ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΜΩΒ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο χυμός σταφυλιών  ήταν μία διάσημη ανακάλυψη κατά του καρκίνου  από το 1920.
«Έρευνες απο Δρ Hulda Clark είναι να  ανακαλύψουν τις σχέσεις μεταξύ  στα παράσιτα και ιατρικά« ανίατες ασθένειες ».

Αρχικά πίστευαν ότι είναι μια μη αναστρέψιμη ιατρική ασθένεια ή πάθηση,  όμως είχε πλέον ανακαλυφθεί στο μικροσκόπιο ο Δρ Κλαρκ να είναι μια ασθένεια που δημιουργείται από την επώαση των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα.

Τα Μωβ (Concord) σταφύλια (με το δέρμα και τους σπόρους τους), και σε μικρότερο βαθμό τα κόκκινα και τα  μαύρα σταφύλια, περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που είναι γνωστό ότι σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα είδη των σταφυλιών περιέχουν επίσης θρεπτικά συστατικά για να σταματήσουν την εξάπλωση του καρκίνου. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος. Αυτή η δίαιτα αναπτύχθηκε από Johanna Brandt, ο οποίος ήταν νοτιοαφρικανικός μετανάστης στην Αμερική. Πολλά χρόνια πειραματίζοταν με τη νηστεία και τις δίαιτες πριν ανακάλυψε την θεραπεία με τα σταφύλια Το βιβλίο  σχετικά με τη θεραπεία σταφυλιών, δόθηκε στη δημοσιότητα το 1920. Πολλά έχουν μάθει από το 1920 και πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν θα ήταν σκόπιμο να διαβάσει το βιβλίο και να το ακολουθήσει χωρίς να λάβει υπόψη του τι έχουν  αλλάξει από τότε που έγραψε το βιβλίο. Για διάφορους λόγους, έχω γράψει μια σύντομη περίληψη του άρθρου για τα τέσσερα στάδια της αρχικής θεραπείας σταφυλιών της:

Αρχικό Brandt Grape Cure

Η αρχική διατροφή περιλαμβάνει από 12 ώρες νηστείας κάθε μέρα, και στη συνέχεια  12 ώρες, όπου  δεν μπορείτε να  καταναλώνετε  απολύτως τίποτα,άλλο εκτός από τα σταφύλια (ή / και χυμό σταφυλιών). Η κατανάλωση των σταφυλιών είναι πάνω από τις 12 ώρες, και όχι μόνο την ώρα του φαγητού. Με άλλα λόγια, καταναλώνονται αργά σε διάστημα πολλών ωρών,και  όχι γρήγορα πάνω από δύο ή τρεις σύντομες φορές .

Υπάρχουν δύο διαφορετικές»νηστείες» που συμβαίνουν κάθε μέρα σε αυτή τη δίαιτα.

stafyli-karkinos-therapeia

Πρώτον, υπάρχει η νηστεία με νερό (που είναι μόνο για 12 ώρες την ημέρα), και  επιτρέπει μόνο την κατανάλωση του «φυσικού νερού» κατά τη διάρκεια της / ή «ιονισμένο νερό.» Όλη αυτή η διευκρίνιση σχετικά με το νερό δεν ήταν στην αρχική διατροφή της, αλλά στην σύγχρονη τεχνολογία π.χ. η προσθήκη χλωρίου και φθορίου στην παροχή νερού μας έχει καταστήσει αναγκαία την συμπερίληψή του. Το χλώριο είναι ιδιαίτερα κακό για αυτή τη δίαιτα! Ο δεύτερος γύρος είναι για τις άλλες 12 ώρες την  ημέρα,  που περιλαμβάνει επίσης νερό, αλλά επίσης  και τα σταφύλια η  χυλός  από σταφύλια.

Οι δύο καθημερινές «νηστείες» προφανώς δεν θα  οδηγήσει τα καρκινικά κυττάρων σε θάνατο, όμως,  έχει έναν σημαντικό σκοπό. Η νηστεία του νερού κάνει τα καρκινικά κύτταρα «πεινασμένα», και όταν τα κύτταρα παίρνουν ουσίες από τονχυμό των σταφυλιών, ο οποίος  περιέχει αρκετές σημαντικές ουσίες  όπως:

1) ελλαγικό οξύ,
2) κατεχίνη,
3) κερκετίνη,
4) ολιγομερών προανθοκυανιδίνες (OPC) ή procyanidolic ολιγομερή (PCO), που αρχικά ονομαζόταν: πυκνογενόλη (σπόροι),
5) ρεσβερατρόλη (χρωματισμός του δέρματος των μοβ σταφύλια),
6) πτεροστιλβένης
7) σελήνιο,
8) λυκοπένιο,
9) λουτεΐνη,
10) laetrile (αμυγδαλίνη ή βιταμίνη Β17) (σπόροι)
11) βήτα-καροτένιο,
12) καφεϊκό οξύ ή / και φερουλικό οξύ (μαζί σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα), και
13) γαλλικό οξύ!

