ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο καρκίνος, πεθαίνει όταν τρώτε αυτά τα 7 Foods, στιγμή για να αρχίσει το φαγητό τους

Το νεότερο ιατρική έρευνα διαπιστώθηκε ότι αυτές οι 7 τροφές που παρουσιάζουμε σήμερα είναι εξαιρετικά ευεργετικες στην περίπτωση του καρκίνου, καθώς αναστέλλει την ανάπτυξη του καρκίνου.

Τι περισσότερο, έχουν αποδειχθεί ότι είναι ακόμη πιο ισχυρό από χημειοθεραπεια. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με όλα αυτά είναι ότι αυτά τα επτά τρόφιμα είναι στην πραγματικότητα μερικά από τα αγαπημένα μας!

 

cancer-101-s10-lumph-nodesΑυτά είναι τα εξής:

Κάρυ, πράσινο τσάι, μαύρο σοκολάτα, σμέουρα, βατόμουρα, ντομάτες και κόκκινο κρασί.

Η κανονική διαδικασία του σχηματισμού αιμοφόρων αγγείων ονομάζεται αγγειογένεση. Η αγγειογένεση είναι πιο ενεργός κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων της ζωής, για παράδειγμα, στα νεογέννητα.

Από την άλλη πλευρά, έχει μειωθεί αργότερα στη ζωή, εκτός από ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, όπως την αποκατάσταση των ιστών και των τριχοειδών σε πληγές. Συνήθως, ενεργοποιητές και τα μόρια αναστολέα είναι υπεύθυνοι για τη ρύθμιση αυτής της διαδικασίας.

Αναστολείς είναι γενικά πιο σημαντικές, αλλά ενεργοποιητές της αγγειογένεσης βελτίωση της ανάπτυξης των αγγειακών κυττάρων για το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων.

Όταν αναπτύσσονται πλήρως, τα καρκινικά κύτταρα κανονικά απελευθερώνουν τους ενεργοποιητές της αγγειογένεσης, λόγω της ανάγκης περισσότερων αιμοφόρων αγγείων για την παροχή θρεπτικών συστατικών.

Πρόσφατα, η σύγχρονη ιατρική δημιουργήθηκε φαρμάκων που ονομάζεται αναστολείς της αγγειογένεσης. Διαφέρουν από την χημειοθεραπεία, καθώς δεν καταπολεμήσει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά εμποδίζουν την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων στον όγκο.

Οι 7 τροφές που παρουσιάζουμε σήμερα περιέχουν ισχυρές ιδιότητες αντι-αγγειογένεσης, και εμποδίζουν την παροχή αίματος στα καρκινικά κύτταρα.

Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες συμβουλεύουν την κατανάλωση τους, προκειμένου να ρυθμίσουν την αγγειογένεση. Με αυτόν τον τρόπο, θα αναστέλλει επιτυχώς την ανάπτυξη και εξάπλωση των κακοήθων κυττάρων.

ερυθρό κρασί

Το κόκκινο κρασί περιέχει ένα εξαιρετικά ισχυρό συστατικό γνωστό ως η ρεσβερατρόλη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που βρίσκονται συνήθως στο δέρμα των σταφυλιών.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη σκοτώνει επιτυχώς βακτήρια, ιούς και μύκητες.

Επιπλέον, αυτό το απίστευτο συστατικό έχει πολλά άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της ανοχής στη γλυκόζη σε διαβήτη, βελτιώνοντας την φυσική και πνευματική κατάσταση, εξαλείφοντας τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των ζώων, τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, βελτίωση της παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, και την πρόληψη των κυττάρων καταστροφής που προκλήθηκε από την πυρηνική ακτινοβολία.

Η συνιστώμενη δοσολογία των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης είναι 200-600 mcg την ημέρα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι 225 ml κόκκινο κρασί προσφέρει περίπου 640 mcg της ρεσβερατρόλης.

251

Κουρκούμη

Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία της, κουρκούμη είναι εκπληκτικό σε λιπαρά τήξης.

moura-antiokseidotika

Βατόμουρα και σμέουρα

Αυτά τα φρούτα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη διαφόρων τύπων καρκίνου. Επιπλέον, σταματούν την αγγειογένεση και μειώνουν το οξειδωτικό στρες.

Ντομάτες

Μια έρευνα που διεξάγεται στο Χάρβαρντ έδειξε ότι οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν σάλτσα ντομάτας ή βρασμένα ντομάτα περισσότερο από 4 φορές το μήνα είχαν μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη κατά 50%.

Οι ντομάτες είναι πλούσιες σε λυκοπένιο, το οποίο είναι αντι-αγγειογενετική. Είναι εύκολα διαλύεται στο λίπος και απορροφάται μέσω της πεπτικής οδού.

thumbnail

Μαύρη σοκολάτα

Η μάχη κατά του καρκίνου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε εντελώς τα γλυκά. Δηλαδή, η μαύρη σοκολάτα είναι εξαιρετικά υγιής, προωθεί την υγεία της καρδιάς, βελτιώνει τη διάθεσή σας, και καταπολεμά τα κακοήθη κύτταρα.

Καφές και πράσινο τσάι

Καφές και πράσινο τσάι είναι εξαιρετικά επωφελής, και μπορεί επίσης να βοηθήσει στον αγώνα κατά των διαφόρων ειδών καρκίνου.

πηγη

http://goodmorningcenter.com/the-cancer-dies-when-you-eat-these-7-foods-time-to-start-eating-them/#sthash.6U9FU0OY.dpuf
http://healthyfoodspot.com/