ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν μια ασπιρίνη την ημέρα για να (το γιατρό τον κάνει πέρα, αντί για το παροιμιώδες μήλο). Αν είστε μεταξύ εκείνων που λαμβάνουν ασπιρίνη καθημερινά, θα πρέπει να εξετάσετε τις επιπτώσεις του φαρμάκου στο σώμα σας και την ουσιαστική θρεπτική ουσία που εχει Εδώ είναι 5 πράγματα που πρέπει να εξετάσετε

1. Αυξημένη απώλεια του φυλλικού οξέος στα ούρα, καθώς και μειωμένα επίπεδα στο αίμα του φυλλικού οξέος έχουν βρεθεί σε αρθριτικά με την λήψη της ασπιρίνης. Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε το άγχος, για να κρατήσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ισχυρο και ως συνένζυμο που εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της πολλές βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα μας. Για να αντιμετωπίσει τα χαμένα φολικό οξύ, οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν 400 mcg φυλλικού οξέος ημερησίως για αρθριτικά με την λήψη ασπιρίνης.

2. Η ασπιρίνη μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερική αιμορραγία που προκαλεί την απώλεια σιδήρου από το σώμα. Αν συνεχιστεί και μακροπρόθεσμα, μπορεί να οδηγησει σε σιδηροπενικής αναιμία Οι γυναίκες, ιδιαίτερα με έμμηνο ρύση μπορεί να είναι ευάλωτες σε αναιμία. Η χορήγηση συμπληρωμάτων σιδήρου μπορεί να είναι επωφελής σε περιπτώσεις κατά τις οποίες η ανεπάρκεια σιδήρου επιβεβαιώνεται με εργαστηριακές εξετάσεις.

3. Η ασπιρίνη μπορεί να καταστρέφουν τη βιταμίνη Β12 σε άτομα με καρδιακές παθήσεις . Το φάρμακο μπορεί επίσης να βλάψει το στομάχι σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα όργανο που διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην απορρόφηση της βιταμίνης Β12. Η βιταμίνη Β12 είναι του νευρικού συστήματος. Συμπληρωματική βιταμίνης Β12 μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν αδυναμιών αυτού του θρεπτικού συστατικού.

4. Η ασπιρίνη μπορεί να καταστρέφει την βιταμίνη C . Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό των οστών και των δοντιών, την πέψη, και την δημιουργία κυττάρων. Βοηθά να επιταχύνει στην επούλωση των πληγών, στην ενίσχυσή στην παραγωγή του κολλαγόνου που βοηθά στη διατήρηση της νεανικής ελαστικότητας του δέρματος, και είναι απαραίτητο στην αντιμετώπιση του άγχους. Συμπλήρωση βιταμίνης C ημερησίως, μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την καταστροφή.

5. Η ασπιρίνη έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα στο αίμα του ψευδαργύρου . Ο ψευδάργυρος είναι αναγκαία για τη σωστή πέψη και την απορρόφηση των υδατανθράκων, τα τρόφιμα, όπως δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, και τα σάκχαρα, και τα πρωτεϊνικά τρόφιμα όπως το κρέας, τα αυγά, και τα φασόλια. Οι άνδρες έχουν κατά κανόνα υψηλότερες ανάγκες του ψευδαργύρου  για τα επίπεδα της ενέργειάς μας, ισορροπημένη διάθεση, τη μνήμη και τις λειτουργικές για να υποστηρίξουν την υγιή λειτουργία του προστάτη. Αυτό το βασικό μεταλλικό στοιχείο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παράγει τουλάχιστον 200 διαφορετικά ένζυμα που απαιτούνται για τις διάφορες πτυχές του μεταβολισμού και της ζωής. Του Αίματος, στα οστά μας, τον εγκέφαλο, την καρδιά, το συκώτι και τους μυς, επίσης, εξαρτώνται από την επαρκή επίπεδα αυτού του σημαντικού ορυκτού να λειτουργήσει σωστά. Η συμπλήρωση με ψευδάργυρο μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις απώλειες.

πηγη

care2.com/

διάβασε επίσης
ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ?
ΑΣΠΙΡΙΝΗ¨ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