Αυτό είναι ένα απίστευτο οπλοστάσιο!

Με άλλα λόγια, η νηστεία του νερού χρησιμοποιείται σαν«τέχνασμα» για τα πεινασμένα  καρκινικά κύτταρα,που αποδεικνύονται δηλητηριώδη για τα καρκινικά κύτταρα.

Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν για τη ζάχαρη και τον χυμό σταφυλιού που είναι σχεδόν καθαρη «ζάχαρη». Το νερό γρήγορα κάνει τα κύτταρα πεινασμένοι και όταν ο χυμός σταφυλιών γίνεται διαθέσιμος, τα καρκινικά κύτταρα καταβροχθίζουν τη ζάχαρη στα σταφύλια  Αλλά  επίσης καταναλώνουν πράγματα που είναι δηλητηριώδη σε αυτούς.

Τα καρκινικά κύτταρα τρώνε πολλές φορές περισσότερο γλυκόζη και άλλα σάκχαρα από ένα κανονικό κύτταρο, συν του ότι τρώει πολύ περισσότερα μέταλλα και κάποια άλλα θρεπτικά συστατικά από ένα κανονικό κύτταρο. Έτσι, ο συνδυασμός  να καταναλώνουν πολύ περισσότερη γλυκόζη, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, συν το (νερό) νηστεία, καθιστά τα μοβ σταφύλια ένα εξαιρετικό μέσο να κατα πολεμηθεί  ο  καρκίνος μέσω της διατροφής Η νηστεία νερού είναι απολύτως κρίσιμη για αυτή τη θεραπεία, και θα πρέπει να ληφθει σοβαρά υπόψη!

Τα καρκινικά κύτταρα καταναλώνουν περίπου 15 φορές περισσότερη γλυκόζη και άλλα σάκχαρα από τα κανονικά κύτταρα.

Το 1931 το βραβείο Νόμπελ στην ιατρική  εχει δοθεί Δρ Otto Warburg Heinrich απονεμήθηκε για αυτήν την ανακάλυψη.

Για να ασφαλίσει ο ασθενής παίρνει όλα τα κύρια θρεπτικά συστατικά (δολοφόνος), στον  χυμό σταφυλιών πρέπει να περιλαμβάνει  και σπασμένους σπόρους (προκειμένου να πάρει το OPCs) και τα θρεπτικά συστατικά από το πορφυρό δέρματα (για να πάρει την κρίσιμη ρεσβερατρόλη). Το πορφυρό χρώμα, όπως στα  μοβ σταφύλια, έχει μια κρίσιμη θρεπτική ουσία  στην δολοφονία του καρκίνου που δεν βρέθηκε σε άλλα σταφύλια.

Τα σκούρα μοβ σταφύλια είναι τα καλύτερα.

 

Προειδοποιήσεις – Προσέξτε προσεκτικά

 

Σε γενικές γραμμές, η «Grape Cure» διατροφή δεν μπορεί να αναμιχθεί με άλλες εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο! Αυτή η θεραπεία του καρκίνου δεν περιλαμβάνει άλλες τροφές.

Εδώ είναι μια άλλη ειδική λέξη της προειδοποίησης για το χλώριο στο νερό. Η βλάβη αυτή δεν μπορεί να αντιστραφεί.

Απόσπασμα από το «The Brandt Διατροφή»

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι πρώτες επτά έως δέκα ημέρες για τα σταφύλια θα απαιτείται μόνο για να καθαρίσει το στομάχι και τα έντερα απο τις  συσσωρεύσεις τους. Και είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου  ενοχλητικά συμπτώματα εμφανίζονται συχνά. Φύση λειτουργεί καλά.  Ο καθαρισμός του κάθε μέρος του σώματος πρέπει να είναι πλήρης πριν από τη νέα ιστός μπορεί να κατασκευαστεί. »
Ενα άτομο ένα από τα Brandt Grape Cure μπορεί να αναμένει κάποια απαίσια  μυρωδιά που βγαίνει από πολλά διαφορετικά μέρη του σώματός τους!

Επίσης, ένα άτομο για τη διατροφή Brandt μάλλον θα χάσει σημαντικό βάρος κατά τη διάρκεια των πρώτων λίγων εβδομάδων.Αυτό πρέπει να αναμένεται.

Έχοντας πει όλα αυτά, εδώ είναι η θεραπεία Johanna Brandt Σταφύλι θεραπεία για τον καρκίνο.

Η Johanna Brandt Grape Cure (όπως τροποποιήθηκε για τις νεότερες ανακαλύψεις)
Johanna Brandt σχεδιάζεται μια θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου σε 4 φάσεις. Πρώτη φάση της διήρκει μέχρι ο ασθενής του καρκίνου να σταματήσει την απώλεια βάρους ή να αισθανθεί πολύ καλύτερα.Οταν αισθάνεστε καλύτερα, είναι ότι ένα άτομο αισθάνεται καλύτερα όταν τα μη καρκινικά κύτταρα τους δώσουν  έναν πυροβολισμό των θρεπτικών ουσιών.

Τα Κύτταρα καρκίνου κλέβουν ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και γλυκόζη από μη καρκινικά κύτταρα. Έτσι, τα μη καρκινικά κύτταρα είναι πολύ αδύναμα και «άρρωστα». Εάν ένα πρόσωπο έχει κάνει χημειοθεραπεία,τα  μη-καρκινικά κύτταρα τους μπορεί επίσης να είναι τοξικά.

Δίνοντας σε  ένα πρόσωπο μια υψηλή δόση χυμού σταφυλιών θα κάνουν αυτά τα μη-καρκινικά κύτταρα » να νιώθω καλά». Έτσι, εάν αισθάνεστε καλά μπορεί να είναι ένας πολύ φτωχός τρόπος για να διαπιστωθεί οτι  ο καρκίνος έχει κατακτηθεί, ειδικά κατά τις πρώτες εβδομάδες.

Έτσι, η δική μου εκδοχή της Brandt Grape Cure θα είναι μια  σταθερή θεραπεία που μπορεί να επαναλαμβάνεται. Αν το άτομο αισθάνεται καλά μετά από 10 εβδομάδες, ότι είναι μια πολύ καλή  ένδειξη ότι ο καρκίνος  έχει χάση την μάχη.

Θα υπάρξει ένας κύκλος έξι εβδομάδων σε αυτή τη θεραπεία.

Οι πέντε πρώτες εβδομάδες είναι η καθαρή Brandt Grape Cure θεραπεία.

Η έκτη εβδομάδα θα επιτρέψει σε ορισμένα άλλα τρόφιμα για  φάτε . Αυτός ο κύκλος των έξι εβδομάδων θα επαναληφθεί όπως απαιτείται!

 

ΟΙ  πρώτες πέντε εβδομάδες του κύκλου

 

Μεταξύ 20:00 (δηλαδή 20:00) και 08:00 π.μ. (ή διαλέξτε το δικό σας 12 ώρες)
 » μόνο νερό .»

Δεν θα Φάτε απολύτως τίποτα. Μπορείτε να πιείτε «φυσικό νερό», που σημαίνει βέβαια καθαρό νερό πηγής, απο καθαρό αρτεσιανό πηγάδι, ή ιονισμένο / αλκαλικό νερό ή ατμό ακόμα και αποσταγμένο νερό. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 1 γαλόνι του φυσικού ή ιονισμένο νερό την ημέρα (κατανεμημένη σε όλη τη 24 ωρών).

Αυτή η 12-ωρη γρήγορα το νερό είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία σταφυλιών. Είναι κρίσιμο ότι τα καρκινικά κύτταρα θα ειναι «πεινασμένα» και θα προετοιμαστούν για να καταναλώσουν το επόμενο πράγμα που έρχεται μετά

8:00 π.μ. και 20:00 μ.μ.
Αυτή είναι η ημέρα «νερό και σταφύλι χυλός .»

Κατά τη διάρκεια αυτών των δώδεκα ώρες θα πρέπει να καταναλώνουν μεταξύ δύο και τεσσάρων λίτρα καθαρού «χυλό σταφυλιών.» Αν δεν έχετε, ή δεν μπορούν να αποκτήσουν, έναν επεξεργαστή τροφίμων, τότε μπορείτε να αλέθεται  τους σπόρους σταφυλιών με ενα μύλο  και να φάτε το υπόλοιπο του συνόλου απο τα σταφύλια.
Το μιγμα σταφύλι φλούδα κουκούτσι σταφυλιών  Θα πρέπει να πίνεται σιγά-σιγά. Στην πραγματικότητα,ας χωριστεί σε τουλάχιστον επτά ίσα μέρη και να τρώγονται σε επτά διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια των 12 ωρών που τρώτε  το σταφύλι χυλό. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί η ναυτία.

Είναι επίσης απαραίτητο να πίνετε πολύ νερό περίπου την ίδια ώρα που παίρνετε το χυλό σταφυλιών. Αυτό θα βοηθήσει επίσης με την αποφυγή της ναυτίας. Ναυτία είναι συχνά ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτή τη δίαιτα. Έτσι είναι η διάρροια ή δυσκοιλιότητα.

 

πηγες
http://www.huldaclarkzappers.com/php2/purplegrape.php

http://link.springer.com/article/10.1023/B:BREA.0000020991.55659.59#page-1
http://clincancerres.aacrjournals.org/content/12/20/6194.short
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2728696/
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19131542/
Ένωση στο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού »σκοτώνει καρκινικά κύτταρα του προστάτη»http://www.medicalnewstoday.com/articles/269775.php&prev

Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!

Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει!

Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

περιμένουμε τα σχόλια σας

Related posts: