ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ COCA-COLA ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μοιραστείτε αυτό σε Facebook η στο Twitter η στο Google στο Pinterest η με e-mail σε ένα φίλο

Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μένοντας μακριά από τα ζαχαρούχα, τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι μια σοφή επιλογή. Μια ματιά σε αυτό που κάνει τα δόντια σε μόλις 24 ώρες και σίγουρα θα θέλετε να το ξανασκεφτούμε πίνοντας μια σόδα

 

Η Soda για τα δόντια και τη γενική Υγεία;

Οι Οδοντίατροι λένε για την κατανάλωση της σόδας εξηγώντας ότι δεν είναι μόνο η ζάχαρη προβληματική, αλλά το όξινο περιεχόμενο του είναι επίσης πηγή ανησυχίας.

Κατανάλωση Soda οδηγεί επίσης σε άλλα θέματα υγείας, δηλαδή η παχυσαρκία, ο διαβήτης και η υψηλή αρτηριακή πίεση.

δες και αυτό.

Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

(1) http://www.huffingtonpost.com
(2) http://news.therawfoodworld.com

Related posts: