ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ?

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) , ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει £ 156 της προστιθέμενης ζάχαρης ετησίως.

Γνωρίζατε ότι η ραφιναρισμένη ζάχαρη είναι πολύ πιο εθιστική από την κοκαΐνη – ένα από τα πιο εθιστικά και επιβλαβείς ουσίες που είναι σήμερα γνωστή. Ένα απίστευτο 94% των αρουραίων οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν αμοιβαία αποκλειστικά μεταξύ κοκαΐνης και νερού ζάχαρη, επέλεξε τη ζάχαρη. Αυτοί οι αρουραίοι που ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη αλλάξει την προτίμησή τους σε ζάχαρη.

Εκλεπτυσμένο βλάπτει την υγεία η κατανάλωση ζάχαρης με περισσότερους τρόπους από ό, τι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται. Καταστέλλει την ασυλία και προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους.

Η έρευνα έχει συσχετίσει την κατανάλωση ζάχαρης σε πολλές άλλες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της

• Πρόωρη γήρανση
• Διάφορες μορφές καρκίνου – του μαστού, των ωοθηκών, του προστάτη, του ορθού, κλπ
• Διαβήτης
• Πεπτικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της χρόνιας δυσπεψία
• Κόπωση και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
• Καρδιοπάθεια
• Υπερκινητικότητα και συγκέντρωση προβλήματα
• Απώλεια της μυϊκής μάζας
• Διατροφικές ανεπάρκειες, συμπεριλαμβανομένης μειωμένης την ικανότητα να απορροφήσει το ασβέστιο και το μαγνήσιο
• Οστεοπόρωση
• τερηδόνα και ουλίτιδα
• μολύνσεις ζύμης

 

Εδώ είναι μερικά από τα συμπτώματα του hangover ζάχαρης

Ασαφής σκέψης ή ομίχλη μυαλό
Κόπωση ή υπνηλία μετά το φαγητό
Φυσικό αέριο, φούσκωμα ή επεκταθεί στο στομάχι μετά το φαγητό
Πονοκέφαλος
Πόνος στις αρθρώσεις
Δυσκοιλιότητα
Διάρροια
Δερματικά προβλήματα
Τα συμπτώματα
Κυκλοθυμία
Η κατανόηση των συμπτωμάτων, και ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την απόσυρση ζάχαρης, μπορεί να σας βοηθήσει μόνιμα μειώσει την πρόσληψη σακχάρου σας. Αλλά ΤΤ είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι μια λαχτάρα δεν είναι το ίδιο όπως η πείνα.

Λαχτάρα δεν είναι η κλήση του σώματός σας για την ενέργεια, είναι οτι ο εγκέφαλος ζητά κάτι που απελευθερώνει πολλή ντοπαμίνη

Θα πρέπει να προσδιορίζεται  και εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσει να ξεπεραστεί ο πόθος:

Φάτε τα ξινά τρόφιμα,όπως το μηλόξυδο, θα περιορίσει φυσικά τους πόθους σας για τη ζάχαρη.
Τρώτε τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση και τα προβιοτικά ροφήματα. Είναι γεμάτα από ωφέλιμα βακτηρία, προκαλώντας σφάλματα που αυξάνουν την επιθυμία μας για τη ζάχαρη.
Κρατήστε ένα μπουκάλι στέβια στο χέρι. Η Στέβια είναι γλυκιά, αλλά αυτό δεν είναι η ζάχαρη. Μπορεί να παίξει ένα τέχνασμα για τη γλώσσα που θα περιορίσει τους πόθους ζάχαρης σας.

πηγη

http://livingtraditionally.com/happens-body-stop-eating-sugar/

διάβασε επίσης

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ

ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΡΩΣ? ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.. Η ΖΑΧΑΡΗ
ΖΑΧΑΡΗ
ΖΑΧΑΡΗ Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ?

Related posts:

test