμός η θεραπεία με Μήλα

Τα Μήλα, όταν καταναλώνονται τακτικά και γενναιόδωρα βοηθούν στην αφαίρεση της δηλητηρίασης και μειώνουν τον πόθο για τους οίνους ή οποιοδήποτε άλλο είδος ποτού.

Αλκοολισμός η θεραπεία με τη χρήση Ημερομηνίες

Οι ημερομηνίες είναι ευεργετικές στην αντιμετώπιση του αλκοολισμού.

Χυμούς μαζί σε 3-4 ημερομηνίες σε μισό ποτήρι νερό και να έχουν το ποτό αυτό δύο φορές την ημέρα για διάστημα για περίπου ένα μήνα.

Αλκοολισμός η θεραπεία με πικρής κολοκύθας

Χυμό από φύλλα πικρής κολοκύθας είναι η τέλεια θεραπεία για δηλητηρίαση από οινόπνευμα. Είναι βασικά χρήσιμη για το κατεστραμμένο ήπαρ.

Αναμίξατε τρία κουταλάκια του γλυκού χυμό με ένα ποτήρι βούτυρο γάλακτος και να καταναλώνετε κάθε πρωί για ένα μήνα.

Αλκοολισμός η θεραπεία με Σέλινο

Ο χυμός από σέλινο δημιουργεί ένα καλό αποτέλεσμα για τον αλκοολικό ασθενή.

Σε μισό ποτήρι νερό, σε ίση ποσότητα χυμού σέλινου θα πρέπει να αναμειχθούν και να καταναλώνονται μία φορά κάθε μέρα για ένα μήνα. Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη εγχώρια θεραπεία για να θεραπεύσετε τον αλκοολισμό.

Αλκοολισμός: Αρχική διορθωτικά μέτρα που προτείνονται από τους χρήστες

Για να αποφύγετε τον ασθενή που λιώνει για διεγερτικά, όπως το αλκοόλ, είναι πιο σημαντικό να τον τροφοδοτήστε με άφθονες ποσότητες θρεπτικών συστατικών στο σώμα του.

Κατ ‘αρχάς, ο ασθενής θα πρέπει να τεθεί για τον καθαρισμό του χυμού, γρήγορα για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Δεδομένου ότι γρήγορα ο ασθενής θα δοκιμάσει σταθερά λιγότερο πόθο.για το ποτό

Αυτό θα σπάσει την συνήθεια της κατανάλωσής του και κατά προτίμηση, ο ασθενής θα πρέπει να αρχίσει σε μια διατροφή από διάφορα μικρά γεύματα την ημέρα αντί για τρία μεγάλα. Ο αλκοολικοί πρέπει να ασκούνται τακτικά και να περιλαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες στο καθημερινό πρόγραμμα τους.

Βέλτιστη διατροφή με φρέσκο ​​χυμό φρούτωνΒΙΝΤΕΟ-deite-pos-epidra-to-ΑΛΚΟΟΛ-se-kathe-οργανο-tou-Ανθρώπινου-ΣΩΜΑΤΟΣ-1-315x236

Ακόμη και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ταχείας θεραπείας με χυμούς, ο ασθενής θα πρέπει να συνεχίσει να έχει μια πρόσληψη σε φρέσκους χυμούς φρούτων και άφθονο νερό. Θα πρέπει να τρώνε μια υγιεινή διατροφή αυτών με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως, και λάχανα, νωπά φρούτα, ξηροί καρποί και τα λαχανικά.

Παρά το γεγονός ότι κατά την έναρξη της θεραπείας, ο ασθενής θα πρέπει να δοθεί κατάλληλο αντικαταστάτη για την ανακούφιση των πόθο, εάν και όταν συμβαίνει. Ένα ποτήρι φρέσκο ​​χυμό φρούτων και να τρώει υγιεινά σνακ όπως την καραμέλα σόγιας κλπ φασόλια θα περιορίσει τους πόθους του, η οποία θα μπορούσε να αυξήσει την επιθυμία για κατανάλωση στα στάδια αμέσως μετά τη θεραπεία. Αποφύγετε εξευγενισμένα ΤΡΟΦΙΜΑ Αποφύγετε ΤΑ διυλισμένα Προϊόντα διατροφής, όπως το άσπρο αλεύρι, άσπρη ζάχαρη, άσπρο ρύζι, μακαρόνια Αυτό μπορεί να αντικατασταθεί με καστανό ρύζι, καφέ ζάχαρη, φυλλώδη λαχανικά και άλλα προϊόντα ολικής αλέσεως.

Άλλες Προτάσεις και φυτικές θεραπείες για τον αλκοολισμό

Ο αλκοολικός θα πρέπει να του δοθούν κίνητρα για να σπάσει «συνήθεια αλκοόλη» μέσα από μια ισχυρή αποφασιστικότητα και για να το πράξει και να είναι συνεπής όσον αφορά τη διατήρηση σε διατροφικές συνήθειες Για να προσπαθήσει να σταματήσει τον αλκοολισμό με τη μία είναι σχεδόν αδύνατο οπότε ο αλκοολικός θα πρέπει να έχει μια σταθερή απόφαση για να κάνει ένα καθαρό σπάσιμο από την συνήθεια της κατανάλωσης. Ζεστό νερο κλύσμα ΚΑΙ σωματικές ασκήσεις Πάρτε ΕΝΑ Α.Ε. κλύσμα Ζεστό νερο καθημερινα ΓΙΑ ΝΑ ξεπλύνετε ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ σπλάχνα διάρκεια Των Δέκα πρώτων ημερών Της θεραπείας ΜΕ χυμούς » , και υπαίθριες φυσικές δραστηριότητες και ασκήσεις συνιστάται. Αποφύγετε ΤΟ Κάπνισμα Αποφύγετε ΤΟ Κάπνισμα, καθώς αυξάνει την επιθυμία για αλκοόλ. πηγη http://www.home-remedies-for-you.com

 

Related posts: